Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΑΤΡΕ, ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΙΚΡΗ, ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΗΝ!





Ο άνθρωπος παραμιλάει, τα 'χει χαμένα ο φουκαράς, δεν αποκλείεται να 'ναι σκαστός από το τρελλάδικο. Αυτά θα σκεφτόταν ο καθένας εάν μόλις πριν 25 χρόνια αντίκρυζε κάποιον να μιλάει «μόνος του» στον δρόμο. Σήμερα είναι εικόνα συνηθέστατη, όλοι σχεδόν επικοινωνούν με φορητό τηλέφωνο.
Ούτε σκέψη υπήρχε πριν λίγα χρόνια στον άνδρα με μικρό πέος να πάει στον μάστορα χειρουργό να του το «τραβήξει» ένα-δυο πόντους. Σήμερα, η δουλειά εξελίχθηκε, νέες τεχνικές, διάφορες εφαρμογές και η προσθήκη, σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι 4-5 εκατοστά, είναι μια απλή διαδικασία.
Σε λιγώτερο από μια ώρα η η φαλλοπλαστική θα έχει ολοκληρωθεί και την επομένη κιόλας ο «ασθενής» θα βγει από την κλινική. Το φοβερό είναι άλλο. Σύμφωνα με έρευνα το 90% (!!!) των Ελλήνων που καταφεύγουν στην αυξητική του μορίου τους δεν το έχουν μικρό! Ακόμα και με την κρεατόβεργά τους σε μήκος και πάχος κανονικού μεγέθους, θέλουν... κι άλλο! Και πιο μακρύ πέος και πιο παχύ. Γιατί;
Κατ' αρχήν. Ποιος είναι ο... προικισμένος πούντζος, όπως έτσι τον έλεγε ο ήρωας της Επανάστασης Γεώργιος Καραϊσκάκης.
Το βάθος του γυναικείου κόλπου κατά μέσον όρο είναι 7 εκατοστά. Άρα, αν το πέος είναι τουλάχιστον στο ίδιο μήκος κάνει τη δουλειά του, δεν θεωρείται μικρό, μικροσκοπικό.
Πέρα απ' αυτό. Έχει μετρηθεί κατά μέσο όρο παγκοσμίως ότι το ανδρικό όργανο είναι 9 πόντοι σε κατάσταση χαλαρότητας και 13 σε στύση. Όχι, σου λένε σήμερα κάποιοι, και είναι πολλοί αυτοί, πολύ περισσότεροι απ' όσους μπορεί να φανταστεί κανείς. Όχι, δεν μας... φθάνει, το θέλουμε πιο... γαϊδουρινό. Γιατί;
Επειδή ο άνδρας νοιώθει πιο... άνδρας με τη μπανάνα του όσο γίνεται... εντυπωσιακή. Δεν έχει πρόβλημα με την σύντροφό του, η γυναίκα δεν χρειάζεται μεγαλύτερο το λουκάνικο για να ικανοποιηθεί. Ο άνδρας, όμως, την κάνει στον φαλλοπλαστικό για να κερδίσει... πόντους. Να βελτιώσει την εικόνα του στα μάτια της γκόμενας.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα