Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Ποια είναι η Ευτέρπη;



Η τραγουδίστρια έκανε όλα τα φλας να αστράψουν, την ώρα που περπατούσε στο κόκκινο χαλί, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε φορά. Γυρνώντας την πλάτη της στους φωτογράφους, έδειξε το ιδιαίτερο σακάκι που φορούσε.
Στο πίσω μέρος του έγραφε στα ελληνικά «Ευτέρπη» με πεζά γράμματα.
ΜΑΝΤΟΝΑ, BILLBOARD, WOMAN OF THE YEAR, MADONNA,
Η Μαντόνα αναδείχθηκε στα βραβεία Billboard η «Γυναίκα της Χρονιάς», και η βασίλισσα της ποπ έκανε μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση, με ελληνική νότα.

ΜΑΝΤΟΝΑ, BILLBOARD, WOMAN OF THE YEAR, MADONNA,
Η Ευτέρπη ήταν μία από τις Μούσες, τις κόρες της Μνημοσύνης, με πατέρα τον Δία. Αποκαλούμενη η Δωρήτρια της Ευχαρίστησης, όταν αργότερα οι ποιητές όρισαν ρόλους σε κάθε μία από τις Μούσες, αυτή ήταν η μούσα της Μουσικής, σύμφωνα με την Wikipedia. Στους μεταγενέστερους κλασικούς χρόνους ονομάστηκε μούσα της λυρικής ποίησης και απεικονίστηκε κρατώντας έναν αυλό. Κάποιοι ισχυρίζονται πως αυτή εφηύρε τον αυλό ή διπλό φλάουτο, αν και οι περισσότεροι μυθογράφοι αποδίδουν στον Μαρσύα την εφεύρεσή του.
Η Ευτέρπη στην Ελληνική μυθολογία ήταν μία από τις Μούσες, τις κόρες της Μνημοσύνης, με πατέρα τον Δία. Αποκαλούμενη η Δωρήτρια της Ευχαρίστησης, όταν αργότερα οι ποιητές όρισαν ρόλους σε κάθε μία από τις Μούσες, αυτή ήταν η μούσα της Μουσικής. Στους μεταγενέστερους κλασικούς χρόνους ονομάστηκε μούσα της λυρικής ποίησης και απεικονίστηκε κρατώντας έναν αυλό. Κάποιοι ισχυρίζονται πως αυτή εφηύρε τον αυλό ή διπλό φλάουτο, αν και οι περισσότεροι μυθογράφοι αποδίδουν στον Μαρσύα  την εφεύρεσή του. Ο ποτάμιος θεός Στρυμόνας κατέστησε έγκυο την Ευτέρπη. Ο γιος της Ρήσος ηγήθηκε ομάδας Θρακών και σκοτώθηκε από τον Διομίδη στην Τροία, σύμφωνα πάντα με την Ιλιάδα του Ομήρου. Τα ξέρει άραγε όλα αυτά η Madonna;
ΜΑΝΤΟΝΑ, BILLBOARD, WOMAN OF THE YEAR, MADONNA,
ΜΑΝΤΟΝΑ, BILLBOARD, WOMAN OF THE YEAR, MADONNA,
Δεν ξέρω τι είναι αυτό. Πάχυνε, φταίει το ρούχο ή έχει γίνει τούμπανο από τα υαλουρονικά και τα botox;
ΜΑΝΤΟΝΑ, BILLBOARD, WOMAN OF THE YEAR, MADONNA,
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα