Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ?? – ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ



Πού και πού, κάποιες εμπειρίες, μέρη και πρόσωπα αφυπνίζουν μέσα σας μια εσωτερική αίσθηση οικειότητας που ψιθυρίζει για μια παλιά γνώση. Μέσα σ’ ένα πλήθος από αγνώστους, μερικές φορές υπάρχει κάποιος τον οποίον, μόλις συναντάτε, νιώθετε ότι γνωρίζατε από πολύ παλιά. Με άλλους ποτέ δεν νιώθετε οικειότητα, άσχετα με το πόσο πολύ συναναστρέφεστε μαζί τους. Αν δεν παρεμποδίζεστε από προκαταλήψεις και δεν απατάσθε από σεξουαλική έλξη και βρίσκετε ψυχές των οποίων τα πρόσωπα και οι προσωπικότητες σας έλκουν πολύ περισσότερο απ’ ό,τι άλλες, είναι πιθανόν να τις ξέρατε από πριν.

Μια μικρή δοκιμή επίσης θα καθορίσει ποιοι είναι αληθινοί φίλοι του παρελθόντος. Μπορεί να έχετε πολλούς «φίλους», που να σας λένε ότι είστε υπέροχοι και να συμφωνούν με όσα λέτε. Τέτοιοι άνθρωποι σας θέλουν για κάποιο δικό τους όφελος. Οι αληθινοί φίλοι δεν θέλουν τίποτα από σας εκτός από τη χαρά της παρουσίας σας. Μερικές φορές η δοκιμή των φίλων έγκειται στη διαπίστωση του τρόπου με τον οποίο συμπεριφέρονται όταν κάνετε κάτι που τυχαίνει να τους εξάπτει ή να τους αντικρούει. Οι δικοί σας άνθρωποι δεν πρόκειται ποτέ να σας εκδικηθούν ή να σας εγκαταλείψουν, παρόλο που μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες.

Μπορείτε επίσης να βρείτε ποιοι είναι οι φίλοι σας από προηγούμενες ζωές από τον συντονισμό που υπάρχει μεταξύ σας.

Καθώς σταδιακά συγκεντρώνεστε στην ανάπτυξη αληθινής φιλίας με κάποιον, ανακαλύπτετε ότι αρχίζετε να γνωρίζετε εκ των προτέρων πώς θα νιώσει ή θα αντιδράσει ο άνθρωπος αυτός. Αν αυτό σας συμβεί μετά από βραχύχρονη γνωριμία, σίγουρα τον γνωρίζατε από πριν. Αυτές είναι μερικές ενδείξεις από τις οποίες μπορούμε να βρούμε ποιοι είναι οι φίλοι μας από προηγούμενες ζωές.

Η φιλία δεν εδραιώνεται σε μια ζωή. Χρειάζονται πολλές ζωές για να χτιστεί το μέγαρο της φιλίας. 


– Παραμαχάνσα Γιογκανάντα




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα