Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Interactive Calendar: Διαδραστικό ημερολόγιο στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας


Διαδραστικό  ημερολόγιο με τις πλέον εντυπωσιακές δυνατότητες παραμετροποίησης που μπορεί να φέρει τάξη την επιχείρησή σας και την προσωπική σας ζωή. Η εφαρμογή αυτή εμφανίζει ένα ημερολόγιο στην ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας, καθιστώντας την αναπόσπαστο μέρος των Windows. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του είναι ο βαθμός της οπτικής προσαρμογής που υποστηρίζει.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τα πάντα, από τη θέση του ημερολογίου στην οθόνη, το μέγεθος, το χρώμα, τη διαφάνεια, τη γραμματοσειρά, σκιές, το διάστημα μεταξύ των ημερομηνιών. Το ημερολόγιο είναι εξαιρετικά διαισθητικό κάνοντας διπλό κλικ σε οποιοδήποτε από τις ημερομηνίες θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο δημιουργίας εργασιών, ή ένα παράθυρο διαχείρισης εργασιών, αν υπάρχουν εργασίες που έχουν προγραμματιστεί για εκείνη την ημέρα.

Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής κειμένου υποστηρίζει ορθογραφικό έλεγχο και μορφοποίηση εμπλουτισμένου κειμένου. Αυτό σας επιτρέπει να επικολλήσετε ειδικούς χαρακτήρες, εικόνες, πίνακες και συνδέσμους από τοπικά δίκτυα και web.

Interactive Calendar 2.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

 


 lovefortechnology


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα