Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Πως να αφαιρέσετε άμεσα την κρυσταλοποίηση του ουρικού οξέος από το σώμα και να αποτρέψετε την ουρική αρθρίτιδα και τον πόνο στις αρθρώσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για How To Quickly Remove Uric Acid Crystallization From Your Body To Prevent Gout And Joint Pain

Η ουρική αρθρίτιδα είναι μια μεταβολική διαταραχή η οποία οδηγεί σε φλεγμονή των αρθρώσεων. Προκαλεί ελαφρά διόγκωση και ακαμψία, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να οδηγήσει σε έντονο πόνο και πρήξιμο που αναπτύσσεται μέσα σε λίγες ώρες. Ο κύριος λόγος για την εμφάνιση της ουρικής αρθρίτιδας είναι η υπερφόρτωση του ουρικού οξέος, η οποία προκύπτει από υπερβολική δημιουργία ή μη αναποτελεσματική αποβολή απόβλητων.


Το ουρικό οξύ δημιουργείται κατά τη διαδικασία της αποσύνθεσης των πουρινών, οι οποίες είναι χημικές ουσίες που εμφανίζονται φυσικά εντός του σώματος και βρίσκονται σε πολλά τρόφιμα.
Ωστόσο, στην περίπτωση αδυναμίας των νεφρών να εξαλείψουν το ουρικό οξύ, κρυσταλλικοί σχηματισμοί σχηματίζονται και εναποτίθενται γύρω από τις αρθρώσεις.
Ως εκ τούτου, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αφαιρέσετε το ουρικό οξύ και έτσι να βελτιώσετε την κατάστασή σας. Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής και την διατροφή σας.
Έτσι, θα πρέπει να ακολουθήσετε σωστή υγιεινή διατροφή, πλούσια σε φρέσκα πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά, άπαχο κρέας και θαλασσινά, καθώς και ολόκληρα, μη επεξεργασμένα, δημητριακά. Επίσης, θα πρέπει να μειώσετε τα επεξεργασμένα σάκχαρα, όπως την φρουκτόζη, τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λίπη και το αλκοόλ.

Το νερό κρατά το σώμα ενυδατωμένο και βοηθά στην αποβολή των τοξινών, καθώς και στην υπερφόρτωση του ουρικού οξέος. Ως εκ τούτου, καλό είναι να διατηρείτε το σώμα σας ενυδατωμένο με έναν συνδυασμό νερού, φυσικών χυμών χωρίς προσθήκη ζάχαρης, νερό με εκχειλίσματα φρούτων και τσαγιού από βότανα με μέλι.
Επιπλέον, θα πρέπει να μειώσετε το άγχος με κάποιες νέες εύκολες σωματικές δραστηριότητες. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε πεζοπορία στα βουνά, ή να απολαύσετε οποιοδήποτε φυσικό τοπίο και ένα υπέροχο περιβάλλον για διαλογισμό και χαλάρωση.
Επιπλέον, θα σας αποκαλύψουμε μερικά από τα καλύτερα φυσικά τονωτικά στην περίπτωση της ουρικής αρθρίτιδας:
Η έρευνα έχει ανακαλύψει ότι η μαγειρική σόδα βοηθάει στη μείωση του ουρικού οξέος στο σώμα. Για την επιτυχή πρόληψη της ουρικής αρθρίτιδας, προσθέτουμε μισό κουταλάκι του γλυκού σε ένα ποτήρι νερό και πίνουμε κάθε μέρα. Εάν ήδη αντιμετωπίζετε ουρική αρθρίτιδα, ρίξτε ένα ολόκληρο κουταλάκι του γλυκού.
Όλοι γνωρίζουμε τις αξιόλογες χρήσεις και τα οφέλη του λεμονόνερου. Μπορεί επίσης να βοηθήσει και σε αυτήν την περίπτωση. Όταν το σύστημα είναι περισσότερο αλκαλικό από όξινο, είναι σε θέση να αποτρέψει πολλές καταστάσεις υγείας, συμπεριλαμβανομένης της ουρικής αρθρίτιδας. Αυτό το υπέροχο νερό αυξάνει την αλκαλικότητα του σώματος και προλαμβάνει το σχηματισμό των κρυστάλλων του ουρικού οξέος . Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στύψετε το ήμισυ ενός λεμονιού σε 226 γρ. ζεστού νερού και να καταναλώνετε το ποτό κάθε πρωί με άδειο στομάχι.
Το μηλόξυδο επίσης αυξάνει την αλκαλικότητα του σώματος. Περιέχει μηλικό οξύ το οποίο είναι αποτελεσματικό στην αποσύνθεση του ουρικού οξέος, και είναι επίσης αποτελεσματικό στην απόρριψη του από το σώμα. Ως εκ τούτου, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας μηλόξυδο σε 226 γρ. νερό. Πίνετε αυτό το μείγμα κάθε μέρα, πριν το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο σας.
Επίσης, αυτές είναι οι καλύτερες τροφές που θα πρέπει να καταναλώνετε, ώστε να αποτρέψετε ή να αντιμετωπίσετε την ουρική αρθρίτιδα:
Έρευνα απέδειξε ότι η κουρκουμίνη, που βρέθηκε στον κουρκουμά, παίζει σημαντικό ρόλο στη νεφρική προστασία και έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση.
Η Βρωμελίνη, η οποία βρίσκεται στον ανανά, έχει αποδειχθεί ότι διαθέτει αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες και μπορεί να παρέχει αναλγητικά αποτελέσματα.
Ένα εργαστήριο δοκιμών στο Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο του Φλουμινένσε ανακάλυψε ότι ο λιναρόσπορος με τις αξιόλογες ευεργετικές του ιδιότητες μπορεί να μειώσει την συσσώρευση ουρικού οξέος.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα