Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Ο Έρωτας είναι μόνο Χημεία;

Τι είναι λοιπόν ο έρωτας; Πώς γίνεται με έναν άνθρωπο να κολλάς τρομερά, να τα βρίσκεις σε όλα τα θέματα που αφορούν το σώμα σας και τον πόθο, αλλά να σκοτώνεστε σε κάθε άλλο τομέα; Πώς γίνεται να έχεις αυτόν που θέλεις, αλλά και με τον τρόπο που τον θέλεις; Τι μπορείς να κάνεις για να φέρεις αυτήν την περιβόητη χημεία στον έρωτα; Και τελικά, είναι μόνο χημεία, ή μήπως υπάρχει και κάποια γλυκιά, πονηρή, θηλυκή μαγεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, για να αποπλανήσεις τον άντρα που αγαπάς, για το καλό του;
love-1
Ο έρωτας ναι, είναι χημεία.
Αλλά μια υψηλή χημεία, που μοιάζει πάρα μα πάρα πολύ με τη μαγεία. Τι μοιάζει δηλαδή, είναι μαγεία!
Δεν είναι κάτι που απλά συμβαίνει. Για να ενωθούν δύο άνθρωποι με τα εκπληκτικά δεσμά της ηδονής κατά πρώτο, και μετά να ενώσουν και τις ψυχές τους γι απάντα, συμβαίνουν απίστευτες διεργασίες, τόσο σε επίπεδο ενεργειών, όσο και σε επίπεδο αρωμάτων, χυμών, αντιδράσεων!
Το θέμα είναι: αυτά όλα τα υπέροχα και μαγικά πράγματα, μπορούν να γίνουν μόνο κατά τύχη, ή μπορείς να το «σπρώξεις» λίγο το πράγμα, και να έχεις τον άντρα που λατρεύεις; Αυτό έλειπε, να μην μπορείς!
love-2
Εννοείται ότι ο έρωτας μπορεί να είναι ένα καταπληκτικά αυθόρμητο φαινόμενο στην αρχή του, αλλά στην έκβασή του, στο πώς θα πάει, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά! Αλλά καις την αρχή του ακόμα, στο να είσαι σε θέση να γοητεύσεις όποιον θέλεις, πάλι πολλά μπορείς να κάνεις!
Το θέμα είναι, τολμάς; Μόνο σε αυτό πρέπει να απαντήσεις! Αν η απάντηση είναι «ναι», έλα να δεις τα απλά βήματα που σου φέρνουν τον έρωτα στα πόδια σου!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα