Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Massive UFO JUST AFTER Major Earthquake Japan! Shocks The WORLD! 11/21/2016

Δύο διαστημικά σκάφη διαφυγής της Cabal κατερρίφθησαν. Ένα πάνω από την Φλώριδα και ένα πάνω από την Φουκουσίμα..
ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ
- Οι 44 πυρκαγιές στις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ, στην Γεωργία, το Τενεσί, το Κεντάκι και τη Βόρεια Καρολίνα, έχουν ξεκαθαρίσει και πετάξει έξω από τις υπόγειες βάσεις τους κρυμμένους εγκληματίες της Cabal, καθιστώντας σαφές ότι είναι σε εξέλιξη μια πραγματική κάθαρση
Πηγές του Πενταγώνου αναφέρουν πως διαστημικό σκάφος διαφυγής της Cabal καταρρίφθηκε πάνω από την Florida στις 21 Νοεμβρίου. Ακόμα ένα τέτοιο σκάφος καταρρίφθηκε στα ανοικτά των ακτών της Φουκουσίμα στις 22 Νοεμβρίου, μετά την εξαπόλυση νέου σεισμού κατά της Ιαπωνίας. Η πληροφορία επιβεβαιώνεται από πηγές της White Dragon Society στην Ασία..
Bίντεο κατάρριψης του σκάφους μπορείτε να δείτε εδώ:



Πηγές του Πενταγώνου αναφέρουν επίσης πως ο στρατός πιέζει να διοριστούν στρατηγοί στα υπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών. Ειδικότερα, πιέζουν όπως ο στρατηγός των Πεζοναυτών John Kelly διοριστεί υπουργός εξωτερικών. Επίσης αναφέρουν πως ο Τραμπ διαθέτει έναν ιδιωτικό στρατό 2 εκατομμυρίων από βετεράνους, με τους οποίους θα αντιμετωπίσει τυχόν αντίδραση της Κλίντον κατά την εγκατάσταση του στην Washinghton DC.
Η νεοδιορισμένη υπουργός Παιδείας Betsy Devos θα είναι ένας άλλος "στρατηγός" στο υπουργικό συμβούλιο του Trump, δεδομένου ότι έχει δικό της στρατό που διοικείται από τον αδελφό της Erik Prince, ο οποίος χρηματοδοτεί με τα λεφτά της την Blackwater. Αυτό σημαίνει ότι οι μισθοφόροι της Blackwater δεν θα αναλαμβάνουν πλέον υποεργολαβίες για την Μαφία των Χαζάρων.
Πληροφορίες από διαφορετικές πηγές αναφέρουν πως ενδέχεται να γίνουν μεγάλες οικονομικές ανακοινώσεις πολύ σύντομα, πιθανότατα την 1η Δεκεμβρίου, οι οποίες θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην αγορά χρυσού.

Nicos Kastanias + galacticconnection

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα