Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Χρησιμοποιήστε αλάτι για να σταματήσετε ΑΜΕΣΑ έναν φοβερό πονοκέφαλο!!!

use-salt-stop-terrible-headache-immediately-heres


Αρκετοί άνθρωποι περιστασιακά υποφέρουν από εξαιρετικά έντονες ημικρανίες που προκαλούν εξουθενωτικό πόνο, κάνοντας ακόμη και τις ευκολότερες καθημερινές εργασίες αδύνατες.

Το WebMD αναφέρει ότι οι ημικρανίες συνοδεύονται από έντονους, σαν σφυροκόπημα, πόνους που οδηγούν σε ευαισθησία στο φως, ναυτία και έμετο.
Σε μια προσπάθεια να απαλύνουν τον πόνο, οι άνθρωποι συχνά χρησιμοποιούν διάφορα εμπορικά παυσίπονα που διατίθενται στις μέρες μας, αλλά οι παρενέργειες τους είναι μερικές φορές ακόμη πιο σοβαρές από την αιτία που προσπαθούν να θεραπεύσουν.
Ακόμα κι αν πολλά από τα δημοφιλή μη συνταγογραφούμενα φάρμακα μπορούν να ανακουφίσουν προσωρινά τον πόνο, έχουν σοβαρές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων της ηπατικής βλάβης, προβλημάτων στα νεφρά, αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου και εμφράγματος , καούρας, ναυτίας, εξανθήματος, αλλεργιών, στομαχικών διαταραχών, και ελκών του στομάχου.
Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι συχνά πρέπει να επιλέξουν μεταξύ αυτών των φαρμάκων και να αντιμετωπίσουν τις επιβλαβείς παρενέργειες τους, ή να ζουν με τον πόνο.
Ωστόσο, έχουμε κάποια καλά νέα. Προφανώς, υπάρχει μια άλλη επιλογή που μπορείτε να κάνετε, και αυτή είναι η αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, φυσικά! Μπορείτε να θεραπεύσετε την ημικρανία σε λιγότερο από 5 λεπτά, με τη βοήθεια κάποιων απλών συστατικών που βρίσκονται ήδη στην κουζίνα σας!
Η λύση που προτείνουμε είναι φθηνή, ασφαλή και εξαιρετικά αποτελεσματική.


Θα χρειαστεί να αναμείξετε λίγο χυμό λεμονιού και θαλασσινό αλάτι  Ιμαλαΐων (προτείνουμε ελληνικό αλάτι). Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να ανακουφίσει τους πόνους της ημικρανίας εξαιρετικά γρήγορα.
Σύμφωνα με το Livestrong, αυτό οφείλεται στην ικανότητα του θαλασσινού αλατιού να αποτοξινώνει τον οργανισμό, υποστηρίζοντας έτσι τις κατάλληλες λειτουργίες του σώματος. Επιπλέον, παρέχει πολλά ανόργανα συστατικά που απαιτούνται για το σώμα, τα οποία είναι εντελώς φυσικά και δεν έχουν υποστεί χημική επεξεργασία.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναμείξετε 2 κουταλάκια του γλυκού αυτού του άλατος με το χυμό ενός λεμονιού. Στη συνέχεια, πίνετε αυτό το μείγμα και μέσα σε λίγα λεπτά ο φοβερός πονοκέφαλος της ημικρανίας θα έχει απαλειφθεί!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα