Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Πού απαγορεύεται η μετενσάρκωση χωρίς… κρατική άδεια;



Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πιστεύουν στη μετενσάρκωση. Ότι δηλαδή η ψυχή δεν πεθαίνει με τον θάνατο του σώματος, αλλά αναγεννιέται σε νέο σώμα.
Όσοι ασπάζονται αυτή τη θεωρία, υποστηρίζουν ότι ένας άνθρωπος έχει ζήσει άπειρες προηγούμενες ζωές και θα συνεχίσει να ζει και επόμενες.
Η ιδέα της μετενσάρκωσης είναι κυρίαρχη σε αρκετές θρησκείες, κυρίως της Ινδίας, ενώ ήταν μέρος και της φιλοσοφίας του Πυθαγόρα. Μάλιστα σε κάποιες θρησκείες πιστεύεται πως, όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει, εκτός από την μετενσάρκωσή του σε άνθρωπο, υπάρχει περίπτωση να αναγεννηθεί σαν ζώο, έντομο ή ακόμα και φυτό – ανάλογα με τις πράξεις που διέπραξε στη ζωή του. Αυτό κάποιοι το ονομάζουν μετεμψύχωση.

Η απαγόρευση στη «Στέγη του Κόσμου»

Θεωρητικά όλοι έχουμε το δικαίωμα να μετενσαρκωθούμε, χωρίς να χρειάζεται να δώσουμε λόγο σε κανέναν – τουλάχιστον άνθρωπο. Όχι όμως και οι Θιβετιανοί μοναχοί, οι οποίοι πρέπει να πάρουν… άδεια για να έχουν το δικαίωμα να επανέλθουν στη Γη με νέο σώμα. Ναι, καλά διαβάζεις. Στο Θιβέτ οι μοναχοί απαγορεύεται να μετενσαρκωθούν, εάν προηγουμένως δεν πάρουν έγγραφη άδεια από το κινεζικό κράτος. Γιατί από την κινεζικό κράτος; Διότι σήμερα το Θιβέτ δεν είναι ανεξάρτητο, αλλά αποτελεί τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας (μόνο ένα μικρό μέρος του να είναι υπό τον έλεγχο της Ινδίας, το οποίο επίσης διεκδικεί η Κίνα). Και η Κίνα θέλει να ελέγχει πλήρως τις ζωές των Θιβετιανών μοναχών, ακόμα και τις επόμενες!
* Το Θιβέτ ονομάζεται και «Στέγη του Κόσμου», καθώς βρίσκεται σε υψόμετρο 4.900 μέτρων – κατά μέσο όρο – αποτελώντας την υψηλότερη περιοχή της Γης.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα