Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Εννέα φυτά που φέρνουν θετική ενέργεια στο σπίτι

Εννέα φυτά που φέρνουν θετική ενέργεια στο σπίτι

Τα φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν να μας φέρουν αρνητική ή θετική ενέργεια στο χώρο ενώ ορισμένα από αυτά, ανανενώνουν τον αέρα και καθαρίζουν την ατμόσφαιρα.

1. Φοίνικας εσωτερικού χώρου
Έχει την ιδιότητα να αποτοξινώνει και να καθαρίζει την ατμόσφαιρα.

2. Αγγλικός κισσός
Από τα πιο ισχυρά φυτά για καθαρισμό του χώρου. Φιλτράρουν πολύ αποτελεσματικά τον αέρα και δημιουργούν ένα ήρεμο και χαλαρό περιβάλλον.

3. Αλόη
Η αλόη έχει πολλές ιδιότητες και τρόπους που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. Παρόλα αυτά, και μόνο η παρουσία της στο χώρο είναι ικανή να φέρει θετική ενέργεια.

4. Βασιλικός
Ο βασιλικός χρησιμεύει στην αντιμετώπιση του άγχους και γενικά της διάθεσης.



5. Φασκόμηλο
Το φασκόμηλο δυναμώνει το ανοσοποιητικό, αντιμετωπίζει ήπιες περιπτώσεις φλεγμονών και βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου.

6. Γιασεμί
Η μυρωδιά του γιασεμιού έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες, μεταξύ αυτών, μπορεί να καταπολεμήσει την κατάθλιψη και να σας φτιάξει τη διάθεση.

7. Δεντρολίβανο
Το δεντρολίβανο ενιχύει τη φυσική και ψυχική σας υγεία. Μπορεί να καταπολεμήσει το άγχος, την αϋπνία και να ενισχύσει τη μνήμη.

8. Bamboo
Λέγεται ότι το Bamboo φέρνει αγάπη, τύχη και φρεσκάδα στη ζωή σας. Στη Ασία, το φυτό αυτό, συμβολίζει την ευημερία και την καλοτυχία. Επίσης, δεν είναι απαιτητικό φυτό και μπορείτε να το συντηρήσετε εύκολα.

9. Ορχιδέα
Η ορχιδέα έχει ένα υπέροχο χρώμα και άρωμα και την ιδιότητα να ηρεμεί το μυαλό και να σας φτιάχνει τη διάθεση. Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι είναι από τα πιο κατάλληλα φυτά για την ενίσχυση της ενέργειας του σπιτιού σας. Μπορείτε, επίσης, να το τοποθετήσετε στην κρεβατοκάμαρά σας, διότι κατά τη διάρκεια της νύχτας απελευθερώνει οξυγόνο.


Πηγές: enallaktikidrasi.comwww.dietoflife.comsimplylife

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα