Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Τι προσπαθεί να σάς πει ο σκύλος σας;

dtstogia.jpg

Δεν χρειάζεται να είστε σκύλος για να καταλάβετε τι θέλει να σας «πει» το αγαπημένο σας κατοικίδιο. Υπάρχουν ορισμένοι κώδικες που αποκρυπτογραφούν τις διαθέσεις του και τα συναισθήματά του.
Ένα από τα βασικότερα «εργαλεία» για να διαβάσετε τη γλώσσα του σώματός του είναι η ουρά του. Αν είναι κρυμμένη κάτω από το σώμα του, τότε μάλλον φοβάται. Αν είναι όρθια σε ευθεία θέση, τότε δείχνει επιθετικότητα.
Εάν η ουρά γέρνει περισσότερο προς τα δεξιά όταν βλέπει άλλα σκυλιά, τότε αυτά είναι χαλαρά και θα μπορούσατε ακόμη και να διερευνήσετε το ενδεχόμενο να θέλει να κάνει ένα νέο φίλο. Εάν, όμως, η ουρά του γέρνει περισσότερο προς τα αριστερά, τα άλλα σκυλιά μπορεί να γίνουν ανήσυχα, γι’ αυτό είναι καλύτερα να φροντίσετε να διατηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας.
Εάν ο σκύλος σας σάς κοιτάζει στα μάτια, τότε προσπαθεί να καταλάβει τι αισθάνεστε. Μια μελέτη έδειξε ότι τα σκυλιά δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα μάτια όταν προσπαθούν να καταλάβουν τι αισθάνονται οι άνθρωποι τους.

Όταν ο σκύλος έχει θλιβερή όψη, τα αυτιά του είναι πίσω, το κεφάλι του κάτω και η ουρά του ανάμεσα στα πόδια του μετά από μία αταξία, τότε μάλλον φοβάται για το τι μπορείτε να κάνετε για να τον τιμωρήσετε. Θα μπορούσε, όμως και να προσπαθεί να σας κάνει να το λυπηθείτε. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι ιδιοκτήτες που νόμιζαν ότι τα σκυλιά τους αισθάνονταν ενοχές, απέφυγαν τις έντονες επιπλήξεις.
Αν γαβγίζει όταν φτάνει το delivery, νομίζει ότι κάνει το σωστό, έτσι δεν χρειάζεται να θυμώσετε μαζί του. Είναι πιθανό, επίσης, να φοβάται. Το σίγουρο είναι ότι γαβγίζει για να σας ενημερώσει ότι ένας ξένος είναι στο χώρο σας αλλά και για να τρομάξει το άτομο, το οποίο νομίζει ότι δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα