Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!

57d93512c03c0e0a28a6bc1aΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Έντονα έχει θορυβήσει την Άγκυρα μια πολύ χαρακτηριστική δήλωση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου της Ρωσίας, Valeriy Gerasimov, ότι η Ρωσία έχει τώρα το πάνω χέρι και κυριαρχεί απόλυτα στην Μαύρη Θάλασσα, περνώντας των πρωτοκαθεδρία από τους Τούρκους που ήταν η επικρατούσα δύναμη τα τελευταία χρόνια στην πολύ ευαίσθητη αυτή περιοχή.
Όπως αναφέρουν με ιδιαίτερη έμφαση τα τουρκικά ΜΜΕ, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Ρωσίας με την λήξη της μεγάλης αεροναυτικής άσκησης, Kafkasya 2016, ανέφερε ότι μέχρι πριν από λίγα χρόνια ο στόλος της Τουρκίας ήταν η μεγαλύτερη ναυτική δύναμη στην Μαύρη Θάλασσα. Σήμερα, όπως τόνισε ο Valeriy Gerasimov, αυτή η κατάσταση έχει αλλάξει και ο ρωσικός στόλος είναι ο πιο ισχυρός και η Ρωσία είναι αυτή που ελέγχει απόλυτα την περιοχή.

57d9336ec03c0e0a28a6bc0d
Ο Ρωσικός στόλο όπως αναφέρεται, όχι μόνο έχει αυξήσει με πολύ εντυπωσιακό τρόπο την δύναμη και την παρουσία του αλλά διαθέτει και τελευταίου τύπου πύραυλους cruz Kelibir αυξάνοντας τις δυνατότητες του να πλήξει αποτελεσματικά κάθε αντίπαλο που θα θελήσει να αντιπαραταχτεί μαζί του.
Οι εποχές που άλλοι έκαναν κουμάντο εδώ, όπως τονίστηκε, έχουν περάσει ανεπίστρεπτα και τώρα οι Ρώσοι είναι οι κυρίαρχοι του Ευξείνου Πόντου.
RUSYA’ DAN ŞOK KARADENİZ AÇIKLAMA =ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nıkosxeıladakıs
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα