Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Μεγάλες Συνωμοσίες: Τα εγγόνια συνήθως μαθαίνουν την αλήθεια

shhh12-889x500.jpg

“Θεωρίες συνωμοσίας” και “Συνωμοσιολόγοι” – κάτι που ακούγεται πολύ τελευταία, φοριέται σαν κοστούμι παραλλαγής όταν τα επιχειρήματα στερεύουν, πιπιλιέται σαν καραμέλα όταν υπάρχει αμηχανία λόγου.
Πρόσφατο άρθρο με έβαλε σε σκέψεις, σκέψεις που γίνονται από καιρό: Πόσο χρονικό διάστημα μεσολαβεί για να αποδειχτούν οι “θεωρίες” συνωμοσίας “πράξεις” και να επιβεβαιωθούν οι “συνωμοσιολόγοι”;
Πολύ μετά θάνατον, τόσο κι εκείνων που τις έκαναν, όσο κι εκείνων που, σε ρόλο Κασσάνδρας, ανέλυαν είτε αυτά που συμβαίνουν στο παρόν, είτε τα μελλούμενα.
Το άρθρο αφορά στο μέγα ιστορικό γεγονός, το οποίο διδαχτήκαμε όλοι στα σχολεία εδώ και γενιές, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σχεδόν σε όλο τον πλανήτη – αφήνω κάποια περίπτωση σε κάποια χώρα να ειπώθηκαν αλλιώς τα γεγονότα.
Δημοσιεύτηκε στο Βήμα και είναι από άρθρο του γερμανικού Der Spiegel, με τίτλο: Η Χιροσίμα δεν ήταν απαραίτητη.

uqoglsnito5746b95d6d0e3
Εβδομήντα ένα χρόνια μετά την καταστροφή της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, για πρώτη φορά έρχονται στο προσκήνιο αυτά που το γερμανικό «Spiegel» ονόμασε «ο μύθος της Χιροσίμα».
Ο πρώτος που επίσημα καλλιέργησε αυτόν τον μύθο ήταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Χάρι Τρούμαν, ο οποίος στην αυτοβιογραφία του «Ο Τρούμαν μιλάει» γράφει ότι «η ατομική βόμβα τερμάτισε τον πόλεμο, έσωσε εκατομμύρια ζωές».
Τώρα ο Τζον Λαφόρζ, ερευνητής των αρχείων που αφορούν τον πόλεμο στον Ειρηνικό, γράφει ότι δυστυχώς για την υστεροφημία του αμερικανού προέδρου «δεν υπάρχει κανένα έγγραφο, τηλεγράφημα, μελέτη είτε διαταγή, στρατιωτική ή πολιτική, που να δικαιολογεί αυτή την εκτίμηση». Κάθε άλλο μάλιστα. Ο αντιστράτηγος Κάρτις Λίμεϊ, διοικητής της αεροπορικής δύναμης που ενήργησε τον βομβαρδισμό της Χιροσίμα και ο οποίος διέταξε την καταστροφή 67 ιαπωνικών πόλεων με εμπρηστικές βόμβες, αναφέρει σε έκθεσή του πέντε μήνες μετά το τέλος του πολέμου ότι «ο πόλεμος θα είχε τελειώσει σε δύο μήνες (…) χωρίς την ατομική βόμβα. Η ατομική βόμβα δεν σχετίζεται καθόλου με τον τερματισμό του πολέμου». Αλλά η έκθεση του στρατηγού δεν ήρθε ποτέ στη δημοσιότητα.
Αϊζενχάουερ: «Εντελώς άσκοπος βομβαρδισμός»
Ο πρόεδρος Ντουάιτ Αϊζενχάουερ στα απομνημονεύματά του «Εντολή για αλλαγή» γράφει ότι, όταν ο υπουργός Στρατιωτικών Χένρι Στίμσον του ανέφερε ότι θα γινόταν χρήση ατομικών βομβών, «του εξέφρασα τη μεγάλη δυσφορία μου επειδή έβλεπα ότι η Ιαπωνία είχε ήδη νικηθεί και ότι ο βομβαρδισμός (με ατομική βόμβα) ήταν εντελώς άσκοπος». Στο βιβλίο τους «Η Χιροσίμα στην Αμερική» οι ερευνητές αρχείων Ρόμπερτ Λίφτον και Γκρεγκ Μίτσελ γράφουν ότι ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου επί Τρούμαν, ναύαρχος Γουίλιαμ Λίχι, «ήταν απολύτως βέβαιος πως η χρήση αυτών των βάρβαρων όπλων στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι δεν βοηθούσε στον πόλεμό μας εναντίον της Ιαπωνίας. Οι Γιαπωνέζοι είχαν ήδη νικηθεί και ήταν έτοιμοι να παραδοθούν».
Και παρακάτω αναφέρει ότι ο βρετανός υπουργός Εργατικών Aneurin Bevan στις «Αναμνήσεις και εμπειρίες» που έγραψε στη δεκαετία του ’50 υποστηρίζει με σοβαρά επιχειρήματα ότι ο Τρούμαν γνώριζε πολύ καλά πως η Ιαπωνία είχε ήδη καταρρεύσει, ήθελε όμως «να ικανοποιήσει το εγώ του», να δείξει σε όλον τον κόσμο ότι δεν ήταν ένας «πλανόδιος επαρχιώτης μικρεμποράκος», όπως τον χαρακτήριζαν οι αντίπαλοί του. 
Άλλος λόγος ήταν το “μήνυμα” προς την ΕΣΣΔ, αλλά οι Πολεμικές βιομηχανίες, «Περηφάνια» και δισεκατομμύρια – μπορείτε να διαβάσετε  ολόκληρο το άρθρο στο Βήμα.
Πέρασαν 70 ολόκληρα χρόνια για να ακουστεί αυτή η άποψη που σαφώς είναι και πιο κοντά στην αλήθεια. O Aneurin Bevan πάει και πέθανε, δεν ζει πια να δει ένα μεγάλο συστημικό μέσο μαζικής ενημέρωσης να τον αναφέρει και επιβεβαιώνει. Όσο για όλους εμάς, μεγαλώσαμε με αυτόν ακριβώς το μύθο.
Βιβλίο Νεότερης Ιστορίας Γ’ Γυμνασίου – Πως αναφέρεται η λήξη του β’ Π.Π.:
sxoliko biblio

Μυστικά πειράματα βιολογικού πολέμου σε ανυποψίαστους πολίτες

Εδώ από που να αρχίσει κανείς και πού να τελειώσει. To wiki μόνο, έχει ολόκληρο κατεβατό που αφορά μόνο στις ΗΠΑ. Κάποια πειράματα έγιναν για βιολογικό πόλεμο, άλλα για νέα εμβόλια, όπως αυτά σε καθυστερημένα παιδιά, για 22 ολόκληρα χρόνια:“From the 1950s to 1972, mentally disabled children at the Willowbrook State School in Staten Island, New York were intentionally infected with viral hepatitis, for research whose purpose was to help discover a vaccine”.
Αλλά από τις πιο εξωφρενικές περιπτώσεις είναι αυτό που ανέδειξεο Guardian τo 2002, για τα πειράματα που γίνονταν με ψεκασμούς βακτηρίων από το 1940 μέχρι το 1979. “Ενώ οι λεπτομέρειες κάποιων μυστικών δοκιμών έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια, η έκθεση των 60 σελίδων αποκαλύπτει νέα στοιχεία για περισσότερα από 100 μυστικές πειράματα”, αναφέρει η εφημερίδα.
Τα “τελευταία”χρόνια είναι λίγα μπροστά σε όλη την ανθρώπινη ιστορία ή… την αιωνιότητα, αλλά πολλά αν σκεφτεί κανείς ότι όλοι οι υπεύθυνοι δεν είναι πλέον εν ζωή, ούτε τα θύματα τους, ενώ οι οικογένειες τους πασχίζουν ακόμα για δικαιοσύνη.
Για τα πειράματα σχετικά με τη σύφιλη που έγιναν στην Γουατεμάλα το 1946-48 απολογήθηκε χλιαρά (όπως και για τη Χιροσίμα) τώρα ο Μπάρακ Ομπάμα.

Οπλοποίηση Καιρού

Όλοι γνωρίζετε πια λόγω αυτού του καταραμένου μέσου που λέγεται ίντερνετ, για την Επιχείρηση Πόπαϊ, στο Βιετνάμ. Ένα πρόγραμμα πρόγραμμα τροποποίησης του καιρού στη Νοτιοανατολική Ασία κατά τη διάρκεια του 1967-1972. Ψέκαζαν με ιωδιούχο άργυρο τα σύννεφα για να επεκταθεί η περίοδος των μουσώνων. Αυτή η συνωμοσία δεν άργησε να αποκαλυφθεί από τον δημοσιογράφο Jack Anderson ο οποίος δημοσίευσε άρθρο τον Μάρτιο 1971, με αποτέλεσμα η πρακτική αυτή να απαγορευθεί τόσο στις ΗΠΑ, όσο και παγκοσμίως από τον ΟΗΕ. Και ενώ η Τροποποίηση Καιρού εφαρμόζεται σε πολλές χώρες για να χειραγωγηθεί το κλίμα, ακόμα και στην Ελλάδα από τον ΕΛΓΑ για τις χαλαζοπτώσεις, Ρωσία και Κίνα ακόμα και για να μην βρέχει στις παρελάσεις, ωστόσο η χρήση της ως πολεμικό όπλο ή μέσο επιβολής εξουσίας απαγορεύεται.
Αλλά η οπλοποίηση των φαινομένων του πλανήτη δεν σταματάει στον καιρό. Ηβόμβα τσουνάμι ήταν μια προσπάθεια κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου να αναπτυχθεί ένα τεκτονικό όπλο που θα μπορούσε να δημιουργήσει καταστροφικά τσουνάμιΤο έργο ξεκίνησε το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, όταν ο αξιωματικός EA Gibson παρατήρησε ότι μικρά κύματα δημιουργούνται από τις εκρήξεις που έκανε για να καθαρίσει τους κοραλλιογενείς υφάλους. Η ιδέα αναπτύχθηκε από στρατιωτικούς στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νέα Ζηλανδία με το όνομα Project Seal. Κάτι αντίστοιχο δοκιμάστηκε στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, με μια βόμβα μέσα σε νερό ως μέσο για να καταστρέψει τα γερμανικά φράγματα και να προκαλέσει απώλεια της βιομηχανικής ικανότητας και εκτεταμένες πλημμύρες.
Bouncing_bomb_dam
Αλλά εκτός από αυτήν έχουμε και τη βόμβα σεισμού ή σεισμική βόμβα, ήταν μια ξεχωριστή αλλά σχετική έννοια που εφευρέθηκε ξεχωριστά από τον Βρετανό Αεροναυπηγό Μηχανικό Barnes Wallis, στις αρχές του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου και στη συνέχεια αναπτύχθηκε για να χρησιμοποιηθεί στην ξηρά κατά στρατηγικούς στόχους στην Ευρώπη. Αυτή η βόμβα επίσης χρησιμοποίησε την έννοια της έκρηξης σε βαθιά υπόγεια μήκη (“camouflet”), προκαλώντας τεράστια σπήλαια ή κρατήρες, καθώς και κρουστικά κύματα, σε δύσκολους στόχους όπως γέφυρες και οδογέφυρες . Οι Βόμβες Σεισμός χρησιμοποιήθηκαν προς το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.
Οι γονείς σας ή παπούδες σας γνώριζαν για όλες αυτές τις καιρικές, τσουνάμι ή σεισμικές βόμβες κατά τη διάρκεια του Β’Π.Π ή μετά τη λήξη του;
Γνωρίζουμε αν οι βόμβες αυτές χρησιμοποιούνται και σήμερα σιωπηλά; Η τεχνολογία έχει αλλάξει και πολλοί κατηγορούν τα νέα οπλικά συστήματα που βασίζονται στην ηλεκτρομαγνητική ενέργεια ότι είναι υπεύθυνα για τον έλεγχο ή χειραγώγηση καιρού, τεκτονικών πλακών και τσουνάμι. Και αλήθεια, ποιος μπορεί πλέον να πει τι είναι φυσικό και τι αφύσικο με σιγουριά όταν εκεί έξω κυκλοφορούν τέτοια συστήματα; Οι Ρώσοι κατηγορούσαν τις ΗΠΑ για την ξηρασία τους και οι Αμερικάνοι τους Ρώσους για τον τυφώνα Κατρίνα, ο Τζάβες έλεγε ο τάδε σεισμός είναι πρόβα για χειρότερα, ο πρώην πρόεδρος του Ιράν έλεγε η Δύση μας κλέβει το νερό και ο υπουργός περιβάλλοντος Ινδίας λέει για την Κλιματική Αλλαγή φταίει το HAARP.
Και μετά… φταίνε οι “συνωμοσιολόγοι”!
Ένας “τέτοιος” είναι και ο Michel Chossudovsky, Καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Οττάβας, ο οποίος πιστεύει ότι η πρακτική συνεχίζεται, μυστικά, και ότι,
Η Χειραγώγηση Καιρού είναι ένα κατ’εξοχήν προειδοποιητικό όπλο. Μπορεί να στραφεί κατά των εχθρικών χωρών ή ακόμα «φιλικών εθνών», εν αγνοία τους, να χρησιμοποιηθεί για την αποσταθεροποίηση των οικονομιών, των οικοσυστήματων και της γεωργίας. Μπορεί επίσης να προκαλέσει τον όλεθρο στις οικονομικές και εμπορικές αγορές. Η διαταραχή στη γεωργία δημιουργεί μια μεγαλύτερη εξάρτηση από την επισιτιστική βοήθεια και τα εισαγόμενα προϊόντα, των σιτηρών από τις ΗΠΑ και άλλες δυτικές χώρες…
Αλήθεια ή ψέματα; Ή θα περιμένουμε την απάντηση να την πάρουν τα εγγόνια μας;

allnewz
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα