Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Το Βασίλειο του Πλούτωνα - Σκορπιός

Ένα απόσπασμα που μας δείχνει το πώς αισθάνεται ένας Σκορπιός ή με έντονα στοιχεία Σκορπιού ή Πλούτωνα στον χάρτη του. Είναι λίγο “κάπως”, αλλά και αυτά μέσα στην ζωή είναι και οφείλουμε να τα αντικρίσουμε από το να τα αφήνουμε στην άκρη απαξιώνοντάς τα.. Αν δεν πάμε βαθιά κάτω, πώς θα ανέβουμε;
Καλώς ήλθατε στο Βασίλειο του Πλούτωνα όπου κυριαρχεί το σκότος, ο φόβος, το πάθος, το χρήμα, η δύναμη και η μαγεία...
Είναι σκοτάδι.. το τοπίο ομιχλώδες.. Είμαστε στο τέρμα γκρεμών, μέσα στα έγκατα της Γης.. Ακούγονται τερατώδη γρυλίσματα.. είναι αυτά των Τιτάνων που έριξε ο Ζεύς στα Τάρταρα, είναι η Λερναία Ύδρα, η Χίμαιρα και άλλα μυθολογικά τέρατα.. κάποια ελεύθερα κάποια αλυσοδεμένα. Υπάρχουν φωτιές και καπνοί σε διάφορα σημεία. Το έδαφος άγονο και λασπωμένο. Που και που συναντούμε μαύρα κριάρια να περπατούν. Γύρω γύρω έχει πορφυρούς λόφους.. Στο βάθος φαίνεται ένα μεγάλο σκοτεινό παλάτι.. Γύρω του περιμετρικά φύλακες δράκοι, στην κεντρική πύλη ο Κέρβερος. Στις κορυφές φωτιές.
Βλέπουμε πάνω απο την πόρτα τρία σύμβολα: ένα φίδι, έναν άνθρωπο κι έναν φοίνικα αναγεννημένο έτοιμο να πετάξει. Πάνω δεσπόζει το σύμβολο του Σκορπιού.
Μπαίνουμε στο εσωτερικό του παλατιού. Το φως είναι αχνό και ίσα που διακρίνουμε τις μορφές. Μόλις μπαίνουμε υπάρχει ένας μεγάλος χώρος όπου κυριαρχεί το πορφυρό κόκκινο χρώμα. Στους τοίχους διακρίνουμε σύμβολα μέσα από τα οποία καλούμαστε να εξιχνιάσουμε τον σκοτεινό ασυνείδητο εσωτερικό μας κόσμο, να τον αντικρίσουμε, να συμφιλιωθούμε μαζί του και να επιστρέψουμε στο συνειδητό επίπεδο αναγεννημένοι.
Αισθησιασμός, σκοτεινή ερωτική ομορφιά, δύναμη και ηδονές καταλαμβάνουν τον χώρο.. Γύρω ρωμαλέοι μελαχρινοί άντρες και όμορφες μελαχρινές γυναίκες, οι οποίες χορεύουν σε απαλούς ρυθμούς. Το πάθος κυριαρχεί στις κινήσεις τους. Οι άντρες τις παρακολουθούν και κάποιοι ακολουθούν τους ρυθμούς τους. Μια ήμερη τίγρης στέκεται στην άκρη και βριχάται χαδιάρικα.. Κάποιοι από τους άντρες φαίνονται να είναι νεοφερμένοι. Καταλαβαίνεις αμέσως ποιοι είναι, διότι στα πρόσωπά τους επικρατεί η έκπληξη και ο ενθουσιασμός..
Βρέθηκαν εδώ για να περάσουν τις δοκιμασίες του βασίλειου του Πλούτωνα, βρισκόμενοι όμως σε άγνοια νομίζουν πως ήρθαν να περάσουν καλά.. Έχουν πάνω τους νομίσματα. Οι χορεύτριες λυκνίζοντας το κορμί τους, εστιάζουν την προσοχή τους σε αυτούς. Τότε εκείνοι τους δίνουν τα νομίσματα για αγοραίο έρωτα. Κατόπιν εκείνες τους πηγαίνουν προς κάποια δωμάτια όπου λαμβάνουν χώρα τα κατώτερα σεξουαλικά ένστικτα.
Πάθος και πόνος εναλλάσονται, άλλοτε σε γρήγορους και άλλοτε σε αργούς ρυθμούς. Βγαίνει κάθε ενδόμιχη σκέψη, κάθε βίτσιο και προτίμηση, υπάρχουν φετίχ μέσα στα δωμάτια που μπορεί κανείς να τα χρησιμοποιήσει για περισσότερο πόνο και ηδονή. Τα ταμπού έχουν μείνει έξω όχι μόνο από τα δωμάτια, αλλά και από όλο το Πλουτώνιο βασίλειο.
Όχι μόνο ο αγοραίος έρωτας, αλλά κάθε είδους ερωτική επαφή υπάρχει στους ανθρώπους του παλατιού. Πέρα από τα δωμάτια, σε κάποιες γωνίες βλέπεις πράξεις ηδονής χωρίς κανέναν δισταγμό, μεταξύ των χορευτριών και των ρωμαλαίων αντρών του παλατιού. Οι χορεύτριες είναι πλανεύτρες.. έχουν στο μυαλό τους να οδηγήσουν με την γοητεία τους τους νέους παρευρισκόμενους κάτω από τον απόλυτο έλεγχο, ώστε μέσα από την σεξουαλική πράξη να πετύχουν την ενσωμάτωση και κατόπιν την αναγέννηση, με την οποία αποκτούν δύναμη. Όσο πιο πολύ χρησιμοποιούν αυτό το μέσο, τόσο πιο αγέροχες και δυνατές γίνονται.
Αφού τους μαγεύουν και τους ρουφούν όλο τους το Είναι, κατόπιν τους στέλνουν ύπουλα στα υπόγεια του παλατιού.. Εκεί οι δοκιμασίες που περνούν είναι αβάσταχτες. Παλεύουν με τους χειρότερούς τους φόβους μέσα στο ζοφερό σκοτάδι όπου ο τρόμος κυριαρχεί.. Ο χώρος είναι λαβύρινθος όπου παραμονεύουν παγίδες. Κάποιο τέρας βρυχάται.. Ποιοι θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να βρουν το Τέλος και να επιστρέψουν; Και πώς θα είναι όταν επιστρέψουν;
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα