Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Άγχος μου!!! Λατρεία μου!!! Μην με εγκαταλείπεις…

Αποτέλεσμα εικόνας για Άγχος
Μαράζι το ‘χω να βρω κάποιον που να μην έχει άγχος για οτιδήποτε… Άγχος για το σήμερα και το αύριο, άγχος για το τώρα και για το μετά… Άγχος, αλλά και αγωνία στο κόκκινο, για να προλάβει… Να προλάβει να μετατραπεί σε σκόνη μία ώρα αρχύτερα………
Το δυστύχημα ξέρετε ποιό είναι αγαπημένοι μου φίλοι;
Όχι τόσο το παρόν άγχος και το κυνήγι του χρόνου που όλο και λιγοστεύει, αλλά το εξής «παράδοξο, κουφό και τραγελαφικό»!!!
Όταν φτάνει η πολυπόθητη στιγμή, να ξεκουραστούμε και να απολαύσουμε τους καρπούς των κόπων και των χρόνων μας, τότε… Τότε… Ωωωω Μοντιέ!!!
Τότε καλοί μου φίλοι, αρχίζουμε να ψαχνόμαστε… Να ψαχνόμαστε να γεμίσουμε τα κενά που μας άφησαν οι προηγούμενες αγχωτικές μας δραστηριότητες, με νέες δραστηριότητες, δήθεν πιο ευχάριστες, δήθεν πιο απαραίτητες, δήθεν πιο ικανοποιητικές… Που καταλήγουν και αυτές με μαθηματική ακρίβεια και ασυζητητί σε ένα νέο αγχωτικό κυνήγι… Στο κυνήγι μιας νέας ανάγκης και ίσως και μιας νέας απόλαυσης!!!

Και σου λέει ο άλλοτε επιχειρηματίας και νυν αργόσχολος:
“Έχω να συμμετάσχω στον τάδε σύλλογο για τα δικαιώματα των… ή έχω να αγοράσω το τάδε σκάφος για τις εξορμήσεις μου στο… ή έχω να συγκεντρώσω τους τάδε φίλους για το παιχνίδι στο…” ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ!!!
Και σου λέει η άλλοτε Μαίρη η Παναγιωταρά, μια εργαζόμενη γυναίκα, μια καλή νοικοκυρά (που λέει και το αξέχαστο άσμα) και νυν αργόσχολη συνταξιούχα:
“Τώρα πια μπορώ να καθαρίζω το σπίτι πιο επισταμένα, με μεγαλύτερη φροντίδα… ή δεν μπορώ να αφήσω το εγγόνι σε αυτήν, που φαίνεται ότι τίποτα δεν την απασχολεί… ή επιτέλους να δω και λίγη (γύρω στις 6-8 ώρες…) τηλεόραση…” ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας!!!
Αναδημοσίευση από iromaritsa

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα