Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

6 τρόποι για να καίτε 600 θερμίδες τη μέρα

Για να χάσετε βάρος, πρέπει να αυξήσετε τη σωματική σας δραστηριότητα και να μειώσετε τις θερμίδες που λαμβάνετε, δηλαδή πρέπει να καίτε περισσότερες θερμίδες από όσες καταναλώνετε.


Πολλοί άνθρωποι θέλουν να χάσουν βάρος και γνωρίζουν ότι χρειάζεται μεγάλη πειθαρχία και αφοσίωση, ειδικά όταν πρόκειται για τη δίαιτα και την άσκηση. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να χάνετε λίγο βάρος κάθε μέρα, χωρίς να πεινάσετε ή χωρίς να ακολουθείτε κάποια αυστηρή δίαιτα που μπορεί να έχει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία σας.
Το κλειδί είναι να καταλάβετε ότι πρέπει να μειώσετε τον αριθμό των θερμίδων που καταναλώνετε και να αυξήσετε τη σωματική σας δραστηριότητα, έτσι ώστε να καίτε 600 θερμίδες τη μέρα.
Γιατί πρέπει να προσπαθήσετε να καίτε 600 θερμίδες τη μέρα;
Η καύση 600 θερμίδων τη μέρα είναι ένας εύκολα επιτεύξιμος στόχος που απαιτεί ελάχιστη καθημερινή προσπάθεια. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να τον πετύχετε, ακόμα και καθώς εκτελείτε τις καθημερινές σας δραστηριότητες στο σπίτι ή στη δουλειά.
Για να απαλλαγείτε από αυτές τις επιπλέον 600 θερμίδες, μπορείτε να κάνετε διάφορες ασκήσεις και να ακολουθήσετε μερικές από τις παρακάτω συστάσεις, που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την ικανότητα του σώματός σας να καίει θερμίδες.Καίγοντας 3.500 θερμίδες την εβδομάδα χάνετε μισό κιλό την εβδομάδα χωρίς να χρειάζεται να ακολουθείτε κάποια αυστηρότερη καθημερινή δίαιτα. Φυσικά για να πετύχετε αυτό το στόχο πρέπει να ακολουθείτε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να αρχίσετε να ασκείστε.
Πώς μπορείτε να καίτε 600 θερμίδες τη μέρα;

2-koiliako-lipos
Όπως επισημάνθηκε παραπάνω, η καύση 600 επιπλέον θερμίδων τη μέρα δεν είναι κάτι δύσκολο και μπορείτε να το επιτύχετε εκτελώντας τις καθημερινές σας δραστηριότητες ή μερικές απλές ασκήσεις τις οποίες μπορεί ακόμα και να βρείτε ευχάριστες.

Βήματα για την καύση των 600 θερμίδων

  • Βήμα 1. Πρώτα απ’όλα καίτε περισσότερες θερμίδες όταν στέκεστε παρά όταν κάθεστε. Έτσι, αν εκτελείτε κάποια συνηθισμένη δραστηριότητα, όπως μιλάτε στο τηλέφωνο, σηκωθείτε. Διπλώστε τα ρούχα σας όρθιοι. Μπορεί να ακούγεται ασήμαντο, όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι έτσι συμβάλλετε στην καύση περισσότερων θερμίδων.
  • Βήμα 2. Προφανώς, αν θέλετε να χάσετε θερμίδες, χρειάζεστε μια καθημερινή ρουτίνα άσκησης. Όμως για να ενισχύσετε τα αποτελέσματά σας και να επιτύχετε το στόχο σας, πρέπει να αυξήσετε την ένταση και πιθανώς τη διάρκεια της άσκησής σας. Για παράδειγμα, αν περπατάτε τριάντα λεπτά την ημέρα, διατηρήστε το ίδιο διάστημα αλλά τρέξτε αντί να περπατήσετε. Αντί για 100 θερμίδες θα κάψετε 200. Μπορείτε επίσης να εναλλάσσετε τις ασκήσεις σας, συνδυάζοντας αεροβικές δραστηριότητες με μυϊκή ενδυνάμωση.
  • Βήμα 3. Σε όλη τη διάρκεια της μέρας μπορείτε να ασκηθείτε και να κάψετε περισσότερες θερμίδες χωρίς να χρειάζεται να αφιερώσετε πολύ χρόνο σε κάποια συγκεκριμένη δραστηριότητα. Σκεφτείτε να ανεβείτε από τη σκάλα αντί να πάρετε το ασανσέρ, για παράδειγμα. Και ενώ βουρτσίζετε τα δόντια σας, αξιοποιήστε το χρόνο για να κάνετε βαθιά καθίσματα. Μπορείτε επίσης να ασκηθείτε παρακολουθώντας το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα.
  • Βήμα 4. Πέρα από το να κάνετε περισσότερες αεροβικές ασκήσεις, προσθέστε μερικές ασκήσεις χρησιμοποιώντας βάρη, οι οποίες είναι πολύ πιο απαιτητικές. Η μυϊκή ενδυνάμωση συμβάλλει στην τόνωση του σώματός σας και θα καίτε περισσότερες θερμίδες.
  • Βήμα 5: Τέλος επιλέξτε ένα άθλημα που θα σας βοηθήσει να πετύχετε το στόχο της καύσης 600 θερμίδων τη μέρα. Μπορείτε να παίξετε τένις, ποδόσφαιρο, να πάτε για κολύμβηση ή ό,τι άλλο επιθυμείτε.
  • Παραδοσιακές ασκήσεις καύσης λίπους
3-perpatima
Οι παρακάτω ασκήσεις είναι ο καλύτερος τρόπος για να καίτε 600 θερμίδες ή περισσότερες κάθε μέρα. Δεν χρειάζεται να γραφτείτε σε γυμναστήριο για να πετύχετε τους στόχους σας -κάνοντας αυτές τις απλές ασκήσεις στο σπίτι θα έχετε αποτελέσματα που θα είναι φανερά μέσα σε μόλις μερικές εβδομάδες.
  • Το τζόγκινγκ σε ηλεκτρικό διάδρομο για μία ώρα καίει μέχρι και 675 θερμίδες.
  • Το τρέξιμο σε ηλεκτρικό διάδρομο για μία ώρα καίει μέχρι και 986 θερμίδες.
  • Το σχοινάκι για μία ώρα καίει μέχρι και 730 θερμίδες.
  • Τα sit-ups στους κοιλιακούς για είκοσι λεπτά καίνε μέχρι και 200 θερμίδες.
  • Το περπάτημα για μία ώρα μπορεί να κάψει μέχρι και 200 θερμίδες.
  • Η ποδηλασία για τριάντα λεπτά τη μέρα θα σας βοηθήσει να κάψετε πάνω από 200 θερμίδες.
  • Να θυμάστε!
Πέρα από τις παραπάνω συστάσεις για την καύση επιπλέον θερμίδων τη μέρα, θα πρέπει επίσης να ακολουθείτε μια διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, πλήρη σιτηρά και νερό. Αν είναι δυνατό, θα πρέπει να ελαχιστοποιήσετε τις λαμβανόμενες θερμίδες, καθώς οι περισσότερες δίαιτες ξεπερνούν τη συνιστώμενη ποσότητα θερμίδων ανά άτομο.
Αναδημοσίευση από meygeia
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα