Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ


Το μάθαμε κι αυτό. Το τούμπα έργο, το κορίτσι από επάνω. Ικανοποίηση άλλης κοπής, άλλης παραγωγής. Και εκείνη αναλαμβάνει τα ηνία, η ίδια κανονίζει ρυθμό και ταχύτητα στο πιλοτάρισμα. Επειδή κρατάει το πηδάλιο του σκάφους που απογειώνεται στο σύμπαν της σεξουαλικής ηδονής.
Ο σινεμάς και η βιομηχανία του πορνό έδειξε το δρόμο. Ότι υπάρχει κι αυτό. Ότι παίζουμε και μ' αυτήν τη στάση. Γιατί, όχι.
Μια στιγμή. Προσοχή μην πάθει κάταγμα το πέος! Έχει συμβεί, όταν ο άνδρας είναι από κάτω. Και όταν η γυναίκα είναι βιαστική. Τον θέλει μέσα της πριν την ώρα του. Πριν σκληρύνει ο μπέμπης.

Λέμε «κάταγμα», έτσι το λένε, παρ' ό, τι το ανδρικό μόριο φτιάχτηκε χωρίς κόκκαλο. Ο κίνδυνος είναι να «διπλώσει» όταν η στύση δεν είναι αρκετή. Τότε, ίσως, προκληθεί η ζημιά.
Από επάνω η γυναίκα δεν αρχίζει το «πηγαινε-έλα» αν προηγουμένως το τσουτσούνι δεν έχει αγριέψει για τα καλά, αν δεν έχει γίνει στυλιάρι, σκέτο ρόπαλο. Σε μια αδέξια κίνηση με πέος όχι ντούρο, αυτό πιθανόν να «λυγίσει».
Θα πονέσει ο άνδρας. Ακόμα να μελανιάσει το πουλί του στο σημείο που «τσάκισε». Να πρηστεί, να φουσκώσει. Δεν είναι τίποτα σοβαρό, με τις ημέρες θα περάσει. Αρκεί να μη ξαναοπλίσει για να μπουκάρει ο άνδρας. Επιβάλλεται να κρατηθεί σε αποχή, όσο θα εξαφανιστεί το «στραμπούληγμα» της ψωλής.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα