Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Θα σας πω μια μεγάλη αλήθεια





Θα σας πω μία μεγάλη αλήθεια ή οποία έχει άμεση σχέση με την όποια κόλαση ή όποιον παράδεισο ζούμε σε αυτόν τον αισθητό υλικό κόσμο

Ότι δώσεις αυτό θα πάρεις στην ζωή σου.

Οι άνθρωποι όταν ζουν όμορφα και άνετα την ζωή τους έχουν την τάση να το δείχνουν στους άλλους για να επιδεικνύουν το εγώ τους τα λεφτά τους την κροκοδειλια αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο τους προς τους εξ αίματος συγγενείς τους.

Επιδεικνύουν τα λεφτά τους την εξουσία τους αγοράζοντας ένα ακριβό αυτοκίνητο ένα πολυτελές σπίτι κάνοντας μία "αγαθοεργία" δημόσια για να επιδείξουν την δύναμη τους, μα όταν κάποιος δικός τους άνθρωπος ή φίλος χρειαστεί την βοήθεια τους, ενω μπορούν του γυρίζουν την πλάτη.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι το πιο σκοτεινό είδος το οποίο δεν θα ανέλθει ποτέ σε ανώτερες σφαίρες συνειδητότητας, και για πάντα θα ζουν μέσα στην κόλαση της ζωής χωρίς να το γνωρίζουν.



Αν είσαι αγαθός άνθρωπος μην φοβάσαι τίποτα στην ζωή σου, όλα τα εμπόδια σκορπούν μπροστά σου χωρίς να το καταλάβεις, και ο ορίζοντας του φωτός απλώνεται μπροστά σου και γίνεσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην Γη.

Να ξέρετε κάτι, όλα εδώ πληρώνονται στον υλικό κόσμο, γιατί η ψυχή από μόνη της στο δικό της σώμα γίνεται θεϊκή.
Αν όμως γίνουμε ένα με αυτόν τον διττό κόσμο της ύλης θα ξανάρθουμε, και να είσαστε σίγουροι ότι θα πάρουμε το σώμα και την ζωή που μας αξίζει.

morfeas sky


Αναδημοσίευση από oneirosky

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα