Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Ευκαιριακό σεξ: Ποιους άνδρες προτιμούν οι γυναίκες;

ευκαιριακό σεξ

Οι γυναίκες φαίνεται ότι είναι πολύ λιγότερο επιλεκτικές στην επιλογή ερωτικού συντρόφου για ευκαιριακό σεξ.

Έρευνα του Πανεπιστημίου Γκεντ του Βελγίου έδειξε ότι οι άντρες που καπνίζουν και πίνουν, είναι πιο ελκυστικοί στις γυναίκες ως ευκαιριακοί εραστές.
Η μελέτη με τίτλο «Το σύνδρομο του αλκοόλ και του τσιγάρου στους νεαρούς άντρες», τεκμηριώνει ότι το σεξαπίλ, συνδέεται με το πόσο «ριψοκίνδυνος» δείχνει ότι είναι ένας άντρας.

Στην ίδια έρευνα, η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Evolutionary Psychology, συμμετείχαν 239 Βελγίδες ηλικίας από 17 έως 30 οι οποίες κλήθηκαν να κρίνουν τα προφίλ αντρών. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι άντρες που είχαν τις παραπάνω συνήθειες, ήταν πιο ελκυστικοί για μια ευκαιριακή σχέση.
Στο μεταξύ άλλη έρευνα που έγινε από έρευνα ψυχολόγων του πανεπιστημίου Μπρουνέλ του Ηνωμένου Βασιλείου έδειξε ότι οι άνδρες ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο από ότι οι γυναίκες για ευκαιριακό σεξ.
Μάλιστα το ισχυρό φύλο φαίνεται ότι οι άνδρες είναι πολύ λιγότερο επιλεκτικοί στην επιλογή ερωτικής συντρόφου για ευκαιριακό σεξ. Σε αντίθεση οι γυναίκες χρειάζεται να ελκύονται εξαιρετικά από ένα άντρα για να σκεφτούν να προχωρήσουν σε ευκαιριακό σεξ μαζί του.
Οι ερευνητές συμπέραναν ότι οι άνδρες δεν είναι εντελώς αδιάφοροι στην ελκυστικότητα της γυναίκας που ζητά ευκαιριακό σεξ. Σε αντίθεση, οι γυναίκες έχουν πολύ υψηλότερες απαιτήσεις και είναι πολύ πιθανότερο να κάνουν ευκαιριακό σεξ με ένα εξαιρετικά ελκυστικό άνδρα παρά με ένα που είναι μέτρια ελκυστικός ή με ένα που είναι λίγο μη ελκυστικός.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα