Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Αυτός είναι ο καλύτερος φυσικός τρόπος για να καθαρίσετε τους πνεύμονές σας από τη νικοτίνη και την πίσσα!

this-is-the-best-natural-way-to-clear-your-lungs-of-nicotine-and-tar-2
Οι καπνιστές, καθώς και εκείνοι που έχουν κόψει το κάπνισμα, θα πρέπει να έχουν επίγνωση του γεγονότος ότι οι πνεύμονές τους είναι γεμάτοι από πίσσα και νικοτίνη.
Αυτό το άρθρο προσφέρει έναν φυσικό τρόπο για να αποβάλλεται την υπάρχουσα πίσσα και νικοτίνη. 
Κανονικά, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να σταματήσετε το κάπνισμα , αν εξακολουθείτε να το κάνετε, ο καπνός του τσιγάρου και η νικοτίνη μπορούν να βλάψουν σοβαρά τους πνεύμονες, και αυτά τα αποτελέσματα είναι μη αναστρέψιμα.
Η ακόλουθη φυσική συνταγή  θα καθαρίσει τους πνεύμονες από πίσσα και νικοτίνη και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε περαιτέρω επιπλοκές. 
Αποτελείται από μόλις 4 συστατικά:

Συστατικά:
  • ρίζα τζίντζερ (ίντσα κομμάτι)
  • 2 κουταλάκια του γλυκού κουρκουμά
  • 400 g ζάχαρη ή μέλι
  • 400 g κρεμμύδι
  • 1 λίτρο νερού
Μέθοδος παρασκευής:
Βράζετε το νερό και προσθέτετε τη ζάχαρη. Αν έχετε αποφασίσει να χρησιμοποιήσετε το μέλι, θα πρέπει να το προσθέσετε στο τέλος. Στη συνέχεια, τρίβετε τη ρίζα τζίντζερ, ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και τα προσθέτετε στο βραστό νερό.
Όταν βράσει ξανά, χαμηλώνετε τη φωτιά και προσθέτετε τα 2 κουταλάκια του γλυκού σκόνης κουρκουμά. Στη συνέχεια, απλά σιγοβράζετε το μείγμα μέχρι η ποσότητα του να μειωθεί κατά το ήμισυ. Τέλος, βγάζετε το μείγμα από τη φωτιά και το στραγγίζετε σε ένα βάζο.
Αφήνετε το φάρμακο να κρυώσει και στη συνέχεια αποθηκεύετε το βάζο στο ψυγείο.
Χρήση:
Θα πρέπει να λαμβάνετε δύο κουταλιές της σούπας αυτού του φαρμάκου δύο φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας: το πρωί  με άδειο στομάχι , και πάλι μετά το δείπνο σας ή το απογευματινό σνακ.
Οφέλη για την υγεία
Τζίντζερ
Το Τζίντζερ χρησιμοποιείται ως φυσικό φάρμακο για χιλιάδες χρόνια, και έχει πολλά οφέλη για την υγεία όπως είναι η πρόληψη της συσσώρευσης της βλέννας στους πνεύμονες.
Κουρκουμάς
Ο κουρκουμάς είναι επίσης ένα δημοφιλές συστατικό εξαιτίας της ισχυρή αντι-ιικής, αντιβακτηριακής και αντισηπτικής του δράσης. Καταπολεμά τη φλεγμονή και καθαρίζει το αίμα.
Κρεμμύδι
Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην πρόληψη αναπνευστικών προβλημάτων. Όπως και το σκόρδο, τα κρεμμύδια έχουν ισχυρές αντικαρκινικές ιδιότητες, οι οποίες είναι ο λόγος που συχνά περιλαμβάνονται στις θεραπείες κακοήθων νόσων.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα