Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ – Ο ΘΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟ-ΡΟΜΠΟΤ ΤΑΛΩΣ



Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ 
Η αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας.
βιβλίο Βήτα
Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος
Στιχος β23 της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στιχου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
[β23].- αλλ’ουδ’ ως του ληθετ’ οδυρόμενος και αχευων .
[ αλλα ούτε αυτόν λησμόνησε κλαίγοντας και όντας λυπημένος]
Ερμηνεία του στίχου β23 σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ – Ο ΘΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟ-ΡΟΜΠΟΤ ΤΑΛΩΣ
[β23].- αλλ’ουδ’ ως του ληθετ’ οδυρόμενος και αχευων .
[ αλλα ούτε αυτόν λησμόνησε κλαίγοντας και όντας λυπημένος]
Στο στιχο β23 ,ο Αιγύπτιος γέροντας συνεχίζει να μας αποκαλύπτει τις συνθήκες που κυριαρχούσαν στον πλανήτη μας την εποχή πριν το 2320 π.χ. Είναι αποκαλυπτικά τα όσα προκύπτουν και για το βίο-ρομπότ ΤΑΛΩΣ του Μίνωα ,όπως και για τους νοητικούς μηχανισμούς α].- των αντιθέτων και β] .- απόκτησης και αναδιανομής του συμπαντικού πλούτου .
Το κλειδί της αποκωδικοποίησης του στίχου βρίσκεται στην ερμηνεία της λέξης [του].
Για ποιον δεν ξέχασε να θρηνεί ο Αιγύπτιος γέροντας ;;;
Του = για τον πλανήτη ΓΗ και το αστρικό του σύστημα προσδοκώντας και αλλα δώρα !!!
Του = για τον Αντιφο που καλοπερνούσε για 2.592.000 χρόνια στη ΓΗ !!!
Ουτ’ = η θρηνούσε για το ότι στάθηκε αδύνατο να εφαρμόσει τις επιταγές – Νομούς των Ελλήνων Αθανάτων σε ότι αφορά τον εποικισμό πλανητών με την εε του ΔΙΑ και τωρα έπρεπε να πληρώσει για την ανοησία του ;;;
Η πρώτη ερμηνεία της λέξης [του].
«Όμως ποτέ δεν ξέχασε να θρηνεί και να λυπάται για τον πλανήτη που του δώρισε ο Δίας»
Ο σοφός γέροντας παρα το ότι είναι αρχηγός της γειτονιάς μας, διότι στο αστρικό σύστημα Μέγας Κύων ο διαστημικός χιτώνας είναι κυρτωμένος και έτσι ελέγχει όλους τους Ουράνιους ποταμούς που δημιουργούνται στην περιοχή μας.
Παρα το γεγονός ότι του δόθηκε σαν δωρο από τον Δια το αστρικό μας σύστημα, εξακολουθεί να θρηνεί και να λυπάται προσδοκώντας και αλλα.
Η δεύτερη ερμηνεία της λέξης [του] αφορά τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Η τρίτη ερμηνεία της λέξης [του = ουτ’ ] προκύπτει από τον αναγραμματισμό της και είναι αυτή που μαζί με την πρώτη θα μας βοηθήσει στην αποκωδικοποίηση του στίχου β23.
Ο Όμηρος αποδίδει ένα πλήθος κατηγοριών, εναντίον του Αιγύπτιου γέροντα , κάνοντας χρήση του ρήματος [λανθάνω = ξεχνώ – κανω λάθος επιλογή ].
Ξέχασες ,πως σε κανένα πλανήτη δεν συνέβη ποτέ αυτό που συνέβη στη ΓΗ και τωρα κλαις και λυπάσαι ;;;
Ξέχασες ,πως απαγορεύεται η χρήση της διπλής έλικας του ΔΙΑ για την δημιουργία ανθρώπων υβριδίων και τεράτων και τωρα κλαις και λυπάσαι ;;;
Ξέχασες , πως ο δούλος καταστρέφει τα πάντα – κάθε έννοια δικαίου καταρρίπτεται όταν δημιουργείς δούλους και τωρα κλαις και λυπάσαι ;;;
Ξέχασες ,πως ο δούλος απελευθερώνει το κακό –την τιμωρία –την βλαβη – την σύγχυση του νου και τωρα κλαις και λυπάσαι ;;;
Ξέχασες ,πως το πνευματικό φως έδυσε στον τρίτο πλανήτη Ιθάκη 33 – σκοτάδι σκέπασε τον τρίτο πλανήτη ΓΗ και τωρα κλαις και λυπάσαι ;;;

Ξέχασες τους Όρους του γαλαξιακού δικαίου και τωρα κλαις και λυπάσαι ;;;
Ξέχασες, πως υπάρχουν και όρια, τα οποία σαφώς παραβίασες και τωρα κλαις και λυπάσαι ;;;
Ξέχασες ποια είναι η ορθή πρακτική εποικισμού ενός πλανήτη του ΔΙΑ, με έλλογη ανθρώπινη ζωή και τωρα κλαις και λυπάσαι ;;;
Ξέχασες, πως εσύ ήσουν ο φύλακας της περιοχής εναντίον τέτοιων πρακτικών και τωρα κλαις και λυπάσαι ;;;
Ξέχασες, πως κάποτε ήσουν και εσύ θνητός και τωρα κλαις και λυπάσαι ;;;
Ξέχασες την μοίρα των θνητών και τωρα κλαις και λυπάσαι ;;;
Ξέχασες, πως από τις δημιουργίες μας πρέπει να απορρέει φως και αγάπη και τωρα κλαις και λυπάσαι ;;;
Ξέχασες τις συμβουλές της συμπαντικής πηγής μέσα σου και τωρα κλαις και λυπάσαι ;;;
Ξέχασες τον ορθό δρόμο που έχουν χαράξει οι δημιουργοί σου και τωρα κλαις και λυπάσαι ;;;
Ξέχασες τα πάντα όλα στα έσχατα γεράματα σου και τωρα θρηνείς ;;;
Ξέχασες , πως εμείς είμαστε αυτοί που σου χαρίσαμε το αστρικό σύστημα της ΓΗΣ και τωρα κλαις και λυπάσαι ;;;
Ξέχασες , πως σου χαρίσαμε την αιωνία ζωή και τωρα κλαις και λυπάσαι;;;
Ξέχασαν, πως οι πράξεις τους θα μας ενοχλήσουν και τωρα θρηνούν.
Ξέχασαν ,πως θα πληροφορηθούμε για την κατηφόρα που πήραν και τις απάνθρωπες πράξεις τους και τωρα θρηνούν.
Έχουμε σχεδόν μια πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει στη γειτονιά μας και πως λειτουργεί ο γαλαξιακός Νόμος ,που έχουν επιβάλλει οι Έλληνες ,Κρονιοι, Ολύμπιοι θεοί.
Η εμφάνιση του βίο-ρομπότ Τάλως στον στιχο β23
5553[9]=ΤΑΛΩΣ δούλου ληθετ’ οδυρόμενος και αχευων .
[ξέχασες την λάθος επιλογή σου τον δούλο ΤΑΛΩ και τωρα θρηνείς και λυπάσαι ;;;]
Ο δούλος Τάλως . Το βίο-ρομπότ ΤΑΛΩΣ είναι ανεπίτρεπτο σε ανθρώπινες ,γαλαξιακές κοινωνίες ,που διέπονται από το αθάνατο, ελεύθερο πνεύμα ,των Ελλήνων αθανάτων .Οι παραβάτες εξωγήινοι του Σειρίου ,που επέτρεψαν την χρήση του στη ΓΗ ,τιμωρήθηκαν με αφανισμό από τα δρώμενα του Αργου.
Έχουμε ηδη αναλύσει, στο βιβλίο άλφα ,την έννοια του [ιχωρ] που αποτελούσε το «αίμα» των θεών και αυτό κυκλοφορούσε στα αγγεία του Ταλου.
Πρόκειται για τον γενετικό κωδικα του βίο-ρομπότ Τάλως. Όταν ο γενετικός του κώδικας καταστρέφεται [ το ιχωρ χάνεται από το άνοιγμα ενός καρφιού στην φτέρνα του ] πεθαίνει , δηλαδή, σταματά η παραγωγή του.
Τελικά ο ΤΑΛΟΣ δεν ήταν τίποτα άλλο παρα ένα βιολογικό ρομπότ γίγας, που είχε δοθεί στον Μίνωα από τον Αιγύπτιο γέροντα, η είχε κατασκευαστεί από τον ίδιο τον Μίνωα, για να έχει τον έλεγχο των ανθρώπων - υβριδίων που τον υπηρετούσαν στην έδρα του στη ΓΗ, στο νησι της Κρήτης.
Όλα δείχνουν, πως ο Μίνωας, σαν απλός παρατηρητής των Ελλήνων Αθανάτων δεν είχε και πολλές δραστηριότητες, έτσι του είχε δοθεί ένας μικρός λαός , τους ονομάσαμε Μινωιτες * , να περνά ευχάριστα τον καιρό του στη ΓΗ.
*Οι Μινωιτες έχουν κατασκευαστεί από την Θοωσα στο νησι της Κύπρου, όπου και τα γενετικά εργαστήρια των εξωγήινων. Δεν έχουν καμία σχεση με τους Μυκηναίους, η τους Δωριείς .Εξαφανίζονται από τα δρώμενα της ΓΗΣ από το τσουναμι που δημιουργείται μετά την έκρηξη του ηφαιστείου της θήρας [ 1620 π.χ. – 700 της εποχής του Κριού ], που αποτελεί και την ακριβή ημερομηνία εμφάνισης της πρώτης δημιουργίας της Καλυψώς στη ΓΗ, τους Μυκηναίους .
Ο ΤΑΛΩΣ ,σύμφωνα με τον «μύθο», φυλούσε το νησι της Κρήτης για τον Μίνωα . Ρομπότ σαν τον ΤΑΛΩ οδηγούν στο σκοτάδι και την καταστροφή , μας εξηγεί ο Όμηρος.
Εξισώνει , δηλαδή , την γενική έννοια του ΤΑΛΟΥ, με τους ανθρώπους υβρίδια – βιολογικά ρομπότ, συγκεκριμένης φυσιολογίας – νοημοσύνης ,που κατασκεύαζαν ο Αντιφος και τα αδέλφια του στη ΓΗ.
Το βίο-ρομπότ Τάλως αποτελούσε κομμάτι του πληθυσμού, που βίωνε την εποχή των Σκύλων του Σειρίου, στον πλανήτη ΓΗ.
Ο Τάλως αποτελούσε σημάδι της δύσης του ανθρωπινου πολιτισμού, όπως αυτος εννοείτε από τους Έλληνες αθανάτους [ Αργειοι].
Παράπλευρη πληροφόρηση του στίχου β23
Ανέλυσα ηδη, σε ξεχωριστά κεφάλαια, τους δυο νοητικούς μηχανισμούς που απορρέουν από τον στιχο β23, καθώς και τον αναγραμματισμό του [ληθετ’] ,που μας ενημερώνει για την καταστροφική επιβολή φορών και δασμών στους κατοίκους ενός πλανήτη. Είναι ότι χειρότερο για την υγιή ανάπτυξη του.
Η ανάλυση και ο αναγραμματισμός των τριών πρώτων λέξεων [αλλ’ουδ’ως] του στίχου μας ενημερώνει, για ακόμη μια φορά, για την δημιουργική διαστροφή των Σκύλων του Σειρίου.
…..
1535[5]= Αλλ’ους δω *.-[ ους = αυτί = η αίσθηση της ακοής / δω = οραω = βλέπω –αντιλαμβάνομαι / αλλα με την ακοή βλέπω – αντιλαμβάνομαι ].-β23
1535[5]= Άλλους δω *.-[ άλλους = τους άλλους ανθρώπους / αλλα με την ακοή βλέπω – αντιλαμβάνομαι τους άλλους ανθρώπους ].-β23
…..
Οι εξωγήινοι δημιουργούσαν δούλους, ανθρώπους υβρίδια, τυφλούς . Η κύρια αίσθηση τους ήταν η ακοή, μαζί με την όσφρηση ,που συναντήσαμε στην αρχή της ομιλίας του Αιγύπτιου γέροντα.
Με αυτές τις δυο αισθήσεις αντιλαμβανόταν τον κόσμο στον οποίο είχαν δημιουργηθεί.
Τους στερούσαν, δηλαδή, την σημαντικότερη των αισθήσεων την όραση.
Ο αναγραμματισμός του [οδυρόμενος ] μας προσφέρει πλούσια πληροφόρηση, για την διττή μας υπόσταση και τους δυο Ιπτάμενους δίσκους που βρίσκονται κρυμμένοι στην πατρική γη .
Και τα δυο θέματα εξ ισου σημαντικά για την ανεξαρτησία του πλανήτη μας στο γαλαξία.
Θρήνος με όλο το είναι μας , για να έρθουμε σε επαφή με τον θεό μέσα μας, για την πρόσληψη των ιερών γνώσεων του που θα μας οδηγήσουν στην σωτήρια.[ η εικόνα του επαίτη Οδυσσέα θρηνούντα για περισσότερη γνώση].
Αναγραμματισμός του στίχου β23
5553[9]= αλλ’ουδ’ ως του ληθετ’ οδυρόμενος και αχευων *.-[ αλλα = όμως – η – εκτός- λοιπόν / Ουδ’ = ουδε = ούτε/ούτε πάλι / Ως = χρον = Καθώς-όταν/ επεξ. = ότι δηλαδή / τελικ.= ίνα –για να /αιτιολ.= διότι-επειδή / επιρ.= πως-πόσον –σαν- ωσαν-έτσι / ποίκιλες οι ερμηνείες του [του] για β23 = α].- του Αντιφου ;;; Του πλανήτη ΓΗ ;;; Της διπλής έλικας του ΔΙΑ ;;;/ ληθετ = λανθάνω = μένω απαρατήρητος – διαφεύγω την προσοχή τινός – κανω κάποιο να λησμονήσει – λησμονώ – σύγχρονη ερμηνεία = κανω λάθος επιλογή / ξεχνώντας τα περι γαλαξιακού δικαίου – θεωρώντας πως θα ξέφευγε της προσοχής των Ελλήνων αθανάτων – θεωρώντας πως οι Έλληνες αθάνατοι θα ξεχνούσαν το λάθος του / οδύρομαι = θρηνώ-κλαίω /αχευων = τεθλιμμένος-λυπημένος / καθώς λοιπόν ούτε ξέχασε για τον πλανήτη να είναι λυπημένος και να θρηνεί = καθώς λοιπόν ούτε για την διπλή έλικα του Δια ξέχασε να θρηνεί και να λυπάται ].-β23
5553[9]= ουδ’ άλλως του ληθετ’ οδυρόμενος και αχευων *.-[ άλλως = με άλλο τρόπο – σε διαφορετική περίπτωση / καθώς ξέχασε με άλλο τρόπο να εκμεταλλευτεί τον πλανήτη τωρα θρηνεί και λυπάται ].-β23
5553[9]= Αλλ’ δυο ουτ’ ως ληθετ’ οδυρόμενος και αχευων *.-[ δυο = διπλή έλικα / ουτι = η αορατη εε / καθώς λοιπόν ξέχασε να κάνει χρήση της διπλής έλικας του Δια τωρα θρηνεί και λυπάται].-β23
5553[9]=Αλλού δ’ουτως ληθετ’οδυρομενος Και αχευων *.-[ξέχασες πως σε άλλον πλανήτη με αυτόν τον τρόπο δεν ενεργήσατε και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].- β23
5553[9]=Άλλως δυο ουτ’ ληθετ’οδυρομενος Και αχευων *.-[ άλλως = διαφορετικά / ουτι = η αορατη διπλή έλικα / ξέχασες πως διαφορετικά την αορατη διπλή έλικα χρησιμοποιήσατε και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].-β23
5553[9]=Άλλως δυο του ληθετ’οδυρομενος Και αχευων *.-[ξέχασες πως διαφορετικά την διπλή έλικα χρησιμοποιήσατε στον εν λόγο πλανήτη και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].-β23
5553[9]=Αλλ’[ο] δυο ως ουτ’ ληθετ’οδυρομενος Και αχευων *.-[ άλλο = άλλου είδους / ξέχασες πως άλλου είδους διπλή αορατη έλικα χρησιμοποιήσατε και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].-β23
5553[9]=Αλλ’[η ] δυο ως ουτ’[ι] ληθετ’οδυρομενος Και αχευων * .-[ άλλη [1] = σε άλλο τόπο / ξέχασες πως και σε άλλο τόπο άλλου είδους αορατη διπλή έλικα κάνατε χρήση και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].-β23
5553[9]=Αλλ’[η ] δυο ως ουτ’[ι] ληθετ’οδυρομενος Και αχευων * .-[ άλλη [2] = κατά άλλο τρόπο / ξέχασες πως κατά άλλο τρόπο κάνατε χρήση της αόρατης διπλής έλικας και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].-β23
5553[9]= Αλλ’δυο σω’[ω] ουτ’[ι] ληθετ’οδυρομενος Και αχευων * .-[ αλλα = όμως – η – εκτός- λοιπόν / δυο = αριθμητικό [2] = διπλός / αλλα ξέχασες πως ούτε πάλι την διπλή αορατη έλικα προφυλάξατε και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].-β23
5553[9]=Αλλ’[ο] δυο σω’[ω] ουτ’[ι] ληθετ’οδυρομενος Και αχευων *.-[ άλλο = άλλου είδους /ξέχασες πως ούτε πάλι άλλου είδους αορατη διπλή έλικα προφυλάξατε και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].-β23
5553[9]=Αλλ’[η ] δυο σω’[ω] ουτ’[ι] ληθετ’οδυρομενος Και αχευων * .-[ άλλη [1] = σε άλλο τόπο / ξέχασες πως ούτε πάλι σε άλλο τόπο την αορατη διπλή έλικα προφυλάξατε και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].-β23
5553[9]=Αλλ’[η ] δυο σω’[ω] ουτ’[ι] ληθετ’οδυρομενος Και αχευων * .-[ άλλη [2] = κατά άλλο τρόπο / ξέχασες πως ούτε πάλι κατά άλλο τρόπο την αορατη διπλή έλικα προφυλάξατε και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].-β23
5553[9]= Αλλού δ’ σω’[ω] ουτ’[ι] ληθετ’οδυρομενος Και αχευων * .-[ αλλα ξέχασες πως ούτε πάλι σε άλλο μέρος –άλλο πλανήτη λοιπόν προφυλάξατε την αορατη διπλή έλικα και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].-β23
5553[9]= λαού δ’ως λ Του ληθετ’οδυρομενος Και αχευων * .-[ λαός = οι λαοί του γαλαξία / λ = 30 = 3+0 = 3 = Τρία = ο τρίτος πλανήτης = ο τριαδικός θεός = η εε = κ.α. / σε λαό κανενός άλλου πλανήτη δεν χρησιμοποιήθηκε λοιπόν άλλου είδους διπλή βίο-νάνο-έλικα παρα μόνο στη ΓΗ / αλλα ξέχασες πως ούτε πάλι ο λαός του τρίτου πλανήτη προφυλάχτηκε από τον Αντιφο και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].-β23
5553[9]= ουδόλως τα λυ’[ω] ληθετ’οδυρομενος Και αχευων * .-[ ουδόλως = με κανένα τρόπο –διόλου / τα = τα προβλήματα του πλανήτη / λύω = λύω –απελευθερώνω- διαλύω –καταστρέφω –παύω –χωρίζω / ξέχασες πως με κανένα τρόπο δεν απελευθέρωσες τον πλανήτη από τα προβλήματα του και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].-β23
5553[9]= ουδόλως λυ’[ω] ατ’[η] ληθετ’οδυρομενος Και αχευων * .-[ ατη = τιμωρία –κακό-βλαβη – σύγχυση του νου – παραπλάνηση των φρενών /ξέχασες πως με κανένα τρόπο δεν απελευθέρωσες τον πλανήτη από τα προβλήματα του την τιμωρία – την βλαβη – το κακό και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].-β23
5553[9]=δούλος τα λύω ληθετ’οδυρομενος Και αχευων * .-[ δούλος = ο δούλος / ξέχασες πως ο δούλος καταστρέφει τα πάντα – κάθε έννοια δικαίου καταρρίπτεται όταν δημιουργείς δούλους και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].-β23
5553[9]= δούλος λύω ατ’[η] ] ληθετ’οδυρομενος Και αχευων * .-[ δούλος = ο δούλος / ξέχασες πως ο δούλος απελευθερώνει το κακό –την τιμωρία –την βλαβη – την σύγχυση του νου και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].-β23
5553[9]=αλλ’ ουδος τ’υω ληθετ’οδυρομενος Και αχευων *.-[ αλλα = όμως / ουδος [1] = η οδός / υω = κανω βροχή = απορρέω ιερή γνώση / όμως ξέχασες ποια είναι η οδός που απορρέει η ιερή γνώση και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].-β23
5553[9]=αλλ’ ουδος τ’υω ληθετ’οδυρομενος Και αχευων *.-[ αλλα = όμως / ουδος [2] = το έσχατο γήρας - η αρχή του γήρατος / υω = κανω βροχή = απορρέω ιερή γνώση / όμως η ιερή γνώση απορρέει όταν κάποιος γεράσει / η γνώση έρχεται με το άσπρισμα των μαλλιών – αυτό έλειπε από τους γιους του Αιγύπτιου / όμως ξέχασες την σοφία που έρχεται με τα γεράματα και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].-β23
5553[9]=αλος δύω ουτ’[ι] λ ληθετ’οδυρομενος Και αχευων *.-[ αλος = θάλασσα = το υγρό μέσα στο κύτταρο / δύω = αριθμητικό [2] / ουτι = η αορατη βίο-νάνο-έλικα / λ = ο τρίτος πλανήτης ΓΗ = τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα της έλικας / όμως ξέχασες την αορατη διπλή βίο-νάνο-έλικα μέσα στο θαλάσσιο περιβάλλον της και το ηλεκτρομαγνητικό της πεδίο λάμδα και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].- β23
5553[9]=αλος δύω του λ ληθετ’οδυρομενος Και αχευων *.-[ αλος = θάλασσα / δύω = δύω –βυθίζομαι – εισχωρώ – εισέρχομαι στο σκοτάδι με την δύση του Ήλιου / του = εδώ του πλανήτη ΓΗ/ λ = 30 = 3+0 = 3 = τρία = εδώ ο τρίτος πλανήτης του Αστρικού μας συστήματος / αλλα ξέχασες πως το πνευματικό φως έδυσε στον τρίτο πλανήτη Ιθάκη 33 – σκοτάδι σκέπασε τον τρίτο πλανήτη ΓΗ και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].-β23
5553[9]=λαός δύω του λ ληθετ’οδυρομενος Και αχευων *.-[ όμως ξέχασες πως ο λαός του τρίτου πλανήτη ΓΗ ζει στο σκοτάδι – έδυσε και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].-β23
5553[9]=ο ΤΑΛΟΣ δύω λυ’ ληθετ’οδυρομενος Και αχευων *.-[ ΤΑΛΟΣ = το γνωστό μηχανικό ρομπότ του Μίνωα παρατηρητή των Ελλήνων Αθανάτων την κρίσιμη περίοδο / δύω = δύω –βυθίζομαι –εισχωρώ / λυ’ = απαρέμφατο του λύω = λύνω – απελευθερώνω – αφήνω ελεύθερο – διαλύω –χωρίζω – καταστρέφω –παραλύω / ο ΤΑΛΟΣ σύμφωνα με τον «μύθο» φυλούσε το νησι της Κρήτης επι εποχής Μίνωα = για β23 = ρομπότ σαν τον ΤΑΛΟ οδηγούν στο σκοτάδι και την καταστροφή = ο Όμηρος εξισώνει την γενική έννοια του ΤΑΛΟΥ με τους ανθρώπους υβρίδια – βιολογικά ρομπότ συγκεκριμένης φυσιολογίας – νοημοσύνης που κατασκεύαζαν ο Αντιφος και τα αδέλφια του στη ΓΗ / ξέχασες λοιπόν πως βιολογικά ρομπότ σαν τον ΤΑΛΟ οδηγούν στο σκοτάδι και την καταστροφή και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].-β23
5553[9]=ΤΑΛΩΣ ουδου ληθετ’οδυρομενος και αχευων λ *.-[ Τάλως = το γνωστό βίο-ρομπότ του Μίνωα / ουδου = δρόμος / λ = 30 = 3 + 0 = 3 = ο τρίτος πλανήτης = ο τριαδικός θεός εε = η σειρά ακεραίων του τρία που αποδίδει τον χρυσό αριθμό Φ=1,618 = τα ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΛΑΜΔΑ / ουδου [1] = η ουδος = οδός –δρόμος /ξέχασες λοιπόν πως το βίο-ρομπότ Τάλως αποτελούσε κομμάτι του πληθυσμού που βίωνε την εποχή των Σκύλων του Σειρίου στον πλανήτη ΓΗ και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].-β23
5553[9]=ΤΑΛΩΣ ουδου ληθετ’ οδυρόμενος και αχευων λ *.- [ ουδου [2] = το ουδος = το κατώφλι = στην Ιλιαδα το έσχατο γήρας = στην Οδύσσεια η αρχή του γήρατος /ξέχασες λοιπόν πως το βίο-ρομπότ Τάλως αποτελούσε σημάδι της δύσης του ανθρωπινου πολιτισμού όπως αυτος εννοείτε από τους Έλληνες αθανάτους και τωρα θρηνείς και είσαι λυπημένος ].-β23
5553[9]=ΤΑΛΩΣ δούλου ληθετ’ οδυρόμενος και αχευων *.- [ ο δούλος Τάλως Το βίο-ρομπότ ΤΑΛΩΣ είναι ανεπίτρεπτο σε ανθρώπινες γαλαξιακές κοινωνίες που διέπονται από το αθάνατο ελεύθερο πνεύμα των Ελλήνων αθανάτων Οι παραβάτες εξωγήινοι του Σειρίου που επέτρεψαν την χρήση τους στη ΓΗ τιμωρήθηκαν με αφανισμό από τα δρώμενα του Αργου / ξέχασες για τον δούλο ΤΑΛΩ και τωρα θρηνείς και λυπάσαι ;;;].-β23
Σχόλιο.-
Ο ΔΙΑΣ ,μέσα από τα γραπτά του Ομηρου, κατακεραυνώνει τον Αιγύπτιο γέροντα και τις πρακτικές του.
Το ρήμα [λανθάνω = λησμονώ – κανω λάθος επιλογή ] είναι ιδανικό στο να περιγράψει την κατάσταση του.
Ξέχασες ,
πως και εσύ ήσουν κάποτε θνητός ;;;
πως εγώ σου χάρισα την αθανασία ;;;
πως εγώ σου δώρισα τον πλανήτη Ιθάκη 33;;;
πως υπάρχει γαλαξιακό δίκαιο ;;;
πως δημιουργούμε μόνο πνευματικούς αθάνατους ανθρώπους και όχι σκοτάδι και δούλους ;;;
πως εσύ είσαι ο φύλακας εναντίον τέτοιων πρακτικών ;;;
πως Τάλως = σκοτάδι για την κοινωνία που τον χρησιμοποιεί ;;;
πως κατέστρεψες ένα πλανήτη ;;;
και τωρα θρηνείς και λυπάσαι ;;;

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα