Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Ο ΤΡΑΓΟ –ΚΕΦΑΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- Η ΤΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟ


Οι 40 αναγραμματισμοί του [αγορησατο] καθηλώνουν.
Οι πληροφορίες ,που απορρέουν από τον συγκεκριμένο όρο, δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης για την ταυτότητα του ηγεμόνα του γαλαξία Αργου και ταυτοχρονα του ταπεινού πλανήτη Ιθάκη 33.
Ύμνος στην Ελληνική διπλή βίο-νάνο-έλικα.
Πρόκειται για την πηγή όλων των πληροφοριών που υπάρχουν στο παρόν σύμπαν.
Οι Έλληνες, Κρονιοι, ολύμπιοι θεοί,κατέχουν τον πατερα όλων των γενετικών κωδίκων , τον ΔΙΑ ,όλοι οι άλλοι πηγάζουν από αυτόν.
Έως το σημείο που γράφονται αυτές οι γραμμές αγνοώ ποιος είναι ο στόχος της εξελικτικής πορείας των Ελλήνων θεών .
Π.χ. είναι σε θέση να δημιουργήσουν το δικό τους σύμπαν ;;;
Μπορούν να «δραπετεύσουν» από το παρόν σύμπαν ;;;
Τους το επιτρέπει η φυσιολογία του οι όροι δόμησης του ;;;
Τι άλλο υπάρχει μετά από αυτή την κατάκτηση ;;;
Και ναι ,υπάρχουν διαβαθμίσεις της συμπαντικής πηγής από την στιγμή που αναδιαρθρώθηκε σε εργαστήριο, από τους πρώτους διδάξαντες Έλληνες, Κρονιους, Ολύμπιους θεούς.
Και ναι, όλοι οι γενετικοί κώδικες στο γαλαξία δεν είναι ίδιοι, περιέχουν διαφορετικά δεδομένα.
Και ναι, όλοι οι λαοί του παρόντος σύμπαντος ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γενετικούς κώδικες που θα τους αναβαθμίσουν πνευματικά.
Πρόκειται για ένα συνεχή αγώνα, των λαών του παρόντος σύμπαντος, με σαφείς Όρους που όλοι σέβονται. Επιτρέπονται ακόμη και οι αγοροπωλησίες τους.
Ο Τρωικός πόλεμος, μεταξύ των γαλαξιών Αργος και Τριγωνικός γαλαξίας, έγινε ακριβώς για την κλοπή γενετικού υλικού [ ωραία Ελένη].
Η καταραμένη οργή, του Αχιλλέα προς τον Αγαμέμνονα, που παραλίγο θα τους στοίχιζε τον πόλεμο, είχε σαν αιτία τους γενετικούς κώδικες με το κωδικό όνομα «Χρυσηίδα» και «Βρισηίδα» .
Φυσικά γίνεται κατανοητό πως η πληροφορία είναι το σημαντικότερο αγαθό του παρόντος σύμπαντος.
Και ο φέρων οργανισμός είναι η αορατη στο γυμνό μάτι Ελληνική, διπλή , βίο-νάνο-έλικα.
Κάθε μονάδα της φέρει τα γράμματα αναγνώρισης της [ ε.ε . = ελληνική έλικα η ε3 = 5+3 = 8 = η οπτική της εικόνα ] 150.000.000 εκ. φορές.
Είναι, δηλαδή, πατενταρισμένη.
Ο Όμηρος, με την ποικιλία των όρων που χρησιμοποίει, μας δίνει να καταλάβουμε την ευρεία έννοια του ορού [αμοθεν = εμαθον] .

Λες και δεν υπήρχε το ρήμα [αγορεύω] ,στον συγκεκριμένο στιχο [β24], παρατηρούμε την χρήση ενός νέου ρήματος [αγοραομαι] , με την ίδια ερμηνεία ,απλώς και μόνο για να μας δώσει τον όρο [αγορησατο] και τους αναγραμματισμούς του και να μας αποδείξει για ακόμη μια φορά το πόσο σημαντικό είναι να αφήσουμε το μυαλό μας ελεύθερο να δημιουργήσει [αμοθεν], προς κάθε κατεύθυνση.
Ήρθε η ώρα να εμβαθύνουμε με ευλάβεια στο ιερό Ομηρικό κείμενο. Με τα δεδομένα κάθε λέξης του κείμενου θα μπορούσε να γραφεί και ένα μικρό βιβλίο.
Από τον αναγραμματισμό του ορού [αγορησατο] απορρέουν τα εξής.
Η ιστορία ενός εξωγήινου ηγεμόνα, από τον γαλαξία Αργο, ο οποίος χειραγωγούσε ένα πλανήτη με ανίερες πράξεις , προκαλώντας θρήνους στους κατοίκους του.
Ο εξωγήινος ηγεμόνας από τον γαλαξία Αργο, που με τις ανίερες πράξεις του δημιούργησε και δημιουργεί προβλήματα , η προσφέρει λύσεις στην παρούσα γη μπορεί να είναι.
α].- Η Ελληνική, διπλή, βίο-νάνο-έλικα του ΔΙΑ, ο πραγματικός , παντογνώστης ηγεμόνας του γαλαξία, καθ’ομολογιαν και της ίδιας της θεάς Αθηνάς ,από το βιβλίο άλφα της Οδύσσειας.
Η παρουσία του, μέσα στα εγκεφαλικά κύτταρα του δεξιού λοβού των ανθρώπων, αποτελεί εγγύηση για την τελική νίκη του Γήινου ανθρώπου.
Ο ρόλος του, από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του στη ΓΗ, είναι αυτος του δίκαιου δικαστή για τα εγκλήματα μας και του παντογνώστη δασκάλου, που προσφέρει τις γνώσεις του σε όλους όσους τις ζητούν.
Ναι είναι υπεύθυνος για όλες τις χαρές και όλους τους θρήνους της Γήινης ανθρωπότητας, στην προσπάθεια του να μας υποχρεώσει να κατανοήσουμε τα ακατανόητα, με πραγματικά παραδείγματα [ ου τοις πασι τα πάντα ρητά]
Είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ζωή , την τιμωρία και τον θάνατο μας.
Η πλήρης απόκτηση των γνώσεων του θα μας επιτρέψει την χειραγώγηση ενεργειακών πηγών , όπως ο Ήλιος του αστρικού μας συστήματος.
β] .- ο άρχοντας του Σείριου, Αιγύπτιος γέροντας ,ο οποίος ζητά από την συνέλευση των Αργειων σοφών γερόντων να «αγοράσει» το αστρικό μας σύστημα [ η λυση όταν εμείς αποτύχουμε ] . Η παρακαταθήκη ,που άφησε πίσω του εγκαταλείποντας τον πλανήτη μας, ακόμη ταλαιπωρεί τους Γήινους. Οι ιδέες του για το νόημα της ζωής των ανθρώπων – θεών [ διπλή υπόσταση] του πλανήτη μας υπερίσχυσαν και των διδασκαλιών του θεού – ανθρώπου Ιησού, όπως όλοι όσοι ζούμε σήμερα κατανοούμαι. [ νέο φιλελεύθερος αχαλίνωτος υπέρ καταναλωτισμός = καπιταλισμός = η απόλυτη εξάρτηση από τις αισθήσεις μας και όχι από το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΦΩΣ μέσα μας ]
γ].- Ένας άνδρας ηγεμόνας [ Αλέξανδρος] που την εποχή του Κριού εμφανίστηκε στα δρώμενα της ΓΗΣ. Τον γνωρίσαμε με τα κέρατα του τράγου στην περικεφαλαία του .
Τα ΟΣΤΑ του βρέθηκαν πρόσφατα στον θάλαμο της ταφικής του ΣΤΟΑΣ στην Αμφίπολη. Δυστυχώς, αυτό το εξωγήινο γενετικό υλικό, στάθηκε αδύνατο να το αξιοποιήσουμε σαν χώρα λόγο έλλειψης γνώσεων στον τομέα της μοριακής βιολογίας . Το χαρίσαμε στους «βαρβάρους» για αξιοποίηση.
Ο ρόλος του, όπως αναδεικνύεται από τα έργα του, ήταν η μεταλαμπάδευση του γενετικού υλικού των Δωριέων, της εποχής του, στους βαρβαρικούς* πληθυσμούς που αντιπροσώπευε η περσική αυτοκρατορία της εποχής.
* βαρβαρικοί διότι προερχόταν από τα γενετικά πειράματα των εξωγήινων του Σείριου και των συμμάχων τους.
Αυτή η ενέργεια από μόνη της δεν ήταν αρκετή για να αλλάξει την νοοτροπία των εν λόγο πληθυσμών. Έτσι, όλα δείχνουν, πως 326 χρόνια μετά τον «θάνατο» του [το 163 της εποχής των Ιχθύων] και αφού αναδείχτηκε ο νέος γενετικός κώδικας μεταξύ των ανωτέρω πληθυσμών , ο γιος του ΔΙΑ και της Λητούς [ Απόλλωνας] , στάλθηκε στην εν λόγο γεωγραφική περιοχή για να αλλάξει την ιδεολογία των νέων κατοίκων της και να τους οδηγήσει στην απλότητα ,την ταπεινότητα , την αγάπη και την συγχώρεση.
Και οι τρεις εξωγήινοι ηγεμόνες είναι αθάνατοι όπως προκύπτει από τον λεξαριθμο [αγορησατο = οτ’αγηραος]
Ο αναγραμματισμός του [αγορησατο ]
753[6]= αγορησατο*.- [αγοραομαι = αγορεύω σε συνέλευση / στις συνελεύσεις αγορεύουν όσοι έχουν να πουν κάτι που ενδιαφέρει κάποιο σύνολο / με το ίδιο σκεπτικό στη συνέλευση αριστερού και δεξιού λοβού με την βοήθεια του Μεσολόβιου [ Ομηρικός διαλογισμός] ανταλλάσσονται επιστημονικές γνώσεις που αφορούν το σύνολο των ανθρώπων ενός πλανήτη – ομίλου πλανητών η γαλαξία = συνέλευση νοείται και η συνεύρεση των μελών της ανασκαφικής ομάδας της Αμφιπολης για την περαιτέρω πορεία της ανασκαφής = συνέλευση νοείται και η συνεύρεση των μοριακών βιολόγων γενετιστών που αποφάσισαν να στείλουν το γενετικό υλικό του τάφου του Αλέξανδρου στο εξωτερικό για ανάλυση ].-β24
753[6]= το αγοραση *.- [ το = το αστρικό μας σύστημα = την εε / αγοραση = αγοράζω = προμηθεύομαι κάτι με χρήματα – αποκτώ / στο στιχο β24 = ο Αιγύπτιος γέροντας ζητά από την συνέλευση των Αργειων να αγοράσει το αστρικό μας σύστημα = στη γενική ερμηνεία του ορού η αναφορά γίνεται για την πηγή των επιστημονικών πληροφοριών [το] και μαθαίνουμε πως κάποιος γαλαξίας – πλανήτης μπορεί να αγοράσει δίνοντας ανταλλάγματα κάποιον γενετικό κωδικα που θα ήθελε να αποκτήσει ].-β24
753[6]= γη αόρατος *.- [γη = πλανήτης = ο πλανήτης μας / αόρατος = μη ορατός –αθέατος / για β24 = ο αιγύπτιος αγορεύει στη συνέλευση σαν η αντιπροσωπεία της ΓΗΣ να μην υπάρχει = πρόκειται για την εκδοχή να μην τα καταφέρουμε να είμαστε παρόντες στην συνέλευση με τους Αργειους στο Σείριο / με την γενική ερμηνεία του ορού η εε ήταν είναι και θα είναι αορατη στα μάτια μας ].-β24
753[6]= α γη ορατός *.- [α = επιφώνημα ενθουσιασμού η λύπης / γη = ο πλανήτης Ιθάκη 33 / ορατός = αντιληπτός από την αίσθηση της οράσεως / για β24 = όμως η αντιπροσωπεία της ΓΗΣ θα είναι παρούσα στην συγκεκριμένη συνέλευση / γενική ερμηνεία του ορού = θαυμασμός για τους Γήινους που κατόρθωσαν να δουν την εε έστω και με το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο ο άλλος τρόπος για να την δεις είναι ο Ομηρικός διαλογισμός ] .-β24
753[6]=ο τα αγορης *.-[ αγορης = αγορη = αγορά –συνάθροιση –συνέλευση = αυτά που λέγονται στη συνέλευση = ο τόπος της συνέλευσης / αυτος αυτά τα οποία έλεγε στη συνέλευση = οι επιστημονικές πληροφορίες που απορρέουν από την εε ].-β24
753[6]=ο αγορης ατ’[η] *.-[ ατη = τιμωρία –βλαβη –κακό / για β24 = αυτος αυτά τα οποία έλεγε στη συνέλευση ήταν άξια τιμωρίας / από την εε απορρέει και τιμωρία – κακό ].-β24
753[6]= α αγος ρητό*.- [ αγος = οδηγός –ηγεμών –αρχηγός / ρητό = ρητον = το συμφωνημένο –το ορισμένο / για β24 = Ω αυτος που είχε οριστεί αρχηγός από την συνέλευση / θαυμάζω τον ορισμένο ηγεμόνα την εε ].-β24
753[6]= α Αργος ητο*.- [ Αργος = ο γαλαξίας Αργος / για β24 = Ω αυτος που είχε οριστεί αρχηγός της συνέλευσης των Αργειων = βρισκόταν στο γαλαξία Αργο / ήταν ο ηγεμόνας του γαλαξία Αργου ].-β24
753[6]= α αγρότη ος*.- [ για β24 = Ω αυτος ο οποίος ήταν «αγρότης» στο χωράφι ΓΗ – στο χωράφι γαλαξίας / αγρότης εδώ αυτος που ωφελείται από το «χωράφι» τις πληροφορίες της εε ].-β24
753[6]= α αγρός ητο *.- [ η ΓΗ με την έννοια του χωραφιού = η ο γαλαξίας με την έννοια του χωραφιού η εε με την έννοια του χωραφιού ].-β24
753[6]=Το ΑΡΓΟΣ ηα *.-[ ηα = εφόδια / τα εφόδια του γαλαξία Αργος είναι οι πληροφορίες της εε που κυκλοφορούν σε αυτόν ].- β24
753[6]= Ο ΑΡΓΟΣ ατη *.-[ ατη = τιμωρία –βλαβη –κακό – σύγχυση του νου / ο γαλαξίας τιμωρεί ].-β24
753[6]= Ο αγρός ατη *.-[ αγρός = με την έννοια του γαλαξία και της εε / το «χωράφι» η εε τιμωρεί ].-β24
753[6]= Ο Αστρο αγη *.-[ αγη = άγω = οδηγω – φέρω – τοποθετώ – βάζω – φέρω μαζί μου – αναφέρω – απάγω – παίρνω σπίτι μου / αυτος το αστρο αποκτά – κάνει δικό του – τοποθετεί – βάζει [ αστρο λαμπρό τους οδηγεί !!! / αστρο = ο Ήλιος = ενεργειακή πηγή τεραστίας σημασίας = με τις γνώσεις της εε μπορείς και χειραγωγείς ενεργειακές πηγές όπως ο Ήλιος του αστρικού μας συστήματος ].- β24
753[6]= Ος ητο γ’ άρα *.-[ Άρα [1] = επομένως / αυτος που υπήρχε επομένως ].-β24
753[6]= Ος ητο γ’ άρα *.-[ ητο =ειμι = είμαι –υπάρχω –βρίσκομαι = ήταν / Άρα [2] = αραρισκω = συνάπτω –συνδέω –προσαρμόζω –κατασκευάζω κάτι – εφοδιάζω –ενισχύω / αυτος ο οποίος υπήρχε κατασκεύαζε κάτι – προσάρμοζε – εφοδίαζε – ενίσχυε ].-β24
753[6]= Ος ητο γ’ άρα *.-[ ΑΡΑ [3] = ΑΡΑ = η θεά του θανάτου / αυτος που υπήρχε επομένως και κατασκεύαζε κάτι ήταν και η θεά του θανάτου Η εε είναι η πηγή της ζωής και του θανάτου στο παρόν σύμπαν ].-β24
753[6]= Ο γαρ ησατο*.-[ ησατο = ήδομαι = ευχαριστούμαι / διότι αυτος ευχαριστήθηκε ].-β24
753[6]= Ησατο ΑΡΓΟ*.-[ ευχαριστήθηκε που βρισκόταν στο γαλαξία Αργο ].-β24
753[6]= Α αγος Ητορ *.- [ αγος = τονισμός στο όμικρον = αρχηγός –ηγεμών = αρχηγός ήταν και ο Αλέξανδρος / ητορ [1] = η κάρδια ως μέλος του ανθρωπινου σώματος / θαυμάζω την κάρδια του ηγεμόνα Αλέξανδρου ].-β24
753[6]= Α αγος Ητορ *.- [ ητορ[2] = η έδρα της ψυχής-η έδρα των ποικίλων του ψυχικού βίου συμβεβηκοτων/ η έδρα των συναισθημάτων της χαράς –της λύπης-της ευαρεστήσεως-της δυσαρεστήσεως-και της καταστάσεως μανίας και οργής/έδρα των υλικών συναισθημάτων της πεινάς και της διψάς /έδρα των διαλογισμών/αλληγορικα η Ελληνική Έλικα στα εγκεφαλικά κύτταρα του δεξιού/ θαυμάζω τον ηγεμόνα την ελληνική διπλή βίο-νάνο –έλικα την καρδιά του παρόντος γαλαξία = θαυμάζω τον γενετικό κωδικα του ηγεμόνα Αλέξανδρου ].-β24
753[6]= Α αγος ροη τ’*.-[ θαυμάζω τον ηγεμόνα της ροης της ιερής γνώσης].-α316
753[6]= Α αγος ρητό *.-[ ρητό = ρητός = συμφωνημένος –ορισμένος / Ω θαυμάζω τον ηγεμόνα του γαλαξία και την συμφωνημένη ιερή παιδεία που απορρέει = κάθε γενετικός κώδικας περιέχει συγκεκριμένα δεδομένα - όχι όλα τα δεδομένα του σύμπαντος ].-β24
753[6]= Α αγος Ητορ *.- [ αγος = τονισμός στο άλφα = ανίερη πράξη – ανοσιούργημα / ητορ [1] = η καρδιά ως μέλος του ανθρωπινου σώματος / λυπάμαι για τις ανίερες πράξεις του ηγεμόνα της καρδιάς ].-β24
753[6]= Α αγος Ητορ *.- [ αγος [2] = τονισμός στο άλφα = ανίερη πράξη – ανοσιούργημα / θαυμάζω - λυπάμαι και για τις ανίερες πράξεις της ελληνικής διπλής βίο-νάνο –έλικας της καρδιάς του παρόντος γαλαξία ].-β24
753[6]= Α αγος ροη τ’*.-[ αγος [2] = ανίερη πράξη / θαυμάζω τον ηγεμόνα της ροης της ιερής γνώσης και στην περίπτωση που παραπέμπει σε ανίερη πράξη ].-α316
753[6]= τη γοας ορα *.-[τη[1] = να πάρε / τη [2] = εκεί –αυτού –όπου –όπως / γοας = γόος = θρήνος / ορα = οραω = βλέπω – αντιλαμβάνομαι / εκεί δες τους θρήνους που δημιουργείς ].-α316
753[6]= α ητορ γοας *.-[ ητορ = η εε του Δια / λυπη για τους θρήνους που δημιουργεί η εε = η εε είναι υπεύθυνη και για την δημιουργία θρήνων ].-α316
753[6]= Α αγος ρητό *.-[ αγος [2] = ανίερη πράξη / ρητό = ρητός = συμφωνημένος –ορισμένος / Ω θαυμάζω τον ηγεμόνα του γαλαξία και την συμφωνημένη ιερή παιδεία που απορρέει ακόμη και όταν παραπέμπει σε ανίερη πράξη ].-β24
753[6]= αγορη οστά *.-[ αγορη = η συνέλευση – ο χώρος της συνέλευσης – τα λεχθέντα στη συνέλευση / οστά = γενετικό υλικό / το θέμα της συζήτησης στη συνέλευση ήταν το γενετικό υλικό ].-β24
753[6]= αγορη στοά *.-[ στοά = [1] = υπόγειος θολωτός διάδρομος = Α.Ε. = η ταφική στοά του Αλέξανδρου στην Αμφιπόλη / το θέμα της συζήτησης στη συνέλευση ήταν το γενετικό υλικό που βρέθηκε στην ταφική στοά του Αλέξανδρου στην Αμφίπολη = Στην σημερινή Ελλάδα οι ειδικοί επιστήμονες μας στη συνέλευση τους αποφάσισαν λογω έλλειψης γνώσεων να στείλουν το γενετικό υλικό του ταφικού θαλάμου του Αλέξανδρου στο εξωτερικό εκτοτε αγνοείται η τύχη του …. ].-β24
753[6]= αγορη οστά *.-[ αγορη = αγόρι = το αρσενικό παΐδι / οστά = γενετικό υλικό / το θέμα της συζήτησης στη συνέλευση ήταν το γενετικό υλικό του αγοριού που βρέθηκε στην ταφική στοά του Αλέξανδρου στην Αμφίπολη = όπως είναι ηδη γνωστό βρέθηκαν οστά από πέντε ανθρώπους στο τρίτο ταφικό θάλαμο της ταφικής στοάς του Αλέξανδρου στην Αμφίπολη τριών ανδρων ενός βρέφους και μιας γυναίκας = η τύχη του ανωτέρω γενετικού υλικού είναι αγνωστη στην πλειοψηφία του Ελληνικού λαού στην ανασκαφική ομάδα που ανακάλυψε τα ευρήματα καθώς και στους Έλληνες μοριακούς βιολόγους γενετιστές που επαλείφθηκαν του θέματος παραπομπής του στο εξωτερικό … ].-β24
753[6]= ατη αγ’ Όρος *.-[ ατη = τιμωρία –βλαβη –κακό – σύγχυση του νου / άγω = οδηγω – φέρω – τοποθετώ – βάζω – φέρω μαζί μου – αναφέρω – απάγω – παίρνω σπίτι μου /Όρος = Όρος – συνθήκη – δομικός Όρος της φυσιολογίας των γενετικών κωδίκων / η παρουσία της ΑΤΗΣ στους γενετικούς κώδικες αποτελεί δομικό τους στοιχείο ].-β24
753[6]= Ο γαρ Αητος*.- [ αητος = ορμητικός –σφοδρός / διότι αυτος που είναι ορμητικός –σφοδρός ].-β24
753[6]= ΑΡΓΟ Αητος*.- [ αητος = ορμητικός –σφοδρός / διότι αυτος που είναι ορμητικός –σφοδρός από τον γαλαξία Αργο ].-β24
753[6]= ος ΑΡΓΟ ατη *.- [ διότι αυτος που είναι ορμητικός –σφοδρός από τον γαλαξία Αργο έφερε την τιμωρία – το κακό / ο Αλέξανδρος ήταν ένας από τους εξωγήινους ηγεμόνες που έφερε το κακό στα βαρβαρικά γενη που είχαν δημιουργήσει οι σκύλοι του Σείριου στη ΓΗ ].-β24
753[6]= ο τράγος ηα *.- [ ο = ο νέος γενετικός κώδικας του ανθρώπου = ο Αλέξανδρος = η ταφική του στοά / τράγος = ο τράγος = Α.Ε. = η εποχή του ΚΡΙΟΥ / ηα [1] = ειμι = είμαι –υπάρχω – βρίσκομαι / ο νέος γενετικός κώδικας του ανθρώπου ήρθε στη ΓΗ την εποχή του Κριού = ο Αλέξανδρος ήταν ηγεμόνας των Ελλήνων την εποχή του Κριού και η ταφική του στοά δημιουργήθηκε την ίδια εποχή ].-β24
753[6]= ο τράγος ηα *.- [ ηα [2 ] = εφόδια = ο νέος γενετικός κώδικας του ανθρώπου [ εφόδια ] ήρθε στη ΓΗ την εποχή του Κριού = η Αθηνά με την Καλυψώ ήρθαν στη ΓΗ την έναρξη της νέας εποχής του Κριού το 2320 π.χ. = ο τράγο – κέφαλος Αλέξανδρος ενεργοποιήθηκε την εποχή του Κριού για την μεταλαμπάδευση του νέου γενετικού κωδικα στα βαρβαρικά γενη ].-β24
753[6]= Ορα αγητος *.-[ ορα = οραω = βλέπω –αντιλαμβάνομαι / αγητος = θαυμαστός – λάμπρος / δες – κατανόησε τον θαυμαστό –λαμπρό - γενετικό κωδικα του Αλέξανδρου ].- β24
753[6]= Οτ’ αγηραος *.-[ αγηραος = ο μη γηρασκων – ο άφθαρτος / δες – κατανόησε τον θαυμαστό –λαμπρό - άφθαρτο -αιώνιο γενετικό κωδικα του Αλέξανδρου - ως γνωστό ήταν ενσάρκωση της θεάς Αθηνάς ].- β24


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα