Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Ξεχάστε το ζεστό νερό με λεμόνι! Τρία ροφήματα που κάνουν θαύματα στην απώλεια βάρους

ξεχνάμε-ζεστού νερού-λεμόνι-τρεις-ποτά-θαύματα-απώλεια βάρους-768x512112


Στις μέρες μας, το νερό με λεμόνι είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας, σε βαθμό που συχνά παραβλέπουμε τις αρνητικές του επιπτώσεις.
Ενώ το νερό με λεμόνι είναι πολύ ευεργετικό, όταν πρόκειται για απώλεια βάρους, υπάρχουν πολύ λίγα στοιχεία που δείχνουν την ικανότητά του να βελτιώσει την πέψη και να καθαρίσει το σώμα από τις τοξίνες.
Επιπλέον, η υπερβολική κατανάλωση ζεστού νερού με λεμόνι μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες σοβαρές παρενέργειες. Μπορεί να οδηγήσει σε οξύ, το οποίο αν δεν ξεπλύνετε το στόμα σας σωστά, μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο σμάλτο των δοντιών σας.
Ενώ είναι προφανές ότι δεν υπάρχει απόλυτο ποτό που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές λύσεις με έναν υγιή τρόπο ζωής που μπορεί να σας οδηγήσουν στον επιθυμητό στόχο σας. 
Αυτά είναι σίγουρα τα ροφήματα που θα πρέπει να πίνετε πιο συχνά:

Καφές
Η έρευνα δείχνει ότι η κατανάλωση 2-3 φλιτζανιών καφέ πριν την προπόνηση σας δίνει τη δυνατότητα να ασκηθείτε περισσότερο και σκληρότερα, ως εκ τούτου, το σώμα σας καίει περισσότερες θερμίδες.
Παρ 'όλα αυτά, συνιστάται να πίνετε πάντα καφέ χωρίς προσθήκη γάλακτος και ζάχαρη, δεδομένου ότι είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να ανατρέψει τα θετικά αποτελέσματά του.
Κρύο νερό
Με την κατανάλωση 3 μεγάλων ποτηριών κρύου νερού κατά τη διάρκεια της ημέρας θα βοηθήσετε το σώμα σας να καίει 100 περισσότερες θερμίδες. Κάντε το αυτό σε καθημερινή βάση και μετά από ένα χρόνο, θα έχετε χάσει 4,5 κιλά αν δεν αναπληρώσετε αυτές τις θερμίδες με άλλα τρόφιμα.
Πράσινο τσάι
Το πράσινο τσάι είναι χωρίς θερμίδες και μπορεί να βοηθήσει να κάψετε λίπος και να αποβάλλετε το ανεπιθύμητο βάρος. Σε μια μελέτη, τα άτομα που έπιναν 4 φλιτζάνια πράσινο τσάι κάθε μέρα για 2 μήνες έχασαν κοντά στα 3 κιλά περισσότερα από εκείνους που ελάμβαναν μόνο νερό.
Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε πάντα φρέσκο ​​τσάι - αποφεύγετε τα εμφιαλωμένα, τα οποία έχουν υπερβολική ζάχαρη και σημαντικά λιγότερα αντιοξειδωτικά. Επίσης, αποφεύγετε τη χρήση συμπληρωμάτων πράσινου τσαγιού, δεδομένου ότι μπορεί να βλάψουν το συκώτι σας.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα