Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΟΥΣ





ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥΣ

Ολα τα δημιουργήματα είτε άψυχα είτε με ψυχή ζουν και πεθαίνουν σε μια αέναη επανάληψη μέσω της αρμονίας των άκρων των αντιθέτων όπου συμβιώνουν μαζί αρμονικά.

Ο έρωτας είναι η έλξη η οποία φέρει την ζωή αλλά και τον θάνατο.
Όλα τα ουράνια σώματα ζουν και πεθαίνουν.
Ολες οι έμβιες οντότητες ζουν και πεθαίνουν.
Όλα ζουν μέσα σε μια αρμονία των αντιθέτων.
Κάθε σκέψη έχει το αντίθετο της.
Ο θεός έχει το αντίθετο του.
Τα πάντα όλα έχουν το αντίθετο τους.

Αν λοιπόν θέλουμε την άνοδο στους κύκλους πρέπει όχι μόνον να επιφέρουμε την αρμονία και να συμβιβαστούμε με το αντίθετο μας φέροντας την ισoρροπία, αλλά να απέχουμε ακόμη και από την ΑΡΜΟΝΙΑ. 

Διότι το άπλετο φως ζει μόνο του, αφού δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ίχνος από σκιά.
Και σκιά είναι η σκέψη!! η οποία σκέψη νοείται τα δύο αντίθετα ως λογική στα πάντα.
Φως είναι οι φωτεινές σκέψεις οι οποίες δεν εμπεριέχουν ίχνος από τα δύο αντίθετα, όπου τα πάντα είναι ένα, όλα είναι φως, και φως είναι η Ζωή, η οποία βλέπει τα πάντα μέσα από την ομορφιά και ποτέ δεν αποφεύγει την σκοτεινή σκέψη μα ούτε την φοβάται αλλά απλά δεν την αποδέχεται ποτέ ως αλήθεια, διότι τα δύο αντίθετα είναι η εικόνα της ζωής, και στην εικόνα αντιλαμβανόμαστε την ζωή στο απειροελάχιστο της! διότι δεν ζούμε αληθινά! αλλά "ζούμε" μέσα από τον θάνατο, το μίσος, την αντιπαλότητα, τον φόβο, την οποιαδήποτε αρνητική σκέψη και συναίσθημα, την ανάγκη για οτιδήποτε μας έλκει, διότι μας λείπει το άλλο μας μισό, και όχι αυτό που ενδυθήκαμε, τα δύο αντίθετα, αλλά να ενωθούν όλες οι ψυχές ως ΕΝΑ και όχι όλοι οι άνθρωποι ως ένα, διότι αυτό είναι αδύνατον να συμβεί στην τρίτη διάσταση στην οποία ζούμε τώρα, όπου τα πάντα ενυπάρχουν μέσα από την σύγκρουση των αντιθέτων, και για να ανέλθουμε εκεί όπου ενώνονται οι ψυχές θα το καταφέρουμε μόνον μέσω της αρμονίας των αντιθέτων, να συμβιβαστούμε με την ζωή και τον θάνατο, τα δύο αντίθετα..

morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα