Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ

7/4/2016
Πρόλογος
Το άρθρο αυτό, είναι η πληροφόρηση που όλοι μας αναμένουμε και που μας δίδεται έτσι απλά χωρίς τυμπανοκρουσίες. Άλλωστε λίγο πολύ γνωρίζαμε, πως η Παγκόσμια Αλλαγή θα ερχόταν κάπως έτσι, γρήγορα και χωρίς πολλά-πολλά. Όσοι ενημερώνονται -σωστά, δεν θα εκπλαγούν όταν τα γεγονότα θα λάβουν χώρα, ενώ κάποιοι άλλοι θα μείνουν για λίγο με το στόμα ανοιχτό, έως ότου συνειδητοποιήσουν το τι ακριβώς έχει συμβεί. Παρ’ όλα αυτά, θα είναι τυχεροί γιατί θα ενημερωθούν ταχέως, καθώς τότε δεν θα υπάρχουν ΜΜΕ και Διαδίκτυο παραπληροφόρησης, αλλά ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ! Ίσως πουν πολλοί πως τα πράγματα έγιναν τόσο ξαφνικά και τόσο γρήγορα….. μην γνωρίζοντας τι έχει προηγηθεί εδώ και χρόνια. Πολλοί άνθρωποι (για την ώρα γνωρίζουμε τα ονόματα λίγων) πολέμησαν για την αλλαγή, πλήρωσαν με την ζωή τους, και την ζωή των οικογενειών τους, ή ρίχτηκαν στο περιθώριο, αποκομίζοντας χλεύη και θυσιάζοντας τις καριέρες τους. Άνθρωποι σαν κι αυτούς, βαθμοφόροι ή καθημερινοί άνθρωποι, αγωνίζονται και αυτήν την στιγμή, σε τομείς που ούτε βάζει ο νους σας, και που χωρίς αυτούς όλους, αλλά και χωρίς εκείνους που προστίθενται ώρα με την ώρα στην συλλογική προσπάθεια –Παγκοσμίως - η Αλλαγή δεν θα ήταν δυνατή.
Γ. Βουδούρης
Η Παγκόσμια Νομισματική Επαναφορά είναι μία περίπλοκη διαδικασία, που αφορά σε μία παγκόσμια νομισματική επαναφορά, την πτώση της Χαζαρικής μαφίας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας των ΗΠΑ καθώς και του αρχικού Συντάγματος των ΗΠΑ. Επί του παρόντος η διαδικασία αποπερατώνεται χωρίς καθυστερήσεις και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επομένων ημερών.
Παρακάτω ακολουθεί ένα ιστορικό αυτής της διαδικασίας , συμπεριλαμβανομένης της διαμόρφωσης της νέας Δημοκρατίας των ΗΠΑ, της ένταξης της Federal Reserve στο νέο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ στο Reno(Nevada), τις αναμενόμενες αλλαγές στο φορολογικό σύστημα των ΗΠΑ και την αναμενόμενη εκχώρηση 800 τρις δολαρίων για ανθρωπιστικά προγράμματα, από χρήματα φορολογουμένων που κερδήθηκαν από την Federal Reserve, γεγονός που αποκάλυψε έλεγχος που πραγματοποιήθηκε στην τράπεζα
το 1992 ….
Υψηλότερες Συμβάσεις Επιτοκίων (Contract Rates-CR) είναι διαθέσιμες, ειδικά αν αφιερώσετε ένα σημαντικό ποσοστό των χρημάτων σας σε Ανθρωπιστικά Προγράμματα. Αυτά τα υψηλότερα επιτόκια θα χρηματοδοτηθούν από 800 τρις δολάρια που αφορούν σε χρήματα των φορολογουμένων, που παρανόμως είχαν υφαρπαχθεί από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ επί προεδρίας Μπους και στη συνέχεια κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα το 1992. Επί του παρόντος, τα ποσά αυτά βρίσκονται σε Ευρωπαϊκή τράπεζα εν αναμονή του GCR(Clobal Credit Ratings-ΕΣΠ) *
*σημ.μτφρ: Το ΕΣΠ βαθμολογεί το πλήρες φάσμα των κατηγοριών ασφαλείας και αποδίδει τόσο σε Διεθνή όσο και σε Εθνική κλίμακα αξιολογήσεις και μαζί με τους διεθνείς συνεργάτες της, αξιολογεί σχεδόν 3.000 οργανισμούς και θέματα χρέους - που εκτείνονται σε 4ηπείρους.
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ
1)Παρακαλώ ανατρέξτε στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που σύντομα θα κυκλοφορήσει με τίτλο «Eagle One to Wanta». Το μεγαλύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ πραγματεύεται το πώς ο μυστικός πράκτορας του προέδρου Ρήγκαν, Lee Emil Wanta, συσσώρευσε 3,8 τρις μέσω μιας διαπραγματευτικής συμφωνίας με τον σοβιετικό Γενικό Γραμματέα Μιχαήλ Γκορμπατσώφ κατά τη διάρκεια της πτώσης της Σοβιετικής Ένωσης .
Τα 3,8 τρις είχαν προγραμματιστεί να επιστραφούν στον αμερικανικό λαό, αλλά τελικά εκλάπησαν από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ. Ο Wanta, είχε δεσμευτεί να εξαλείψει το εθνικό μας χρέος εν μία νυκτί, μετά από την τιμή που του δόθηκε να επιστρέψει τα χρήματα βάσει μιας εντολής του Περιφερειακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ που έλαβε χώρα το 2006. Το ντοκιμαντέρ έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μετά την αναγγελία της νέας Δημοκρατίας περίπου στις 4 Ιουλίου του 2016. http://eagleonetowanta.com
2) Η ίδρυση του νομισματικού συστήματος των ΗΠΑ ανήκει αποκλειστικά στην Cabal( γνωστή ως Χαζαρική μαφία) North American Union και U.S. Incorporated (εταιρία των ΗΠΑ), που απλά είναι, μία ιδιωτική ναυτιλιακή εταιρία με έδρα το Πουέρτο Ρίκο.
3) Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, δεν είναι συνδεδεμένη με την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Οι Ελιτιστές ιδιοκτήτες της, είναι μέλη σημαινουσών δυνάμεων του κόσμου όπως το Βατικανό, οι Ευρωπαϊκές βασιλικές οικογένειες, καθώς και μυστικές οικογένειες όπως των George Soros, Rothchilds, Carnagies and Rockefellers. Τα χρήματα της Cabal, ξεπλένονται μέσω της Τράπεζας του Βατικανού.
4) Η τρέχουσα μορφή του συστήματος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, έχει τις ρίζες της 450 χρόνια πίσω, με τη δημιουργία της Vatican Trust από τις παλιές Βασιλικές Οικογένειες. Η προθεσμία ενός εκ των σημαντικότερων Βασιλικών χρηματοδοτικών ρευμάτων εξέπνευσε και αυτά κόπηκαν στις αρχές του Δεκεμβρίου του 2015, ανοίγοντας τον δρόμο στο κλείσιμο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας και στην δημιουργία του νέου Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ.
5) Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα, αποτελείται από μία ομάδα ιδιωτικών Κεντρικών Τραπεζών, των οποίων κύριο μέλημα είναι να υπηρετούν την Cabal.
6) Η Παγκόσμια Νομισματική Επαναφορά αποτελεί μέρος της πτώσης της παράνομης εταιρικής κυβέρνησης των ΗΠΑ μέσω του σχηματισμού μιας νέας Αμερικανικής Δημοκρατίας, νέου Αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών και νέου Αμερικανικού νομίσματος, που θα είναι βασισμένα σε φυσικούς πόρους αλλά και στον χρυσό των οικογενειών του Royal Dragon. Οι οικογένειες Dragon, εδρεύουν στις Φιλιππίνες και δεν συνδέονται ούτε ισχυρίζονται πως επηρεάζονται από την Κινεζική κυβέρνηση.
7) Τα τραπεζογραμμάτια της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, βασίζονται στον χρυσό (τον δανεισμένο από τις βασιλικές οικογένειες των Dragons μετά τον Β’ΠΠ), αλλά χρησιμοποιούνται μόνο για κυβερνητικούς και εμπορικούς σκοπούς. Αυτό το χρηματοπιστωτικό σύστημα, λειτουργεί υπό την εποπτεία της μη – Αμερικανικής κυβέρνησης, που ανήκει στη Βορειοαμερικανική Ένωση.
8) Τα τραπεζογραμμάτια της Ομοσπονδιακής Τράπεζας [Federal Reserve Notes (FRNs)] που χρησιμοποιούνται από τους πολίτες, δεν έχουν καμία υποστήριξη και αναφέρονται ως fiat currency*
*σημ.μτφρ: Παραστατικό χρήμα (fiat money) ή αλλιώς χρήμα αναγκαστικής κυκλοφορίας είναι το μέσον πληρωμής το οποίο δεν καλύπτεται από αποθεματικό άλλων υλικών (π.χ. χρυσό ) και επομένως στερείται κάποιας εσωτερικής αξίας έστω και έμμεσα. Επιβάλλεται στις συναλλαγές από κάποια αρχή (συνήθως το κράτος) τόσο στις πληρωμές όσο και στις εισπράξεις. Εκφράζεται με κάποια νομισματική μονάδα, έχει την μορφή συνήθως χαρτονομισμάτων και κερμάτων τα οποία μπορεί να έχουν ονομαστική αξία ίση, πολλαπλάσια ή υποπολλαπλάσια της νομισματικής μονάδας.
9) Οι ΗΠΑ, είναι η μοναδική χώρα στον πλανήτη που δεν έχει εθνικό νόμισμα. Ένας εκ των σκοπών της Παγκόσμιας Νομισματικής Επαναφοράς είναι, να μπορέσουν οι ΗΠΑ να εξασφαλίσουν το δικό τους, εξασφαλισμένο από περιουσιακά στοιχεία νόμισμα.
10) Για χρόνια η Cabal, αντιμάχεται το GCR, δεδομένου ότι αφαιρεί ένα σημαντικό μέρος της δύναμής της καθώς και χρηματικά κέρδη, συμπεριλαμβανομένου και του κλεισίματος της δικής της ιδιοκτησίας Ομοσπονδιακής Τράπεζας.
11) Οι πολίτες, από την ίδρυση ακόμα των Ηνωμένων Πολιτειών, εξαναγκαζόντουσαν να αγοράζουν το νόμισμά τους το βασισμένο στα τραπεζογραμμάτια της Ομοσπονδιακής Τράπεζας. Συμπεριλαμβανομένων των τόκων και όλα αυτά από την ιδιόκτητη, Ομοσπονδιακή Τράπεζα.
12) Η Υπηρεσία Εσωτερικού Εισοδήματος των ΗΠΑ, εμφανίστηκε το 1934 ως μία Εταιρία του Delaware και αγοράστηκε αμέσως από μία πληρεξούσια επιχείρηση που στη συνέχεια ενσωματώθηκε στην Εταιρία του Delaware .
13) Τελικά η ΥΕΕ(Υπηρεσία Εσωτερικού Εισοδήματος) κατέληξε σε μια εταιρία χαρτοφυλακίου γνωστή ως Northern Trust Company στην οποία ανήκουν οι Δικηγορικοί Σύλλογοι σε επίπεδο Πολιτείας αλλά και κράτους των ΗΠΑ. Όσον αφορά στις προθέσεις και τους σκοπούς, η ΥΕΕ και ο Αμερικανικός Δικηγορικός Σύλλογος είναι ουσιαστικά η ίδια οντότητα.
14) Οι τόκοι των τραπεζογραμματίων της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, συνδέονται άμεσα με αυτό που συνέβαλε στη δημιουργία ενός εθνικού χρέους ύψους 17 τρις δολαρίων( κάποιοι ισχυρίζονται πως το χρέος αυτό αγγίζει τα 100 τρις).(σημ μτφρ: Σήμερα γνωρίζουμε πως το πραγματικό χρέος είναι πάνω από 300 τρις $. Είναι τα ποσά που διατίθενται για τα λεγόμενα «Μαύρα Προγράμματα». Κονδύλια τα οποία δεν γνωρίζει ούτε και ο λεγόμενος «Πρόεδρος» των ΗΠΑ)
15) Οι Οικογένειες Dragon έδωσαν απαλλαγή γι αυτό το χρέος, τοποθετώντας τον χρυσό τους στο νέο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ στο Reno την προηγούμενη εβδομάδα. Σε αυτό περιλαμβάνεται και η απαλλαγή του χρέους και των παραγώγων της Wells Fargo Bank η οποία ανήκει στις Οικογένειες Dragon καθώς και των παραγώγων ορισμένων άλλων τραπεζών.
(Εδώ τίθεται ένα ερώτημα σχετικά με απαλλαγή χρέους και των παραγώγων της Bank of America, δεδομένου ότι αυτή χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό από την Cabal.)
16) Το 1991 ο Roy Schwasinger παρουσιάστηκε ενώπιον μιας επιτροπής της Γερουσίας για να προσκομίσει αποδείξεις για τους διεθνείς τραπεζίτες και για την εγκληματική δραστηριότητα της κυβέρνησης μέσω της Federal Reserve. Τους ενημέρωσε πως η Εταιρία των Ηνωμένων Πολιτειών είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, που προορίζεται να επιφέρει μία φασιστική παγκόσμια κυβέρνηση και διοικείται από τους διεθνείς τραπεζίτες.
17) Το 1992 συστάθηκε μία ομάδα εργασίας από 300 εν αποστρατεία και 35 εν ενεργεία αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων, που υποστήριζε ένθερμα το Συνταγματικό Δίκαιο. Αυτή η ομάδα εργασίας ήταν υπεύθυνη να διεξάγει έρευνα σχετικά με κυβερνητικούς αξιωματούχους, αξιωματούχους του Κογκρέσου, δικαστές και την Ομοσπονδιακή Τράπεζα.
18) Στην ομάδα εργασίας συμπεριλαμβάνονταν ο Αρχηγός των Ναυτικών Επιχειρήσεων Ναύαρχος Jeremy Boorda, ο Στρατηγός David Mc Cloud και ο πρώην Διευθυντής της CIA, William Colby. Αποκάλυψαν κοινές πρακτικές δωροδοκίας και εκβιασμών που διαπράχθηκαν από γερουσιαστές και δικαστές. Η εγκληματική δραστηριότητα ήταν τόσο αχαλίνωτη που μόνο δύο από τα 535 μέλη του Κογκρέσου κρίθηκαν έντιμα. Το πιο σημαντικό που έπραξαν ήταν, το ότι διέταξαν και διενήργησαν τον πρώτο και μοναδικό έλεγχο στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα.
19) Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα ήταν συνηθισμένη να δίνει εντολές στους πολιτικούς και δεν είχε καμία πρόθεση να ελεγχθεί. Ωστόσο αφού ενημερώθηκε πως αν κρινόταν αναγκαίο θα γινόταν εισβολή στα γραφεία της υπό την απειλή στρατιωτικών όπλων, συμμορφώθηκε με την έρευνα. Αφού οι αξιωματικοί εξέτασαν τα αρχεία της, ανακάλυψαν πως 800 τρις δολάρια, βρισκόντουσαν σε λογαριασμούς οι οποίοι κανονικά έπρεπε να χρησιμοποιούνται για το εθνικό χρέος. Σε αντιδιαστολή με την ομοσπονδιακή κυβερνητική προπαγάνδα, ανακάλυψαν επίσης, πως τα περισσότερα έθνη χρωστούσαν χρήματα στις ΗΠΑ, αντί να συμβαίνει το αντίθετο.
20) Αυτά λοιπόν τα κρυμμένα τρις, κατασχέθηκαν και τοποθετήθηκαν σε Ευρωπαϊκούς τραπεζικούς λογαριασμούς, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα τεράστια χρηματικά ποσά που απαιτούντο για να καλυφθεί μία πετυχημένη συλλογική αγωγή των Farmers Claims που βοήθησε στο να κινηθεί η διαδικασία ελέγχου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας το 1992. Αργότερα, τα χρήματα αυτά θα αποτελούσαν τη βάση για Προγράμματα Ευημερίας μέσω του GCR, καλύπτοντας Ανθρωπιστικές ανάγκες σε όλον τον πλανήτη.
21) Παρά τα «θανατηφόρα» αυτά χτυπήματα , ο Πρόεδρος George H.W. Μπους και οι Illuminati συνέχισαν τα σχέδιά τους για την παγκόσμια υποδούλωση. Τον Αύγουστο του 1992 οι αξιωματικοί του στρατού αντιμετώπισαν τον Πρόεδρο Μπους και απαίτησαν να υπογράψει ο ίδιος μια συμφωνία που θα επιστρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Συνταγματικό Δίκαιο και τον διέταξαν να μην χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά τον όρο Νέα Παγκόσμια Τάξη.
22) Ο Μπους προσποιήθηκε ότι θα συνεργαστεί, αλλά κρυφά προγραμμάτιζε να επιφέρει την Νέα Παγκόσμια Τάξη ούτως ή άλλως. Σχεδίαζε να υπογράψει ένα εκτελεστικό διάταγμα στις 25 Δεκεμβρίου 1992, βάσει του οποίου θα έπρεπε να κλείσουν επ’ αόριστον όλες οι τράπεζες, δίνοντας του μια δικαιολογία για να κηρύξει στρατιωτικό νόμο. Υπό το χάος του στρατιωτικού νόμου, ο Μπους σκόπευε να θεσπίσει ένα νέο Σύνταγμα βάσει του οποίου ο καθένας θα διατηρούσε τη θέση του και θα ασκούσε τα καθήκοντά του για τα επόμενα 25 χρόνια, καθώς θα είχαν αφαιρεθεί όλα τα δικαιώματα εκλογής νέων αξιωματούχων. Ο στρατός παρενέβη και εμπόδισε τον Μπους από το να υπογράψει αυτό το εκτελεστικό διάταγμα.
23) Το 1993, τα μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ορισμένα μέλη του Κογκρέσου και εκπρόσωποι από την κυβέρνηση Κλίντον, συναντήθηκαν με υψηλόβαθμους αξιωματικούς του αμερικανικού στρατού που ζητούσαν την επιστροφή στο Συνταγματικό Δίκαιο, τις μεταρρυθμίσεις του τραπεζικού συστήματος και την οικονομική επανόρθωση. Ο Κλίντον, ωστόσο, ήταν ένας υπέρμαχος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, επί της ουσίας να μη γίνει τίποτα.
24) Ο NESARA (National Economic Stabilization and Recovery Act) – Πράξη Εθνικής Οικονομικής Σταθεροποίησης και Αποκατάστασης - είναι η πιο πρωτοποριακή αναμόρφωση που θα σαρώσει τις ΗΠΑ. Η πράξη καταργεί την Federal Reserve Bank (Ομοσπονδιακή Τράπεζα), το IRS (Εφορία), την σκιώδη κυβέρνηση και εφαρμόζει τις ακόλουθες αλλαγές:
Α. Μηδενίζει όλα τα χρέη από πιστωτικές κάρτες, στεγαστικά δάνεια και άλλα τραπεζικά χρέη που οφείλονται σε παράνομες τραπεζικές και κυβερνητικές δραστηριότητες. Αυτό είναι ο χειρότερος εφιάλτης της Federal Reserve, ένα «ιωβηλαίο» ή μία απαλλαγή από το χρέος.
Β. Καταργεί το φόρο εισοδήματος των ΗΠΑ.
Γ. Καταργεί το IRS(Εφορία). Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας αυτής, θα αποσπαστούν στον τομέα «φόρου επί των πωλήσεων», του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ.
Δ. Δημιουργεί ένα σταθερό επιτόκιο της τάξης του 14% ως φόρο μόνο επί των πωλήσεων νέων στοιχείων, ως έσοδο για την κυβέρνηση. Με άλλα λόγια, τα τρόφιμα και τα φάρμακα δε θα φορολογούνται ούτε οτιδήποτε παλαιό, όπως τα παλαιά σπίτια για παράδειγμα.
Ε. Αυξάνει τα οφέλη για τους ηλικιωμένους.
ΣΤ. Επαναφέρει το Συνταγματικό Δίκαιο σε όλα τα δικαστήρια και τα νομικά θέματα.
Ζ. Επαναφέρει την αρχική διαδικασία Τίτλου Ευγενείας.
Η. Θεσπίζει νέες Προεδρικές και Βουλευτικές εκλογές μέσα σε 120 ημέρες από την αναγγελία του NESARA. H προσωρινή κυβέρνηση θα ακυρώσει όλες τις καταστάσεις Εθνικής Ανάγκης και θα μας επαναφέρει στο Συνταγματικό Δίκαιο.
Θ. Παρακολουθεί τις εκλογές και αποτρέπει κάθε παράνομη δραστηριότητα ομάδων ειδικών συμφερόντων.
Ι. Απαγορεύει την πώληση από το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ των αμερικανικών πιστοποιητικών γέννησης ως ομόλογα κινητής περιουσίας.
Κ. Εγκαινιάζει ένα νέο Αμερικανικό Χρηματοπιστωτικό Σύστημα ευθυγραμμισμένο με το Συνταγματικό Δίκαιο.
Λ. Εξαλείφει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου θα επιτρέπεται η Federal Reserve να λειτουργήσει στο πλευρό του νέου Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ για ένα χρόνο, προκειμένου να αρθούν όλα τα τραπεζογραμμάτια της Federal Reserve από την προσφορά χρήματος.
Μ. Επαναφέρει την προστασία του οικονομικού απορρήτου.
Ν. Επανεκπαιδεύει όλους τους δικαστές και συνηγόρους πάνω στο Συνταγματικό Δίκαιο.
Ξ. Παύει κάθε αμερικανική στρατιωτική επιθετική δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο.
Ο. Καθιερώνει την ειρήνη σε όλο τον κόσμο.
Π. Απελευθερώνει τεράστια χρηματικά ποσά για ανθρωπιστικούς λόγους.
Ρ. Επιτρέπει την απελευθέρωση 6000 πατεντών που αφορούν σε τεχνολογίες που βρίσκονταν σε καταστολή και δεν γίνονταν γνωστές στον κόσμο υπό το πρόσχημα της εθνική ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών ελεύθερης ενέργειας και ηχητικών μηχανών θεραπείας.
25) Αργά ένα βράδυ, στις 9 Μαρτίου 2000, μία γραπτή κλήση παραδόθηκε ιδιοχείρως από την DeltaForce και τους Navy SEALs σε 15 μέλη της Γερουσίας των ΗΠΑ και της αμερικανικής Βουλής που ήταν χορηγοί και συν-χορηγοί του NESARA. Αμέσως υπό τη συνοδεία των Navy SEALs και της Delta Force οδηγήθηκαν στους αντίστοιχους θαλάμους ψηφοφορίας τους, όπου και ψήφισαν αυτή την Πράξη της Εθνικής Οικονομικής Ασφάλειας και Μεταρρύθμισης
26) Αυτά τα 15 μέλη του Κογκρέσου ήταν οι μόνοι άνθρωποι που νομίμως επιτρεπόταν να ασκούν τα καθήκοντά τους σύμφωνα με την αρχική 13η τροπολογία. Θυμηθείτε ότι Βρετανοί στρατιώτες είχαν καταστρέψει αντίγραφα της τροπολογίας των Τίτλων Ευγενείας στον πόλεμο του 1812, διότι εμπόδιζε όποιον είχε δεσμούς με το στέμμα της Αγγλίας να κατέχει δημόσιο αξίωμα.
27) Ο Πρόεδρος Κλίντον δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου να υπογράψει ώστε ο NESARA να γίνει νόμος. Στις 10 Οκτωβρίου του 2000 και κάτω από τις διαταγές των στρατηγών του αμερικανικού στρατού, η αφρόκρεμα των Naval Seals και Delta Force, εισέβαλαν στον Λευκό Οίκο. Υπό την απειλή όπλου, ανάγκασαν τον Μπιλ Κλίντον να υπογράψει τον NESARA. Εκείνη την στιγμή, διατάχθηκε το προσωπικό της Μυστικής Υπηρεσίας και το προσωπικό ασφαλείας του Λευκού Οίκου να παραιτηθεί, αφοπλίστηκαν και τους επετράπη να παρακολουθήσουν αυτό το γεγονός υπό το καθεστώς άκρας μυστικότητας. Ο Πρόεδρος Κλίντον εγκατέλειψε επίσης το μητρώο των αρχείων του.
28) Από την αρχή, ο Μπους ο πρεσβύτερος, ο Κλίντον, η εταιρική διακυβέρνηση, οι μεγάλοι τραπεζικοί οίκοι και η ομάδα Carlyle αντιτάχθηκαν στον NESARA. Για να διατηρηθεί η μυστικότητα, οι λεπτομέρειες της υπόθεσης και ο αριθμός πινακίου σφραγίστηκαν και αναθεωρήθηκαν στο πλαίσιο του επίσημου μητρώου του Κογκρέσου, ώστε να δημιουργήσουν ένα αναμνηστικό νόμισμα. Αναθεωρήθηκε πάλι ακόμα πιο πρόσφατα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν υπάρχουν δημόσια αρχεία του Κογκρέσου σχετικά με τον NESARA και γιατί η αναζήτηση αυτού του νόμου δεν θα αποφέρει τα σωστά στοιχεία μέχρι να δημοσιοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις.
29) Μέλη του Κογκρέσου δε θα αποκαλύψουν τον NESARA, διότι έχουν διαταχθεί από τους δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να αρνηθούν την ύπαρξή του, διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες για προδοσία επί ποινή θανάτου. Ορισμένα μέλη του Κογκρέσου έχουν πράγματι κατηγορηθεί για παρακώλυση. Όταν ο Γερουσιαστής της Μινεσότα Paul Wellstone ήταν έτοιμος να σπάσει τη σιωπή του, το μικρό επιβατικό αεροπλάνο του συνετρίβη, σκοτώνοντας τη γυναίκα, την κόρη του και τον ίδιο. Αν ο φόβος δεν είναι αρκετός για να κρατήσει την Ουάσιγκτον σε σειρά, τα χρήματα είναι. Οι συνήθεις δωροδοκίες προσφέρονται σε κυβερνητικούς / στρατιωτικούς αξιωματούχους από την εξουσία της αφρόκρεμας της μυστικής κυβέρνησης.
30) Δεν αποτελεί έκπληξη, το πόσο μεγάλη παραπληροφόρηση σχετικά με τον NESARA μπορεί να βρεθεί στο Διαδίκτυο. Το σχετικό άρθρο της Wikipedia είναι στο σύνολό του παραπληροφόρηση. Το νομοσχέδιο του Δρ Harvey Francis Barnard για το νομοσχέδιο NESARA απορρίφθηκε από το Κογκρέσο στη δεκαετία του 1990. Ο Δρ Barnard ήταν ένας φιλόσοφος συστημάτων και είχε προσπαθήσει για χρόνια να προκαλέσει το ενδιαφέρον του Κογκρέσου για τις προτάσεις του πάνω στη νομισματική μεταρρύθμιση.
Μία κατάθεση και άρθρα του στενού φίλου του Dr. Barnard, Darrell Anderson, υπάρχουν στο ακόλουθο λινκ: http://www.simpleliberty.org/bookshe.../draining_the_swamp.htm
31) Το επόμενο βήμα ήταν να ανακοινωθεί ο NESARA στον κόσμο, αλλά αυτό δεν ήταν ένα εύκολο έργο. Πολλές ισχυρές ομάδες έχουν προσπαθήσει να εμποδίσουν την εφαρμογή του NESARA. Απαιτείται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, να γίνεται μια προσπάθεια να ανακοινωθεί ο νόμος ΝESARA στον κόσμο. Τρεις σύγχρονοι δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ ελέγχουν την αρμόδια επιτροπή που έχει επιφορτιστεί με την ανακοίνωση του NESARA. Αυτοί οι δικαστές έχουν χρησιμοποιήσει την ολική εξουσία τους για να σαμποτάρουν κρυφά την ανακοίνωση του NESARA
32) Το 2001 μετά από πολλές διαπραγματεύσεις, οι δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου διέταξαν το 107ο Κογκρέσο να περάσει ψηφίσματα που θα εγκρίνουν τον NESARA. Αυτό έλαβε χώρα στις 9 Σεπτεμβρίου 2001, δεκαοκτώ μήνες μετά από τη ημέρα που ο NESARA έγινε νόμος.
33) Την επόμενη μέρα, στις 10 Σεπτεμβρίου 2001, ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος μετακόμισε στο Λευκό Οίκο για να κατευθύνει τον γιο του στο πώς θα μπλοκάρει την ανακοίνωση. Την επόμενη μέρα, στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, στις 10 π.μ. Ανατολική θερινή ώρα, είχε προγραμματιστεί ώστε ο Alan Greenspan να ανακοινώσει το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα των ΗΠΑ, απαλοιφή του χρέους για όλους τους πολίτες των ΗΠΑ, και κατάργηση της IRS(Εφορίας) ως το πρώτο μέρος των δημοσίων ανακοινώσεων της NESARA.
34) Προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι λίγο πριν από την ανακοίνωση στις 9 π.μ., ο Μπους ο πρεσβύτερος διέταξε την κατεδάφιση των Διδύμων Πύργων του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου προκειμένου να σταματήσει τους διεθνείς τραπεζικούς υπολογιστές στους ορόφους 1 και 2 στον Βόρειο Πύργο και να μην πραγματοποιηθεί η έναρξη του νέου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος των ΗΠΑ. Προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι δόθηκε εντολή να φυτευθούν εκρηκτικά από χειριστές στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και πυροδοτήθηκαν εξ αποστάσεως στο Κτήριο 7, το οποίο κατεδαφίστηκε αργότερα την ίδια ημέρα, προκειμένου να συγκαλύψουν το έγκλημά τους.
Επίσης ειπώθηκε, ότι χρησιμοποιήθηκε τηλεκατευθυνόμενη τεχνολογία σε μια επίδειξη πτήσης ώστε να ελευθερωθεί μία κεφαλή εκρηκτικών στο Πεντάγωνο, στο ακριβές σημείο όπου οι Λευκοί Ιππότες στο νέο Κέντρο της Ναυτικής Διοίκησης τους, συντόνιζαν τις υποστηρικτικές δραστηριότητες της εφαρμογής του NESARA σε εθνικό επίπεδο. Με την ανακοίνωση του NESARA να αναχαιτίζεται εν τη γενέσει του, ειπώθηκε ότι ο Τζορτζ Μπους αποκεφάλισε κάθε ελπίδα επιστροφής της διακυβέρνησης πίσω στους ανθρώπους. Δείτε αυτό το ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει μετά το GCR(ΕΣΠ): http://eagleonetowanta.com/
35) Από το 2008 ένας άλλος υποστηρικτής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, η κυβέρνηση Ομπάμα, είναι επικεφαλής. Ο Ομπάμα αρνήθηκε να συνεργαστεί στο πλαίσιο ενός προϋπολογισμού, ενώ το εθνικό χρέος εκτινασσόταν στα ύψη με ένα πακέτο κινήτρων που δεν τόνωναν την οικονομία αλλά τριπλασίασε το εθνικό χρέος.
36) Οι ΗΠΑ γρήγορα ξεκίνησαν να χάνουν την επιρροή τους ως το κύριο αποθεματικό νομισματικό σύστημα, λόγω της ανεξέλεγκτης νομισματικής πολιτική τους, του διαρκώς αυξανόμενου χρέους και της χρήσης του παραστατικού χρήματος.
37) Επίσης, το 2008 οι οικογένειες Royal Dragon, ανησύχησαν πολύ όταν οι ΗΠΑ δεν μπορούσαν να πληρώσουν ούτε τους τόκους του χρέους τους. Ανακάλεσαν το δάνειο τους στη Lehman Brothers, προκαλώντας έτσι την Κρίση Mortgage το 2008.
38) Ήδη τα έθνη του παγκόσμιου νομισματικού συστήματος ανησυχούν σοβαρά για το εθνικό χρέος των ΗΠΑ και το αμερικανικό νόμισμα το οποίο ενώ δεν είχε καμία οικονομική υποστήριξη, εντούτοις χρησιμοποιήθηκε ως το κύριο αποθεματικό νόμισμα παγκοσμίως.
39) Οι οικογένειες Royal Dragon τότε παρενέβησαν σχηματίζοντας τους BRICS, υποστηρίζοντας τα νομίσματα των εθνών που εντάχθηκαν στο σύστημα BRICS με τους δικούς τους φυσικούς πόρους και τα αποθέματα χρυσού των οικογενειών Dragon.
40) H Βραζιλία, η Ρωσία, η Ινδία, η Κίνα και η Νότιος Αφρική σχημάτισαν τους BRICS για να διορθώσουν την κατάσταση, και υποστήριξαν τα μεμονωμένα νομίσματα του κόσμου, με τον χρυσό και τους φυσικούς πόρους, ώστε να προσαρμοστούν στην 3η συμφωνία ‘’Βασιλεία ΙΙΙ’’ του ΔΝΤ. Αναπροσάρμοσαν την αξία όλων των παγκόσμιων νομισμάτων και εργάστηκαν προς την κατεύθυνση μιας Παγκόσμιας Νομισματικής Επαναφοράς , χρησιμοποιώντας την ανατίμηση του Δηναρίου του Ιράκ ως κεντρικό άξονα για την ανατίμηση και των άλλων παγκόσμιων νομισμάτων.
41) Μέχρι το 2015 όλα τα έθνη του κόσμου εκτός από τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία είχαν προσχωρήσει στους BRICS.Η Ιαπωνία προσχώρησε το φθινόπωρο του 2015, αφήνοντας τις ΗΠΑ στη θέση μιας μοναχικής αντίστασης.
42) Περίπου την ίδια ώρα που σχηματίστηκαν οι BRICS (πριν από 7-8 χρόνια), ο Στρατός των ΗΠΑ, δημιούργησε μία μεταβατική κυβέρνηση την επονομαζόμενη Νέα Δημοκρατία και την εγκατέστησε στη Δυτική Βιρτζίνια. Οι οικογένειες Royal Dragon, είχαν ζητήσει τον σχηματισμό αυτής της Νέας Δημοκρατίας, ως απαραίτητο βήμα πριν στηρίξουν το νόμισμα των ΗΠΑ με τον χρυσό τους μέσα στο σύστημα BRICS.
43) Μια προσωρινή κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας σχηματίστηκε από ανθρώπους του Κογκρέσου που ανησύχησαν, επειδή η κυβέρνηση Ομπάμα αρνήθηκε να ενταχθεί στους BRICS, δημιουργώντας έτσι μια επικίνδυνη κατάσταση παραστατικού χρήματος (fiat currency) , όπου η οικονομία των ΗΠΑ θα μπορούσε εύκολα να καταρρεύσει.
44) Η Νέα Δημοκρατία τέθηκε σε λειτουργία κοντά στις αρχές του 2015.
45) Η Νέα Δημοκρατία έπρεπε να κατασκευάσει ένα εθνικό νόμισμα, αλλά δεν είχαν το χρυσό με τον οποίο θα μπορούσαν να συμμορφωθούν με την 3η Συμφωνία ‘’Βασιλεία ΙΙΙ’’ του ΔΝΤ. Τον Απρίλιο του 2015, οι Κινέζοι Πρεσβύτεροι (παλαιοί ηγέτες) εκμίσθωσαν 100 δις σε χρυσό στην Νέα Δημοκρατία.
46) Τα (νέα) δολάρια του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ(TRN) , δημιουργήθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία για χρήση σε κυβερνητικό επίπεδο, αλλά δεν έχουν δοθεί ακόμα στην κυκλοφορία. Από το 2015, έχουν γίνει διεθνείς συναλλαγές με το νέο δολάριο στην Ευρώπη και στην Ιαπωνική Αγορά.
47) Για ένα νομισματικό σύστημα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από το ευρύ κοινό των ΗΠΑ, η Νέα Δημοκρατία δημιούργησε αυτό που είναι γνωστό ως Τραπεζογραμμάτια των Ηνωμένων Πολιτειών (USNs).
48) Η μόνη διαφορά μεταξύ του νέου νομίσματος των ΗΠΑ και αυτού της Ομοσπονδιακής Τράπεζας είναι, ότι το δεύτερο είναι απαλλαγμένο τόκων.
49) Το νέο νόμισμα των ΗΠΑ είναι σαν αυτό που ο Πρόεδρος Κέννεντι δημιούργησε πίσω στο 1963, όταν προσπάθησε να κλείσει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα λίγο πριν δολοφονηθεί.
50) Το κόστος της προσπάθειας του Κέννεντι να κλείσει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα χρησιμοποιώντας νέα τραπεζογραμμάτια των ΗΠΑ, περιγράφεται σε αυτό το ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουλίου του 2016 ως εισαγωγή στη Νέα Δημοκρατία.: http://eagleonetowanta.com/
51) Το 2012 η Settler με ένα Οικονομικό Τραστ κινήθηκε κατά της Federal Reserve Bank ( Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων) και προκειμένου να την αποτρέψει από το να κάνει επαναμίσθωση, υποχρέωσε την Ομοσπονδιακή Τράπεζα να συγχωνευθεί με το Νέο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ εγκατεστημένο τώρα στο Reno της Νεβάδα.
52) Πατριώτες όπως ο Winston Strout, βοήθησαν την Ομοσπονδιακή Τράπεζα να απορροφηθεί από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Μία πρόσφατη συνέντευξη του Winston Strout σχετικά με τη διαδικασία, υπάρχει εδώ: www.talkshoe.com/talkshoe/web/talkCast.jsp...
53) Υπήρξε ένα επίσημο ενημερωτικό δελτίο το 2011, που ενημέρωνε τους Υπουργούς Οικονομικών για τις οικονομικές συνθήκες παγκοσμίως. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Ιρλανδία να αμφισβητήσει τις τράπεζες. Είπαν: Αν μπορείτε να αποδείξετε πως μας δανείσατε κάποια χρήματα, τότε εμείς θα σας πληρώσουμε ευχαρίστως. Αλλά αν δεν μπορείτε, «πηγαίνετε στην ευχή» και επέμειναν σε αυτό. Το ίδιο πράγμα συνέβαινε με την Ελλάδα. Πίστευαν ότι αν εκλεγόταν ο σωστός άνθρωπος, θα έκανε το ίδιο με την Ιρλανδία.
54) Το 2015, η Νέα Δημοκρατία, (επιφορτισμένη με την προστασία του χρυσού της Οικογένειας Royal Dragon που στήριξε το νέο νόμισμα των ΗΠΑ), εγκατέστησε το νέο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ στη Νεβάδα, σ’ έναν Ινδιάνικο αποκλειστικό τομέα, διότι οι Ινδιάνικοι αυτοί τομείς, έχουν ζώνες ελεύθερου εμπορίου.
55) Το 2015, επιλέχθηκε ο Στρατηγός Dunford να εκτελέσει χρέη προσωρινού Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας , επειδή είχε πρόσφατα διοριστεί από το Κογκρέσο ως κοινός Αρχηγός του Επιτελείου του Πενταγώνου.
56) Επίσης, το 2015, όταν ο Paul Ryan αντικατέστησε τον John Boehner και ως ηγέτης της Πλειοψηφίας της Γερουσίας και ως Πρόεδρος της Βουλής, ενήργησε έτσι, γνωρίζοντας ότι ενδεχομένως θα αντικαταστήσει τελικά τον Dunford, ως προσωρινός Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
57) Την 1η Ιανουαρίου του 2016, ο Paul Ryan αντικατέστησε τον Dunford στη θέση του προσωρινού Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και θα παραμείνει μέχρι τις εκλογές του Νοεμβρίου 2016.
58) Ο Dunford παραιτήθηκε, αναλαμβάνοντας τη θέση του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
59) Στις 31 Μαρτίου 2016,οι ΗΠΑ εντάχθηκαν τελικά στους BRICS, ανοίγοντας τον δρόμο στη Νέα Δημοκρατία να πάρει τον έλεγχο και να επιβάλει στην αμερικανική νομισματική πολιτική να βρίσκεται μέσα σε πλαίσιο κανόνων όπως υπαγορεύει το αρχικό Σύνταγμα των ΗΠΑ.
60) Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας των Ηνωμένων Πολιτειών και το Υπουργείο Οικονομικών αποκαταστάθηκαν στις 6:30 μ.μ. την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, όταν η οικογένεια των Dragon ελευθέρωσε χρηματοδότηση για τη Νέα Δημοκρατία (ο πραγματικός λόγος της κινεζικής επίσκεψης στον Λευκό Οίκο εκείνη την ημέρα).
61) Ο χρυσός της οικογένειας των Dragon που είχε εκμισθωθεί για το νέο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και φυλαχθεί στο Τέξας, απεστάλη σε αυτό (στο νέο Υπουργείο Οικονομικών) στο Reno.
62) Από τις 29 Μαρτίου 2016, η εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ μέλος της Cabal, έχει νομίμως συλληφθεί. Αυτό αναμένεται να συνεχιστεί, μέχρι να συλληφθούν όλοι οι γνωστοί «σκοτεινοί παράγοντες».
63) Επίσης, από τις 30 Μαρτίου 2016 ρευστοποιήθηκαν 800 τρις και παραδόθηκαν στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας για την τελική υλοποίηση εν ευθέτω χρόνω. Αυτά τα 800 τρις θα μπορούσαν να απελευθερωθούν ανά πάσα στιγμή ανάλογα με την εσωτερική διακριτική ευχέρεια.
64) Το GCR πρόκειται να λάβει χώρα συγχρόνως με την κυκλοφορία των 800 τρις . Η Νέα Δημοκρατία θα εξαγγελθεί μετά από αυτό, και υπάρχουν υπόνοιες ότι θα συμβεί γύρω στις 4 Ιουλίου του 2016.
65) Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ , έχει κλείσει.
66) Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία το IRS(Εφορία) και οι διεφθαρμένοι δικαστές θα πρέπει να τιμωρηθούν.
67) Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, ο Δικηγορικός Σύλλογος και όλοι οι δικηγόροι των ΗΠΑ θα πρέπει να αποκηρύξουν τον δικηγορικό όρκο τους στο Temple Bar* του Λονδίνου και να γίνουν νομικοί, αλλά δεν θα μπορέσουν να θεωρηθούν πλέον συνήγοροι.
*σημ.μτφρ: Temple Bar- η κύρια τελετουργική είσοδος στο City του Λονδίνου
68) Οι επιμέρους κυβερνήσεις των 50 πολιτειών θα παραμείνουν ως έχουν.
69) Η Βορειοαμερικανική Ένωση, είναι τελειωμένη και η Washington D.C δεν υφίσταται πλέον.
70) Ο Πάπας Φραγκίσκος απέλυσε πέντε καρδιναλίους από την Τράπεζα του Βατικανού η οποία έλεγχε το παγκόσμιο νόμισμα, πριν υπάρξει σχετική προτροπή των BRICS.
71) Ο Στρατός της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται στη διαδικασία της ανάκτησης όλων των στρατιωτικών εγκαταστάσεων.
72) Ο σκοπός της Νέας Δημοκρατίας των ΗΠΑ είναι να λειτουργήσει ως μία αποκατεστημένη Συνταγματική Κυβέρνηση όπως αυτή θεσπίστηκε πριν τον Εμφύλιο.
73) Η αναγγελία της Νέας Δημοκρατίας των ΗΠΑ εκκρεμεί, αλλά κάποιοι λένε πως αυτό θα λάβει χώρα στις 4 Ιουλίου του 2016, μαζί με την απαλλαγή των τραπεζικών και ατομικών χρεών, καθώς και την κυκλοφορία αυτού του ντοκιμαντέρ: http://eagleonetowanta.com/
Επισήμανση άρθρου: Ιωάννης Κατσικάς
Μετάφραση: Μάρη Λιώκη
Επιμ. Μτφρ: Γιώργος Βουδούρης
Άρθρο προάγγελος του πάρα πάνω άρθρου:
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα