Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ!


Ο άνθρωπος που ήξερε πολλά μού έλεγε ότι ο γιατρός είναι απαραίτητος για δυο πράγματα. Μόνον για δερματικά και γυναικολογικά.
Πάντα υπάρχουν οι άνθρωποι που τα ξέρουν όλα. Κάποιοι, δηλαδή, που κουβαλάνε αιώνιεςγνώσεις ζωής, άσχετο αν έχουν σπουδάσει εκείνο και το άλλο. Γιατί τα ζώα δεν ξέρουν πολύ περισσότερα πράγματα από τον άνθρωπο; Όλα όσα τους χρειάζονται τα ξέρουν, μάλιστα πολύ καλά, και χωρίς να τους τα διδάξει κανένας.
Έτσι που λες. Στον γιατρό θα πας, μου έλεγε ο δικός μου, μόνον αν έχει η κυρά σου γυναικολογικά προβλήματα και, βέβαια,  αναγκαίος είναι ο δερματολόγος. Προς τι η κουβέντα; Πάμε πολύ συχνά και με το παραμικρό στο γιατρό. Λάθος.
Σοβαρό ΙΑΤΡΙΚΟ λάθος. Δεν κάνουμε καλά. Σου λέω τώρα ποια είναι η σύγχρονη επιστημονική αμερικάνικη αντίληψη. Δηλαδή; Δεν κάνει καλό η περισσότερη ιατρική.

Γιατί; Επειδή ο γιατρός θα σε στείλει για εξετάσεις, οι εξετάσεις όλο και κάτι θα βρουν, οπότε θα πλακωθείς σε θεραπείες, σε φάρμακα, σε εγχειρήσεις, που έχει αποδεχθεί στατιστικά ότι κατά 80-85% όλα αυτά ήταν περιττά. Και σε βάρος της υγείας των «ασθενών».
Σου βρίσκουν «κάτι» και σε στέλνουν κατ’ ευθείαν στο χειρουργείο. Για να προλάβεις το κακό μη και μεγαλώσει. Χωρίς να εξετάζουν αν το «κακό» δεν είναι τόσο κακό. Το δε χειρουργείο ότι πιθανόν να προκαλέσει άλλο πρόβλημα στην υγεία του «ασθενούς».
Τελικά, η σούπερ εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης, που έφθασε να τσεκάρει απίστευτες«λεπτομέρειες», σε βάζει σε μπελάδες. Όλα αυτά που διαβάσατε δεν είναι απόψεις και φιλοσοφίες προσωπικές, αλλά το απόσταγμα της αληθούς επιστήμης που έχει κατανοήσει τις φυσικές δυνατότητες του οργανισμού μας από τη μια και από την άλλη αρνείται να μεγαλοποιεί τους κινδύνους που διαφαίνονται σε διαγνώσεις, σε εξετάσεις.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα