Συστατικά:
1.Ένα φακελάκι τζίντζερ σε σκόνη 200 γραμ.
2. Μισό κιλό μέλι
Παρασκευή:
Ζεσταίνουμε το μέλι προσθέτοντας 2 - 3 κουταλιές νερό μέχρι να λιώσει, ρίχνουμε τη σκόνη τζίντζερ, ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ενωθούν, το αφήνουμε να κρυώσει, το διατηρούμε εκτός ψυγείου και το τρώμε καθημερινά.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.