Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Ο άνθρωπος που συγκλόνισε τον κόσμο: ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί σε 3 λεπτά. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ...

Η-Man-Who-Σοκαρισμένος-the-World-Cancer-Can-Be-Cured-In-3-Λεπτά-all-you-Ανάγκη-To-Do-Is ...
Σύμφωνα με τον Gregg Braden, Αμερικανό συγγραφέα που φημίζεται για τις θεραπευτικές του θεωρίες για τον καρκίνο, τα συναισθήματα επηρεάζουν το DNA μας και η δύναμη των κολεκτιβοποιημένων σκέψεων, όπως οι προσευχές και οι προθέσεις, μπορεί να είναι χρήσιμες στη θεραπεία όλων των ειδών των φυσικών ασθενειών.
Καρκινικά Κύτταρα
Μπορείτε να συμβάλλετε στην υποχώρηση των επιδράσεων του καρκίνου μέσω της εσωτερικής γνώσης της συνέργειας μεταξύ των εκδηλώσεων και των σκέψεων σας.
Επιπλέον, υπάρχει ένα πεδίο που ενώνει τα πάντα.
Αυτό το πεδίο είναι αποδεδειγμένο και επιστημονικά και έχει αναπτυχθεί διεξοδικά στο κορυφαίο επιστημονικό περιοδικό Nature Νο 332, το 1996.
Έλεγχος των σκέψεων και των συναισθημάτων
Τα συναισθήματα και  οι σκέψεις μας δημιουργούν ηλεκτρομαγνητικά πεδία, των οποίων τα κύματα μπορούν να επεκταθούν μέχρι και ένα μέτρο στο σώμα μας.
Οι συλλογικές σκέψεις μπορούν να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικά ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, που μπορεί να έχει αντίκτυπο στο περιβάλλον.
Ένα νοσοκομείο στην Κίνα κατέγραψε ένα βίντεο που αποτελεί χειροπιαστή απόδειξη. Στο βίντεο, ένας καρκινικός όγκος μεγέθους 3 χ 2,5 εκατοστομέτρων εξαλείφεται σε περίπου τρία λεπτά, και η όλη διαδικασία παρακολουθείται σε μια οθόνη υπερήχων.
Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ισχυρή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, θα πρέπει να μάθετε να ελέγχετε τα συναισθήματα σας, και να τα αυξήσετε με την πρακτική.
Τα συναισθήματα μπορούν να τροποποιήσουν το DNA
Τα συναισθήματα μας είναι σαν καθρέφτες, και με ότι καταπιανόμαστε αντικατοπτρίζεται στο περιβάλλον.
Ως εκ τούτου, λαμβάνουμε το ίδιο πράγμα με αυτό που τρέφουμε μέσα μας.
Για παράδειγμα, αν σας πω:
 «Κάποια μέρα θα είμαι ευτυχισμένος, ή θα πρέπει να θεραπευτώ ή να βρω μια νέα θέση εργασίας, κλπ ..."
Ο καθρέφτης θα μας πει αν αυτά τα πράγματα πρόκειται να υλοποιηθούν ή όχι.
Αλλά, εάν αισθάνεστε και δηλώνετε ότι αλλάζετε εδώ και τώρα, σαν να συμβαίνει στην πραγματικότητα, μια τροποποίηση στο DNA σας θα συμβεί και θα αλλάξει πραγματικά τον εαυτό σας.
Σχεδόν κάθε επιστήμονας υποστηρίζει ότι η πίστη και τα συναισθήματα μας δεν συνδέονται με τον εαυτό μας, ιδίως στην εμφάνιση και στην θεραπεία των ασθενειών. Ωστόσο, η ψυχο-ογκολογία έχει αντίθετη άποψη.
Είναι οι σκέψεις μας, τα συναισθήματα μας και η πίστη που μεταφέρουν την δύναμη να ελέγχουμε τα πάντα που λαμβάνουν χώρα στη ζωή μας και τους εαυτούς μας.
Να θυμάστε πάντα: Τα συναισθήματα μπορούν να αλλάξουν το DNA μας!


healthylifestylebase

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα