Μια δίωρη επίσκεψη της βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας πραγματοποιήθηκε χθες στη Λέσβο

Μετά τους κινηματογραφικούς αστέρες, τους θρησκευτικούς ηγέτες, πήρε σειρά και το “royalty”! Η Μέρκελ προτίμησε καρντάση Τούρκο και επισκέφτηκε καταυλισμό στην Τουρκία – σωθήκαμε τουλάχιστον από μια νέα επίσκεψη!
Το ιδιωτικό αεροσκάφος της βασίλισσας της Ιορδανίας προσγειώθηκε χτες στο αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» της Λέσβου λίγο μετά τις 12:30, το μεσημέρι και στη συνέχεια η βασίλισσα Ράνια κατευθύνθηκε στον καταυλισμό των προσφύγων, που λειτουργεί υπό την ευθύνη της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης IRC, η οποία και την προσκάλεσε στην Ελλάδα.
V1sd1
Μετά το πέρας της επίσκεψή της, κι αφού συνομίλησε με Σύρους και Αφγανούς και παιδάκια, δεν παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, εξάλλου και τα ΜΜΕ είχαν απεργία, σωστά; Λέμε τώρα…
Στη συνέχεια εξέδωσε ανακοίνωση την οποία ανέβασε και στο επίσημο twitter της. Τώρα… μόνη της το έγραψε, είχε και τη βοήθεια των “συμβούλων”, μάλλον το δεύτερο.


«Η παγκόσμια κοινότητα πρέπει να βρει νόμιμες εναλλακτικές και οδούς προς την ασφάλεια, και να δουλέψει για να βρεθούν μακροπρόθεσμες βιώσιμες λύσεις αυτής της κρίσης».
v3sd3Και για όσους ίσως δεν μας έχουν παρακολουθήσει στενά, το έχουμε ξαναπεί, η λέξη «sustainable» – «βιώσιμος», είναι άμεση αναφορά στη «Βιώσιμη Ανάπτυξη» της Ατζέντας 21.
Η οποία τι λέει για την περίπτωση του μεταναστευτικού; Η «βιώσιμη» λύση είναι η ενσωμάτωση των μεταναστών στις κοινωνίες που έχουν μεταβεί, η εύρεση εργασίας τους, η κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους και η εκπαίδευσής τους στα δυτικά πρότυπα, για όσους έχουν μεταναστεύσει στη Δύση.
Το άλλο επίσης που αναφέρει η Α21 και τονίζει ιδιαίτερα, είναι ο ρόλος των ΜΚΟ που, όχι μόνο στο μεταναστευτικό αλλά σε πληθώρα θεμάτων, παίζουν το ρόλο της “φωνής και συνείδησης του λαού”. Αυτές αποφασίζουν τι πρέπει να γίνει, διαχειρίζονται πόρους -κοινοτικούς ή του ΟΗΕ- παίρνουν αποφάσεις και πρωτοβουλίες, καλή ώρα όπως η επίσκεψη της βασίλισσας και… δεν πάνε οι κοινωνίες να κουρεύονται αν συμφωνούν ή όχι!
Αυτά είναι μόνο ένα μέρος του τι είναι η Ατζέντα 21 που λειτουργεί σιγά σιγά και υπονομευτικά από το 1992, στα μουλωχτά, χωρίς να σου έχουν πει λέξη.
Τα υπόλοιπα αφορούν την κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας, του Ι.Χ., τον περιορισμό των πολιτών στο άστυ, τη δημιουργία μεγάλων περιοχών μη προσβάσιμων στους ανθρώπους και τις δραστηριότητες τους (natura 2000 στην ευρωπαϊκή της μετάφραση) και πολλές άλλες αποφάσεις που καταργούν τα ανθρώπινα δικαιώματα με το πρόσχημα της αειφόρου ανάπτυξης. Βέβαια… αν σκάσει μύτη καμιά «Ελληνικός Χρυσός», ποιος τον χέζει τον πλανήτη; «Βιώσιμη» να είναι η τσεπούλα του επιχειρηματία πρώτα!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ