Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Κέτεβαν Καρντάβα – Ποια είναι η «αθάνατη» δημοσιογράφος που τράβηξε τις φωτογραφίες;





Oι φωτογραφίες της Κέτεβαν Καρντάβα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες έκαναν τον γύρο του κόσμου και σχολιάστηκαν έντονα

Η νεαρή, άγνωστη σε μας ως τώρα, δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης της Γεωργίας ταξίδευε προς Γενεύη για να γράψει για τις συνομιλίες μεταξύ της Ρωσίας και της χώρας της, «βρέθηκε» την ώρα της έκρηξης στο αεροδρόμιο και πήρε κάποιες φωτογραφίες επί τόπου, λίγα μέτρα από την έκρηξη, χωρίς να πάθει ούτε μια γρατζουνιά!
Αυτή η φωτογραφία, καθώς και εκείνη του μπασκετμπολίστα Σεμπάστιαν Μπελίν, ο οποίος τραυματίστηκε και έπεσε στο πάτωμα του αεροδρομίου, μέσα στα αίματα, είναι δικές της και τις ανέβασε στο Facebook. Από εκεί τις “πήραν” όλα τα ΜΜΕ (όλη μέρα παρακολουθούν τα προφίλ, φαίνεται!)

Η ημίγυμνη κοπέλα “έχασε” το πουκάμισο από το οστικό κύμα, λένε (ούτε ο Κόπερφιλντ δεν μπορεί να κάνει τέτοιο τρικ) όμως η δημοσιογράφος όχι μόνο δεν έχασε κάτι, αντιθέτως, κέρδισε παγκόσμια προβολή:
attentat-terroriste-aeroport-de-bruxelles
H Βρετανίδα ακτιβίστρια και αναλύτρια Ann Marie Carry ανέβασε στο You Tube ένα βίντεο που αξίζει τον κόπο να δείτε. Έκανε μια μικρή έρευνα για την εν λόγω δημοσιογράφο. Τα κονέ της, τους αποκρυφιστικούς συμβολισμούς και χειραψίες και ό,τι άλλο έχει αποδειχθεί ότι “βοηθάει” να χτίσεις κάποια στιγμή καριέρα!
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα