Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΚΥΝΕΣ ΑΡΓΟΙ ΕΠΟΝΤΟ = 1434[3] = ΚΥΝΟΣ ΑΓΙΟ ΕΡΠΕΤΟΝ




Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ 
Η αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας.
βιβλίο Βήτα
Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος
Στίχος β11 της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Στίχος [β11].- ουκ οίος , αμα τω γε κυνες πόδας αργοί εποντο
Στίχος [β11].- Όχι μόνος του , τον ακολουθουσαν γοργοπόδαροι σκύλοι.
Ερμηνεία του στίχου β11 σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
ΚΥΝΕΣ ΑΡΓΟΙ ΕΠΟΝΤΟ = 1434[3] = ΚΥΝΟΣ ΑΓΙΟ ΕΡΠΕΤΟΝ
Ο στίχος β11
[β11].-ουκ οίος , αμα τω γε κυνες πόδας αργοί εποντο
[Όχι μόνος του , τον ακολουθουσαν γοργοπόδαροι σκύλοι]

Το αστρικό σύστημα Μέγας κύων = Μέγας Σκύλος.
Όπως θα δούμε στην συνέχεια η μεγάλη συμπαντική κύρτωση του διαστημικού μανδύα της «γειτονιάς» μας λαμβάνει χώρα σε αυτό το αστρικό σύστημα.

Το κυρτωμένο σύμπαν είναι αυτό που δημιουργεί τις προϋποθέσεις ύπαρξης των ηλεκτρομαγνητικών πτυχών του διαστημικού χιτώνα [Ο.Π.] , αυτοί επιτρέπουν την ταχεία επικοινωνία μεταξύ των Ουρανίων σωμάτων.

Εκεί υπάρχει ο Σείριος που ελέγχει αυτόν τον συγκοινωνιακό κόμβο. Δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής τον αριθμό των Ο.Π. που ελέγχονται από τους εξωγήινους του Σείριου. Όλα δείχνουν όμως πως είναι αρκετοί ,ώστε να καταστήσουν τον εκαστοτε άρχοντα του Σείριου βασιλέα ολόκληρης της «γειτονιάς», που συμπεριλαμβάνει και τον δικό μας πλανήτη με το αστρικό του σύστημα.
Είναι σαν να πληρώνεις διόδια στους Σειριους για να μετακινηθείς στον υπόλοιπο γαλαξία.
Συμπέρασμα, όποιος ελέγχει τους συγκοινωνιακούς κόμβους του διαστήματος κυβερνά στη γειτονιά του.
Με αυτή την ιδιότητα του, ο άρχοντας του Σείριου, μετά την επιτυχημένη εκστρατεία του στον πόλεμο με τον τριγωνικό γαλαξία ,αποδέχτηκε το δωρο του Δια που ήταν ο πλανήτης Γη και το αστρικό της σύστημα για εκμετάλλευση για 2.592.000 χρόνια, δηλαδή, [100] εκατό Μεγάλους Ενιαυτούς.
Δεκάδες εξωγήινες αποστολές εγκαταστάθηκαν στη ΓΗ.
Οι εξωγήινοι Σειριοι εγκαταστάθηκαν στην περιοχή της Αιγύπτου. Για όλα τα μνημεία που υπάρχουν στην Αίγυπτο και είναι κτισμένα πριν το 2320 π.χ. η έτος [1] ένα του Κριού υπεύθυνοι είναι αυτοί. Μετά ήρθε η θεά Αθηνά.
Το θέμα με τους εξωγήινους Σειριους όπως μας αποκαλύπτει ο Όμηρος είναι πως αγαπούν υπερβολικά τις τερατογεννησεις .

Αυτό ηδη το γνωρίζουμε από όσα έχουν σωθεί ,η επέτρεψε να σωθούν η θεά Αθηνά στην αρχαία Αίγυπτο. Όλοι οι θεοί τους είχαν σώματα ανθρώπων και κεφάλια πτηνών, λύκων , σκύλων, κροκόδειλων, γατών, ψαριών, φιδιών , σαυρών και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους του ανθρώπου.
Από τα Ομηρικά κείμενα προκύπτει ,πως αγαπούσαν την δημιουργία ενός τέτοιου κόσμου με θεούς και ανθρώπους ζώα, καθώς και απλούς ανθρώπους δούλους, με την όλη κατάσταση να θυμίζει χολιγουντιανή παραγωγή, απλά και μόνο για την διασκέδαση τους .
Με την συμπαράσταση δε και του Ποσειδώνα, που αγαπούσε την μαύρη φυλή και τους Κύκλωπες, η κατάσταση στη ΓΗ είχε ξεφύγει τελείως από το γαλαξιακό δίκαιο,αυτό που έχει επιβληθεί από τους Έλληνες αθάνατους στον Αργο.
Ηδη γνωρίζουμε από το βιβλίο άλφα το τέλος αυτής της προσπάθειας των γειτόνων μας με την άφιξη της Αθηνάς το 2320 π.χ. στη ΓΗ.
Κατάλοιπα της παρουσίας αυτού του «Αιγυπτιακού πολιτισμού», δυστυχώς αφέθηκαν από την Αθηνά να φτάσουν στις ημέρες μας .Ο λόγος για αυτό είναι άγνωστος στον γράφοντα.
Αυτά τα κατάλοιπα της παρουσίας των εξωγήινων του Σείριου έχουν επηρεάσει διαχρονικά δραματικά πολλούς και σημαίνοντες ανθρώπους του πλανήτη μας.
Δεν είναι τυχαίο ,πως οι μασόνοι 33ου βαθμού στην Αμερική , επέλεξαν τα σύμβολα που σήμερα παρατηρούμε στο πίσω μέρος του χαρτονομίσματος του ενός αμερικανικού δολαρίου [ πυραμίδα –μάτι κ.α.].
Όλα δείχνουν, πως οι μασόνοι ανήκουν σε εκείνη την οικογένεια ανθρώπων που κουβαλά αξίες, παραδόσεις και πληροφορίες από το μακρινό παρελθόν της αρχαίας Αιγύπτου. Δεν είναι γνωστός ο λόγος, τουλάχιστον όχι ακόμη, για τον οποίο η θεά Αθηνά άφησε ανέγγιχτες αυτές τις πληροφορίες, στα μνημεία και τα αρχαία κείμενα της Αιγύπτου.
Σίγουρα κάποιοι στο παρελθόν ερμήνευσαν κατά το δοκούν τις πληροφορίες που βρήκαν εκεί, για να καταλήξουν με αυτό τον τρόπο σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Ίσως όχι για τα πάντα όλα, αλλα για πράγματα σημαντικά, που ταλανίζουν την παγκόσμια ανθρώπινη κοινότητα σήμερα.
Το λογότυπο στο χαρτονόμισμα του αμερικανικού δολαρίου γράφει.
In god we trust = in dog we trust
Ο αναγραμματισμός της λέξης θεός μας φανερώνει την πραγματική του ταυτότητα, « ο «σκύλος» είναι ο θεός της γειτονιάς μας και σε αυτόν έχουμε εμπιστοσύνη».
Πράγμα που ήταν αλήθεια πριν συμβούν όσα συνέβησαν με την θεά Αθηνά και τα μαθαίνουμε από τον Όμηρο. Σήμερα το σκεπτικό του «σκύλου» δεν πρέπει να ισχύει.
Όταν όμως έχεις εμπιστοσύνη σε αυτόν που με τις ενέργειες του υποδούλωσε τον πλανήτη καταστρέφοντας τον, απλά για την διασκέδαση του, δεν μπορεί παρα να οδηγηθείς σε νέο αφανισμό και υποδούλωση.
Τα σκυλιά του Αργου ήταν και θα είναι εχθροί μας. Έως την στιγμή που θα γίνουμε ισότιμοι τους.
Στους επόμενους στίχους οι Σειριοι ζητούν ταπεινά συγγνώμη από την Γήινη αποστολή, που θα τους συναντήσει στο μέλλον, για όσα διέπραξαν στο παρελθόν σε βάρος μας .
Δεν μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι στον πλανήτη σήμερα που συμμερίζονται την φιλοσοφία τους, όποιος και αν είναι αυτος που τους την κληροδότησε .Απλά η φιλοσοφία του «σκύλου» οδηγεί σε νέο αφανισμό τον πλανήτη μας.
Έκκληση λοιπόν, στους σύγχρονους μασόνους, οποίοι και να είναι, όπου και αν βρίσκονται , να αλλάξουν πορεία και να ακολουθησουν το φωτεινό μονοπάτι της αρχαίας Ελληνικής διανόησης .Αν μια από τις επιθυμίες τους είναι αυτή της σωτηρίας του πλανήτη, φυσικά.
Όχι εκείνο των ερμητικά κλειστών ιερατείων τύπου Ελευσίνας κ.α., αλλα αυτό του Ομηρου ,του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη , του Ησιόδου και των κειμένων τους.
Ο Όμηρος αρχίζει από τον στιχο β11 το ξετύλιγμα του κουβαριού του μύθου της αρχαίας Αιγύπτου, αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια για τους αρχαίους θεούς, τις συνήθειες τους και του ρόλου που διαδραμάτισαν στο παρελθόν.
Οι ερπετοειδείς δεν υπάρχουν στη ΓΗ. Υπάρχει απλά μια φιλοσοφία ένα σκεπτικό γύρω από αυτούς ,απομεινάρι του «Αιγυπτιακού πολιτισμού των τερατογεννησεων» , που ορισμένοι κύκλοι προωθούν στα δημόσια μέσα εξαπάτησης με σκοπό την χειραγώγηση των μαζών .
Τους οδηγεί η άγνοια τους για την αλήθεια και ο πόθος τους για εξουσία και χρήμα.
Η μοίρα τους είναι γνωστή !!!
Αναγραμματισμός του [ κυνες αργοί εποντο]
1434[3]=κυνες αργοί εποντο*.- [ ακλούθησαν με ταχύτητα οι άνθρωποι του αστρικού συστήματος Μέγας Κύων ].-β11
1434[3]=κυνός άγιο ερπετον *.- [του αστρικού συστήματος Μέγας Κύων το άγιο ερπετό ].-β11-Μ
Σχόλιο .-ήρθαν με ταχύτητα στη συνέλευση οι άνθρωποι του Σείριου. Αυτοί οι οποίοι έχουν αγιοποιήσει στο παρελθόν τα ερπετά .Τις τερατογεννησεις .
Αναγραμματισμός του Στίχου [β11-2]
2939[5]= αμα τω γε κυνες πόδας αργοί εποντο * .-[ Αμα = συγχρόνως / τω = αυτόν = τον αντιπρόσωπο της Γήινης ανθρωπότητας / γε = βεβαία / κυνες = σκυλιά = Α.Ε. = οι κάτοικοι του άστρου του Κυνα θεωρούνται από τον Όμηρο οι επικεφαλείς της γειτονιάς μας στην σπείρα του Ωρίωνα / πους[1] = πόδι-ποδαρι/το σχοινί την άκρη του οποίου κράτα ο πηδαλιούχος του σκάφους και δια του οποίου ανάλογα της εντάσεως του ανέμου εντείνεται η χαλαρώνεται το πανί [ιστιον ] - αλληγορικα η Ε.Ε. / αργοί = αργός[1] = ταχυς/εποντο = έπομαι = ακολουθω / συγχρόνως μετά από αυτόν βεβαία οι εξωγήινοι κάτοικοι του άστρου του Κυνα ακλούθησαν με ταχύτητα ].-α331-β11
2939[5]= αμα τω γε κυνός αδος πάγιο ερπετον * .-[ αδος = αηδία –κορεσμός / πάγιο = πάγιος = πηγνυμι = σταθερός –μόνιμος- αμετακίνητος /ερπετον = η πάγια Τακτική των ανθρώπων του άστρου του Κυνα να δημιουργούν ανθρώπους ερπετά / συγχρόνως βέβαια η τακτική των ανθρώπων του Σείριου να δημιουργούν τερατογεννησεις με ανθρώπους –ζώα προκαλεί αηδία στους Αργειους ].-β11
2939[5]=γαμαω τε κυνός πάγιο αδος ερπετον *.-[ γαμαω = γαμεω = λαμβάνω σε γάμο – νυμφεύομαι – δινω ως σύζυγο – ως γυναίκα = Α.Ε. = η επαφή των δυο μυαλών – το πάντρεμα τους = η επαφή της αστρικής πύλης με τον Ο.Π. = η επαφή με τους Αργειους/ κυνός = σκύλος = ο άνθρωπος του Σείριου του αστρικού συστήματος Μέγας Κύων / πάγιο = πάγιος = του πηγνυμι = σταθερός –αμετακίνητος –μόνιμος / αδος = αηδία – κορεσμός / ερπετον = φίδι = αναφορά στις τερατογεννησεις που αποτελεί μόνιμη τακτική των ανθρώπων του Σειρίου Ένας από τους λογούς που τιμωρήθηκαν από τους Έλληνες αθάνατους / συγχρόνως συναντήθηκε με τους εξωγήινους Κυνες που η αγάπη τους στις τερατογεννησεις προκαλεί την αηδία σε όλους τους Αργειους ].-Μ
2939[5]= αμα τω γε κυνός αδος π’[ω] άγιο ερπετον * .-[ πω = κατά κάποιο τρόπο οιονδήποτε και για κάποιο χρονικό διάστημα οιονδήποτε / συγχρόνως βέβαια προσήρθαν οι άνθρωποι του Σειρίου που έχουν αγιοποιήσει την αηδιαστική δημιουργία ανθρώπων –ερπετών ].-β11
2939[5]= αμα τω εγ’[ω] Κυνες Πόδας αργοί εποντο * .-[ συγχρόνως βέβαια εγώ διαπίστωσα να φτάνουν οι εξωγήινοι Κυνες τάχιστα ].-β11
2939[5]= αμα ωτ’[α] γε Κυνες Πόδας αργοί εποντο *.-[ ωτα = αυτιά = η αίσθηση της ακοής / συγχρόνως βέβαια ο Τηλέμαχος άκουσε τους εξωγήινους Κυνες ].-β11
2939[5]= αω ματ’[ι] γε Κυνες Πόδας αργοί εποντο *.-[ αω = ααω = βλάπτω –απατώ-παραπλανώ / μάτι = η αίσθηση της όρασης / συγχρόνως βέβαια η παρουσία των ανθρώπων του Σειρίου δημιουργεί πρόβλημα στον Τηλέμαχο ].-β11
2939[5]= γαμαω ετ’[ι] Κυνες Πόδας αργοί εποντο *.-[πρόσθετα έρχομαι σε επαφή με τους Κυνες –τους βλέπω και τους ακουω ].-β11
2939[5]= α τω μάγε Κυνες Πόδας αργοί εποντο *.-[ μάγος = εδώ ο εξωγήινος Αχαιός του άστρου του Κυνα ].-β11
2939[5]= με τα άγω Κυνες Πόδας αργοί εποντο *.-[άγω = οδηγω – φέρω –τοποθετώ –βάζω –αναφέρω / εγώ παρουσιάζομαι στην συνέλευση όπου βλέπω και ακουω τους Αχαιους του άστρου του Κυνα ].-β11
2939[5]= μετά άγω Κυνες Πόδας αργοί εποντο *.-[μετά = κατόπιν –στο μεσο –καταμεσής –χάριν τινός –σύμφωνα με κάτι / αναφέρω σύμφωνα με το πρωτόκολλο της συνάντησης με τους κατοίκους του άστρου του Κυνα ].-β11
2939[5]= τ’αμαω γε Κυνες Πόδας αργοί εποντο *.-[αμαω = θερίζω –κύπτω / στο παρελθόν οι κάτοικοι του άστρου του Κυνα υπέστησαν απώλειες από τις δυνάμεις της Αθηνάς και των συμμάχων της Δαναών κ.α. ].-β11 –Μ
Σχόλιο- ο Τηλέμαχος συναντάται για πρώτη φορά στην συνέλευση των Αργειων με τους αντιπροσώπους του Σείριου.
Πρόκειται για τους εξωγήινους που βασιλεύουν στη γειτονιά μας λογω της θέσης τους που ελέγχει ένα μεγαλο αριθμό Ο.Π.
Είναι οι ίδιοι που η αποστολή τους είχε εγκατασταθεί στην Αίγυπτο στον πλανήτη μας και συμμετείχαν στην καταστροφή του.
Είναι αυτοί που μόνιμα ενδιαφέρονται να δημιουργούν τερατογεννησεις και που αυτές οι ενέργειες τους προκαλούν αηδία στον υπόλοιπο γαλαξία.
Αυτος είναι και ο κυρίαρχος λόγος που καταστράφηκαν από τους Έλληνες αθάνατους στο παρελθόν για όσα διέπραξαν στη ΓΗ.
Η πρώτη αντίδραση του Τηλέμαχου βλέποντας τους είναι αυτή της καταστροφής τους για όλους τους ανωτέρω λόγους.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα