Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ MATRIXΌλα είναι ένας κύκλος τα ίδια και τα ίδια.

Η ψευδαίσθηση του χρόνου και της αλήθειας

Όλα είναι στιγμές και οι στιγμές ακαριαία γίνονται παρελθόν δηλαδή ένα όνειρο όπως όνειρο είναι και η ζωή που ζούμε διότι ποτέ δεν υπήρξαμε αληθινά σε αυτόν τον εικονικό κόσμο.
Τι είναι τι σύμπαν; Τι ακριβώς συνέβη με την μεγάλη έκρηξη ποιος την δημιούργησε; Και τι είναι αυτός ο κόσμος; 


Ας εξετάσουμε τους τρεις χρόνους, για να δούμε αν υπάρχουν όπως τους εννοούμε εμείς εδώ στην Γη.

Η ζωή είναι στιγμές, διότι το παρόν δεν υπάρχει, εφόσον έγινε ήδη μέλλον, και το μέλλον παρελθόν.
Δηλαδή ένα όνειρο.
Όνειρο λοιπόν είναι και η ζωή που υποτίθεται πως ζούμε!

Θέλετε απόδειξη για αυτό; Πως γίνεται όταν κοιτάζουμε με τα τηλεσκόπια έναν μακρινό γαλαξία, να έρχεται στις οθόνες μας η εικόνα που "υπήρχε" όπως ήταν πριν 1.000.000 χρόνια για παράδειγμα;Πως είναι δυνατόν να βλέπουμε μπροστά μας κάτι το οποίο είναι παρελθόν; Αφού το παρελθόν πέρασε και δεν υπάρχει πλέον...Ή Υπάρχει;

Αν δεν το καταλάβατε ακόμη, ζούμε σε έναν κόσμο όπου το παρελθόν το παρόν και το μέλλον συνυπάρχουν αλλά ζουν και μόνα τους.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι έξω από τον πλανήτη μας συμβαίνουν πολύ παράξενα πράγματα, αλλά και μέσα στον πλανήτη μας,. Απλά δεν μπορούμε να παρατηρήσουμε μικρές αποστάσεις, μα μόνο σε μακρινές να δούμε τι συμβαίνει στ'αλήθεια και στους τρεις χρόνους.

Είπα αλήθεια; Τι είναι αλήθεια; Πως προσδιορίζουμε κάτι ως αληθινό; Μόλις για παράδειγμα σας απέδειξα ότι το σύμπαν που γνωρίζουμε είναι τετραδιάστατο. Και αυτό σημαίνει ότι ζούμε στιγμές, και όλες οι στιγμές είναι το σύνολο των στιγμών.

Ένα σύμπαν στην ουσία όχι αληθινό, αλλά ψεύτικο, εφόσον όλα είναι "φανταστικά" αφού δεν υπάρχουν, εφόσον πέρασαν ήδη και είναι παρελθόν, αλλά αφού συμβαίνει αυτό με το παρελθόν, σίγουρα το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και για το μέλλον!!

Αποδεικνύουμε πλέον ότι το παρελθόν. το παρόν, και το μέλλον, είναι απλά μια φαντασία, χτισμένη μέσα στο μυαλό μας, ως αληθινή, ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα αληθινό, αφού πρόκειται απλά για..εικόνες! Μια φαντασία! Όπου οι αισθήσεις το κάνουν να φαίνεται αληθινό.

Η πραγματικότητα μας, αυτή που ζούμε τώρα, είναι στην ουσία ένα όνειρο στιγμών, που δεν υπάρχουν!! Αλλά είναι εικόνες μέσα στο μυαλό μας, που με τις αισθήσεις νομίζουμε ότι το ζούμε.
Αλλά τότε τι είναι τα όνειρα που βλέπουμε όταν κοιμόμαστε; Ακριβώς το ίδιο δεν ζούμε; Ποιο όνειρο είναι πιο αληθινό;

Μόλις σας απέδειξα ότι η πραγματικότητα σας που πιστεύατε ως αληθινή και υπαρκτή απλά δεν υπάρχει, και είσαστε μέσα σε ένα όνειρο όπου οι αισθήσεις, σας κάνουν να νομίζετε ότι ζείτε.

Στην ουσία είμαστε όλοι φυλακισμένοι με δεσμά τις αισθήσεις και τα συναισθήματα.


Αμφισβητείστε τα πάντα γύρω σας!


ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX !!


morfeas sky

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα