Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666







O ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ
Ο Διπολικός μας κόσμος είναι μία μίξη των δύο αντιθέτων, όπου το κάθε τι στην ζωή μας έχει και το αντίθετο του.

Η ψυχή έχει τον δικό της Νου με τις τέλειες σκέψεις, είναι οι τέλειες ενέργειες των δυνάμεων της αρμονίας, είναι ο ουσιώδης αληθινός μας εαυτός ο οποίος απέχει από τα δύο αντίθετα και τα ενοποιεί ως ένα, και με αυτόν τον τρόπο απέχει από τα τις κορυφές των δύο άκρων των αντιθέσεων καλού-κακού, δράση-αντίδραση, θετικό-αρνητικό.

Ο άνθρωπος της Γης είναι θνητός γιατί έχει ροπή στο δίπολο των αντιθέσεων, και αυτό γιατί έχει το δυαδικό πνεύμα της φύσης μέσα του, όπου η δράση και αντίδραση κυριαρχεί στην ζωή του.

Η θεϊκή ανθρώπινη ψυχή ενσαρκώμενη γίνεται ανθρώπινη της Γης, όπου κυριαρχεί το πνεύμα της φύσης στο κατώτερο τρισδιάστατο πεδίο, μέσα από μία αέναη διαμάχη μεταξύ των αντιθέτων, αφού αυτή είναι και η ουσία του.

Είμαστε Νους με τέλειες ενέργειες με σώμα την ψυχή, και σκοπός μας για να ανέλθουμε, είναι μέσω της Αρμονίας, να εξουσιάσουμε τον κατώτερο μας εαυτό.
....
Αυτό ακριβώς αναλύει και ο Πυθαγόρας.

Όλη η θνητή δημιουργία ξεκινά από το 1 Ένα σε αυτό το διπολικό σύμπαν, είναι η μονάδα, η αρχή της ζωής, ο Ον ο δημιουργός της ζωής.

Ο Ον γεννά την ζωή μέσα από τον αριθμό 2 δύο ο οποίος αριθμός συμβολίζει την αρμονική συμβίωση των αντιθέτων, 

(Φως-σκότος, Ον-Μη Ον), και γεννά την ζωή μέσω της έλξης και του έρωτα σύμφωνα με τους νόμους της αρμονίας που διακατέχουν την νέα αυτή διπολική φύση από πυρ και πνεύμα.

Ο δικός μας τρισδιάστατος κόσμος συμβολίζεται από τον αριθμό 3 τρία.



Το 1 η μονάδα η αρχή της ζωής, το πρώτο σημείο, γεννά την ζωή μέσα από το δεύτερο σημείο το οποίο προήλθε από την αρμονική ένωση με το αντίθετο του, και γεννήθηκε μία φύση από πυρ και πνεύμα διπολικό, όπου ενώνει τα δύο αντίθετα μέσω της έλξης και του έρωτα, και φέρει την ζωή μέσα από μία αέναη εναλλαγή της ζωής με τον θάνατο, όπου το κάθε τι έχει και το αντίθετο του, γι'αυτό άλλωστε και είναι θνητός αυτός ο κόσμος.

Έχουμε λοιπόν το τρίτο σημείο το οποίο προέρχεται από την αρχή όλων την μονάδα, και αφού ενώθηκε με το αντίθετο του στον αριθμό 2 δύο γεννήθηκε το διπολικό πυρ και πνεύμα γεννάται η ζωή μέσω της αρμονίας των αντιθέτων, και το τρίτο σημείο τέμνεται με το μηδέν την ανυπαρξία τον πρώτο ολοκληρωμένο κύκλο ζωής.

Τα τρία σημεία σχηματίζουν έναν κύκλο, μέσα από μία αέναη περιστροφή της ζωής και θανάτου δίχως αρχή και τέλος, όπου τα έμβια όντα που έχουν ροπή σε οποιοδήποτε άκρο του διπόλου, καλό-κακό, αφομοιώνονται από την εικόνα της αληθινής ζωής από φως, και ζουν μέσα από τις αντιθέσεις που τους προκαλλεί το διπολικό πυρ και πνεύμα.

Ο αριθμός 4 τέσσερα συμβολίζει την πολυπλοκότητα των κόσμων που υπάρχουν σε αυτό το σύμπαν μέσα από πολλαπλούς κόσμους και πραγματικότητες, σε πολλαπλούς πλανήτες, μαζί βέβαια με τα προηγούμενα στοιχεία των προηγούμενων αριθμών.

Ο αριθμός 5 πέντε, συμβολίζει την αρτιότητα της ζωής (μονάδα 1), έναντι του αντιθέτου του (μηδέν 0), και πλέον μπορεί και εξουσιάζει το αντίθετο του το αντίθετο της ζωής μέσα από την Αρμονία, και ενώ το εξουσιάζει, δεν το καταστρέφει, αλλά το απορροφά μέσω της Αρμονίας.

Εκεί στο πεμπτοδιαστατικό πεδίο είναι που κατανοούν όλα τα έμβια όντα τον διπολικό κόσμο από πυρ και πνεύμα.

Εκεί ανακαλύπτουμε τον αιθερικό κόσμο, την εικόνα του φωτός, και πλέον γινόμαστε δημιουργοί κατανοώντας πλέον την αλήθεια.

Ο Τελειότερος όλων είναι ο αριθμός 6 έξι, όπου πλέον εξουσιάζει τα πάντα στο διπολικό σύμπαν, αφού κατάφερε μέσω της Αρμονίας να απορροφήσει το αντίθετο της ζωής το μηδέν, τους κύκλους.

Ο αριθμός 666 συμβολίζει τον διπολικό μας κόσμο, τα δύο αντίθετα, όπου η ζωή στον έκτο κύκλο απορροφά την ανυπαρξία.

Στον δικό μας τρισδιάστατο κύκλο, το δύο άκρα, η ζωή και η ανυπαρξία, νομίζουν ότι μπορούν να εξουσιάσουν το ένα το άλλο μέσα από την αέναη διαμάχη μεταξύ τους.

Αλλά είναι αδύνατον να συμβεί αυτό εδώ στο τρίτο πεδίο το εικονικό όπου επικρατεί η λήθη, και αρέσκονται τα δύο αντίθετα να υπερηφανεύονται ότι το ένα άκρο θα υπερισχύσει επί του άλλου, μην κατανοώντας ότι δεν έχουν καμιά σχέση με το φως η το σκότος διότι και τα δυο είναι το δίπολο από πυρ και πνεύμα της θνητής φύσης.

Στον αριθμό 7 επτά, πλέον αρχίζουμε και κατανοούμε το Φως, που υπάρχει έξω από το επταδιάστατο σύμπαν, και ετοιμαζόμαστε να ξαναγίνουμε αυτό που είμαστε πριν εισέλθουμε στο θνητό διπολικό σύμπαν από πυρ και πνεύμα..δηλαδή ΦΩΣ και ΖΩΗ.

morfeas sky


oneirosky

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα