Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ μας ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ με ΠΑΡΕΑ (Βίντεο)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Καθημερινά, πολλά άγνωστα αντικείμενα περιτριγυρίζουν τον Ήλιο. Κάποια από αυτά είναι πάρα πολύ χαρακτηριστικά και αξίζουν ιδιαίτερα την προσοχή μας. Γιατί η θέασή τους κάνει κάποιους να τρέμουν στους διαστημικούς θρόνους τους…
Σήμερα, ο Streetcap1 αλίευσε δύο μεγάλα ΑΤΙΑ κοντά στον Ήλιο μας. Το σχήμα τους είναι σύμφωνο με προδιαγραφές αντικείμενων που έχουν άτρακτο για διαστημικά ταξίδια, όπως τα εννοούμε εδώ στην Γη. Όπως, μπορείτε να παρατηρήσετε και εσείς δεν μοιάζουν ούτε καν θυμίζουν έναν κομήτη ή έναν μετεωρίτη. Η συμμετρία τους είναι ολοφάνερη.
Ακόμα κι αν θα ήθελε κάποιος να ισχυριστεί πως πρόκειται για κάποιο φυσικό φαινόμενο ή για κάτι διαφορετικό από εξωγήινα διαστημικά οχήματα, τότε, και ειδικότερα για το ένα από αυτά, έχει πέσει έξω.
Σε ότι αφορά το ένα, πρόκειται για τον λεγόμενο «Διαστημικό Άγγελο», λόγω του σχήματός του που του το χαρίζουν οι μεγάλες συμμετρικές πτέρυγες. Πρόκειται με βεβαιότητα για ένα UFO καθώς το ίδιο έχει θεαθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Το ίδιο αντικείμενο έχουμε ξαναδεί την ημέρα των Χριστουγέννων του ’15, αλλά και παλαιότερα, όπως π.χ. στις 16/11/15.

Είναι προφανές ότι πρόκειται για το ίδιο κάθε φορά διαστημικό σκάφος που περιφέρεται γύρω από τον Ήλιο, ή που απλά πηγαινοέρχεται για κάποιους λόγους.
Επέστρεψε, λοιπόν, ο Διαστημικός Άγγελος, μόνο που αυτή την φορά δεν ήταν μόνος, σύμφωνα με την εικόνα από το SOHO της NASA την 1/2/2016, αρκετά χιλιόμετρα μακριά εμφανίζεται ένα εξίσου μεγάλο αστρόπλοιο.
Όπως βλέπουμε το στιγμιότυπο, δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν το ένα από τα δύο ήταν συνοδός του άλλου, ή αν πρόκειται να συναντηθούν.
Δείτε και το video:
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα