Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ part 4

Όπως θα έχετε καταλάβει μέχρι τώρα το θέμα για τους Βρίλ είναι τεράστιο αλλά και πολύπλοκο αλλά και πολύπλευρο!!! Δυστυχώς πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν τελείως διαφορετικά πράγματα μπερδεύοντας κατά πολύ την πραγματικότητα με φανταστικά θέματα τα οποία δεν στέκουν καθόλου με την πραγματικότητα!! Εγώ εδώ προσπαθώ να σας τα δώσω να τα καταλάβετε όσο πιο καλύτερα αλλά και λεπτομερέστατα μπορώ. Δεν είναι καθόλου εύκολο γιατί συνεχίζεται μέχρι και σήμερα…………
Ο Δρ Hermann Oberth , ο οποίος πρωτοστάτησε στο σχεδιασμό πυραύλων για το γερμανικό Ράιχ κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου και αργότερα με την προηγμένη τεχνολογία πυραύλων για την Αμερικανική κυβέρνηση δίνοντας τους πολλές προοπτικές  δήλωσε!!!
<< Δεν μπορούμε να λάβουμε τα εύσημα για την εξέλιξη σε ορισμένους επιστημονικούς κλάδους !!! Μας έχουν βοηθήσει >>.
Όταν ρωτήθηκε από ποιον, εκείνος απάντησε:
<< Από ποιον; Μα από τους ανθρώπους που κατοικούν σε άλλους πλανήτες!!!! >>
Ο Oberth ήταν και αυτός ένας από τους πρώτους συνεργάτες του χώρου, ο οποίος υπηρέτησε επίσης το Τρίτο Ράιχ, ο Werhner Von Braun , επανέλαβε πολλές φορές για την γνώση της εξωγήινης πραγματικότητας όταν δήλωσε ανοιχτά πλέον το 1959.
<< Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με δυνάμεις οι οποίες είναι πολύ ισχυρότερες από ότι μέχρι τώρα γνωρίζαμε, και βάση του οποίου είναι προς το παρόν άγνωστη σε μας. Περισσότερα δεν μπορώ να πω προς το παρόν. Είμαστε τώρα σε μια εξέλιξη που ασχολούμαστε σε στενότερη επαφή με τις αρμοδιότητες αυτές, και μέσα σε έξι ή εννέα μήνες μπορεί να είναι δυνατό να μιλήσω με περισσότερη ακρίβεια για το θέμα >>.
Και οι δύο αυτοί αγαπητοί Γερμανοί επιστήμονες κάνοντας πλάγια αναφορά σε ένα από τα πιο μεγάλα μυστικά αλλά και  δελεαστική  UFOλογία, την εξήγηση του «μύθου» – της  υποτιθέμενης  σχέσης  μεταξύ του Τρίτου Ράιχ των προ Β ‘Παγκόσμιου Πόλεμου  της  Γερμανίας  και … εξωγήινους;

Μετά τη στρατιωτική ήττα τους στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ορισμένες μυστικές κοινωνίες που ήταν απόκρυφες έδειξα τις προθέσεις της Γερμανίας μετά την ανακάλυψη με ενδείξεις για την ύπαρξη αρχαίων χαμένων πολιτισμών που κάποτε άνθισε σε αυτόν τον πλανήτη!! Πολιτισμών που κατείχαν σύμφωνα με πληροφορίες αξιοσημείωτη, σχεδόν μαγικές  τεχνολογίες που τους επέτρεψε την γνώση των θαλασσών και του ουρανού, ακόμα και μεταξύ των άστρων πραγματοποιώντας  διαστημικά ταξίδια.

Ένα υπαρκτό στοιχείο για κάποιες από τις τεχνολογίες αυτές βρίσκονται σε ένα μυθιστόρημα που δημοσιεύθηκε το 1871 από το συντάκτη  EdwardBulwerLytton με τίτλο: Τhe Power of the Coming race. O Lytton αφηγείται την ιστορία ενός ατρόμητου εξερευνητή που ανακαλύπτει μια προηγμένη φυλή ανθρώπων ( προσέξτε !!!! Ανθρώπων!!! Ούτε τεράτων, ή Δέρος ή Αλοηγκόρ ή Γκρίζων!!!! Όπως πολλοί πιστεύουν!!!! ) που ζουν μέσα σε ένα τεράστιο υπόγειο κόσμο, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται  << Vril-ya >>.
Αυτοί οι  άνθρωποι παλαιότερα ήταν οι κάτοικοι της επιφάνειας  μέχρι που έγινε μια παγκόσμια καταστροφή, από κατακλυσμούς, τους ανάγκασε να καταφύγει βαθιά στη γη, (άραγε πoιούς από τους τρεις κατακλυσμούς  ).
Η επιβίωση αυτού της  θαυμάσιας κοινωνίας των πολιτών διευκολύνθηκε από την εφαρμογή τους από μια δύναμη που αναφέρεται ως βρίλ.
<< … Μια εξήγηση που κατάλαβα πολύ λίγο, γιατί δεν αποτελεί πλέον λέξη σε οποιαδήποτε γλώσσα ξέρω που είναι ένα ακριβές συνώνυμο για το Bρίλ. Θα το ονομάσουμε ηλεκτρική ενέργεια, εκτός από το ότι κατανοείτε σε πολλούς κλάδους κατανοείτε και σε άλλες δυνάμεις της φύσης, με το οποίο στην επιστημονική ονοματολογία μας, έχουν εκχωρηθεί διαφορετικά ονόματα, όπως ο μαγνητισμός, γαλβανισμός, κλπ.
Αυτοί οι άνθρωποι θεωρούν ότι με την δύναμη Βρίλ, έχουν φτάσει  στο φυσικό επίπεδο δυνάμεων που μπορεί να χαρακτηριστεί ως θεϊκή ή εξωγήινη, η οποία υπήρξε και έχει αναφερθεί από πολλούς ιστοριογράφους τροβαδούρους αλλά και  από πολλούς φιλοσόφους πάνω από το έδαφος … >>.
Λίγοι είναι αυτοί που κατάλαβαν ότι το βιβλίο Lytton δεν ήταν εντελώς ένα έργο φαντασίας, αλλά  στην πραγματικότητα ήταν ένα μυημένο βιβλίο από τα μυστικά που έχασε η Λεμούρια και η Ατλαντίδα, αντικείμενα με αποδείξεις για αυτές τις δυο μυθικές χώρες υπήρξαν αλλά και υπάρχουν ακόμη σε μυστικές κρύπτες κρυμμένα στην έρημο Γκόμπι και το Θιβέτ!!!!
Πράγματι, στα αρχαία σανσκριτικά κείμενα από την Ινδία περιγράφει πολιτισμούς  που άκμασαν πριν από τις μεγάλες πλημμύρες όπου κατείχε τεχνολογίες πέρα από την κατανόηση της σύγχρονης επιστήμης!!!!
Το επικό ποίημα «Saramangana Sutradhara», κάνει αναφορά στην κατασκευή των καταπληκτικών μηχανών που φέρουν …
 << Πρέπει να είναι ανθεκτικό και γέρο το σώμα του Vimana για να κατασκευαστεί, όπως ένα μεγάλο που έπλασε ο θεός από ελαφρύ υλικό. Μέσα πρέπει κανείς να θέσει σε λειτουργία τον κινητήρα με υδράργυρο κάτω από την σιδερένια θερμαντική συσκευή του.
Με την ανάλογη δόση στον υδράργυρο,…. η οποία ορίζει την κινητήρια ανεμοστροβιλική κίνηση, ένας άνθρωπος που είναι καθισμένος μέσα μπορεί να ταξιδέψει μια μεγάλη απόσταση στον ουρανό.
Οι κινήσεις των Vimana είναι τέτοια που μπορεί να ανέβει κατακόρυφα, αλλά και να κατεβαίνει κάθετα, ή να μετακινήσετε με απότομη ή ακαριαία κλίση προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Με τη βοήθεια των μηχανημάτων, τα ανθρώπινα όντα μπορεί να πετάξουν μέσω του αέρα όπως τα  θεϊκά όντα που μπόρεσαν και κατέβηκαν κάποτε στη Γη >>.
 Γερμανοί λόγιοι και μυστικιστές  θεωρούν τους  αρχαίους μύθους πραγματικούς και τους αποκωδικοποιούν με πλήρη σοβαρότητα, οι προσπάθειες ήταν επιμελής που διατυπώνεται τόσο από τις μυστικές εταιρίες Θούλη αλλά και Βρίλ προσπαθώντας να τις βιώσουν στην σημερινή βιομηχανική εξέλιξη, πράγμα που το επιτύχανε!!
Με την κυριαρχία της απόκρυφης δύναμης, όπως η δύναμη Βρίλ όχι μόνο θα εξασφάλιζε Γερμανική τεχνική κυριαρχία, αλλά θα απελευθερωνόταν τελικά η Γερμανία από οποιονδήποτε ακρωτηριάζοντας την συν-εξάρτηση από το διεθνές καρτέλ πετρελαίου που κυριαρχείται από τους κατακτητές, όπως οι  Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία. Που ήταν επίσης μύστες σε ανάλογες μυστικές εταιρίες, ήταν αποφασισμένοι να αναπτύξουν μια «εναλλακτική επιστήμη» και «εναλλακτικές τεχνολογίες» που θα βασιζόταν σε αρχές που κατέχει ο μεγάλος χαμένος πολιτισμός της Ατλαντίδας:
Μια πνευματική <<  δυναμό-τεχνολογία  >> ανώτερες από τη μηχανικές έννοιες της σύγχρονης επιστήμης  >>.
Έτσι, για να ξαναβρούμε αυτή την πηγή της καθολικής δωρεάν ενέργειας  ως όφελος για τον σύγχρονο κόσμο έγινε στόχο τους. Ως εκ τούτου, ο στόχος για την αξιοποίηση της Βρίλ, η σε πιο μυημένους με την ονομασία Prana, η θεμελιώδη, η απεριόριστη, η κοσμική ζωή-δύναμη της ενέργειας – μια πηγή ενέργειας που θα λειτουργεί αρμονικά με το φυσικό κόσμο μας – έγινε αναπόσπαστο επίκεντρο αυτών των γερμανικών μυστικών εταιρειών!!!!
 Το πανίσχυρο μέντιουμ Μαρία Orsic ήταν αρχηγός του «Vrilerinnen», η όμορφη νεαρή μαζί με άλλες γυναίκες που ήταν επίσης εξίσου δυνατές σαν μέντιουμ της μυστικής εταιρίας  Vril Gesellschaft όπως έχω ξανά αναφερθεί και σε παλιό άρθρο μου..
Όλες αυτές οι γυναίκες είχαν μακριά πολύ τα μαλλιά τους φτιάχνοντας όμορφες  άλογο-ουρές, σε αντίθεση με το δημοφιλές μικρό bobbed  (μπόμπτ ) οπού στην εποχής τους αυτή ήταν η μόδα του κουρέματος για τις γυναίκες, όπως έλεγαν οι ίδιες ότι τα μακριά μαλλιά τους ενέργησαν ως κεραίες (!!!!!!!!) ώστε να διευκολυνθεί η επαφή τους με εξωγήινα όντα από το βαθύ διάστημα. Σύμφωνα με το θρύλο της Γερμανικής μυστικής εταιρίας Βρίλ κοινωνία , μια μοιραία συνάντηση πραγματοποιήθηκε το 1919 σε ένα παλιό κυνηγετικό περίπτερο κοντά Berchtesgaden, όπου η Μαρία Orsic παρουσίασε σε μια μικρή ομάδα  την μυστική εταιρία Θούλη, την μυστική εταιρία Βρίλ αλλά και την μυστική εταιρία του Μαύρου Ήλιου, ένα απίστευτο γεγονός που από τότε οι μυστικές αυτές εταιρίες την έχρησαν ηγέτη της εταιρίας Βρίλ. Αυτό που τους παρουσίασε ήταν το εξής!! Μετά από υπνωτισμό που υπέστη η ίδια άρχισε να αιωρείται από το έδαφος γύρω στο ένα μετρό ύψος!!! Μετά από λίγο άνοιξε τα μάτια της που ήταν ολόλευκα, ύστερα από λίγο ένα είδος ακτίνων βγήκαν από τα μάτια της και στο ταβάνι σχηματίστηκε μια εικόνα όπως στον κινηματογράφο. Σε αυτήν την εικόνα φάνηκε το διάστημα ο Αλντεμπαράν αλλά και ένας Αλντεμπάριαν ονόματι Ιθιν Χάαρ οπού τους έδειξε ακριβώς πώς να συναρμολογήσουν και να κατασκευάσουν τον λεγόμενο ιπτάμενο δίσκο Βρίλ-Όντιν!!! Αν και δεν καταλάβαιναν τίποτα από τι τους έλεγε όταν συνήλθε Orsic τους καθησύχασε ότι τα είχε όλα στο μυαλό της!!!!! Δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά αν ήταν αλήθεια το γεγονός αυτό μα τα στοιχεία φτιάχνοντας τον ιπτάμενο δίσκο Βρίλ-Όντιν φτιάχτηκε και το οφείλουν οι ναζί στην Maria Orsic!!!
Ένα σύνολο από τις πληροφορίες που μετέδιδαν στην Orsic οι εξωγήινοι  βρέθηκε να είναι σε μια μυστική γερμανική γραφή Ναϊτών άγνωστο για το κοινό αλλά και για τους ειδικούς, από τότε που βρέθηκαν προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν την γλώσσα των Ναϊτών μα αυτό δεν έχει γίνει μέχρι και σήμερα που γράφω αυτές τις γραμμές, πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για την μυστική γλώσσα των πουλιών που κάποιοι σήμερα περηφανεύονται ότι την ξέρουν. Μια δεύτερη σειρά μεταδόσεων  υπάρχει και είναι γραμμένη σε μια αρχαία γλώσσα, ανατολική, η οποία αναγνωρίζεται ως αρχαία γλώσσα των Σουμέριων .
Μαρία Orsic μαζί με την Sigrun , η οποία και ήταν η υπεύθυνη της Εταιρείας Βρίλ όταν έλειπε η Orsic, ξεκίνησαν τις διαδικασίες για τις μεταφράσεις από τις μεταδόσεις δέχτηκαν και ανακάλυψαν ότι περιείχε οδηγίες για την κατασκευή ενός ιπτάμενου δίσκου  εκτός του  Βρι-ΌντινΓια πρώτη φορά καταθέτω με φωτογραφικές αποδείξεις ένα από τα τεχνολογικά επιτεύγματα που είχε ως μήνυμα η όραμα η Orsic πρόκειται για τα μίνι μηχανικά άρματα που χρησιμοποιούσαν οι Γερμανοί για να ανοίγουν δρόμο στα ναρκοπέδια του εχθρού!!!! Ακολουθεί και βίντεο!!!
Αν και λέγεται ότι οι Αλντεμπαριανοί ότι έκαναν ήταν αιτιολογημένο και ότι η «ελεύθερη ενέργεια» που προσφέρουν τεχνολογίες, χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία προσιτών συσκευών μαζικής μεταφοράς, μια νέα πρωτοποριακή γενιά των βιομηχανιών, την προώθηση της ευημερίας και τη μεγαλύτερη ειρηνική αλληλεπίδραση μεταξύ των εθνών θα μπορούσε να προκύψει!!!  Αποδυναμώνοντας έτσι βίαια πολέμους!!!
Είναι σαφές ότι ένα τέτοιο σχέδιο συντονίστηκε με μέλη τόσο της μυστικής εταιρίας Θούλης αλλά  και της μυστικής εταιρίας Βρίλ οπού το όνειρό τους ήταν ένας ουτοπικό Νέο Κόσμο που θα βασίζεται  σε  << εναλλακτικές  επιστήμες  >>.
Μετά τη μελέτη αυτών απόκοσμων, απόκρυφων σχεδίων. Δρ Ο Schumman αλλά και οι συνεργάτες του από το Πανεπιστήμιο του Μονάχου πραγματοποίησαν τις οδηγίες που περιείχε πραγματικά αυτή η βιώσιμη φυσική, έτσι μέσα στα επόμενα χρόνια η κατασκευή ξεκίνησε και έκανε  το όραμα που είδαν όλοι στο ταβάνι από το Αλντεμπαράν να γίνεται πραγματικότητα!!!!.
Μέχρι το 1922 ήταν σε ανάπτυξη ένα λειτουργικό πρωτότυπο που βρισκόταν συνέχεια σε εξέλιξη. Εν τω μεταξύ, η Γερμανία είδε την έναρξη του Εθνικού Σοσιαλιστικού Κόμματος και την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ στην εξουσία, το οποίο τροφοδοτείται εν μέρει από το ουτοπικό όραμα μιας νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων εμπνευσμένο από τις μυστικές εταιρίες Θούλης και Βρίλ!!!
Μέχρι το 1934, η πρώτη επανδρωμένη δοκιμαστική πτήση του RFZ-1 πραγματοποιήθηκε.
Ωστόσο, τα αποτελέσματα ήταν λιγότερο από ευοίωνα. Η πρώτη πτήση έγινε από τον βετεράνο πιλότο του Α παγκοσμίου πολέμου Lothar Waiz  που είχε και το παρατσούκλι ο Άσσος !!! Σε υψόμετρο 60 μέτρων το σκάφος άρχισε να ταλαντεύεται, και κατά την προσγείωση, ο πιλότος, κατάφερε να ξεφύγει από το σκάφος πάνω στην ώρα, πριν τεθεί εκτός ελέγχου!!! Πριν από το τέλος του έτους μια πολύ βελτιωμένη έκδοση, το πέντε μέτρων RFZ-2, κατάφερε να πετάξει με πλήρη επιτυχία και τελικά να καταφέρουν την ευστάθεια του δίσκου!!  Την ανάπτυξη του δίσκου ανέλαβε η Διεύθυνση SS E-IV του ναζιστικού στρατού.
Η  θεμελιώδη φυσική ήταν τόσο απλή όσο το γυροσκόπιο ενός παιδιού – κυκλικό δίσκο που περιστρέφεται σε αντί-περιστροφή, δημιουργούσε μια επίδραση αντιβαρύτητας!! Επίδραση ως το διαχρονικό, όπως αυτή που περιγράφεται από την Παλαιά Διαθήκη του προφήτη Ιζεικήλ και το πύρινο άρμα του!!!
Σε αντίθεση με το διακηρυγμένο στόχο του να δημιουργήσει έναν κόσμο της κοσμικής αρμονίας, ο Χίτλερ έστειλε Panzer άρματα μάχης και το πεζικό του στην Πολωνία το 1939, επισπεύδοντας έτσι το εντελώς καταστροφικό Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο.
Και παρά το γεγονός ότι ήταν εκτός νόμου όλες οι μυστικές κοινωνίες στη Γερμανία, η Θούλη και η Βρίλ κοινωνία διατήρησαν την αυτονομία τους, αλλά και την ανάπτυξη του Vril, παρά τον ανταγωνισμό η χρηματοδότηση από τις συμβατικές επιταγές Luftwaffe πόλεμος-παραγωγή συνέχισαν να δίνονται χωρίς να μειωθούν και μέχρι το τέλος του πολέμου. Η  Aero-Τεχνική Μονάδα V-7 έχει αν σχεδιάσει μια σειρά υβριδικών ιπτάμενων δίσκων που συνδύαζε και τα δύο εξωτικά αντιβαρύτητας και συμβατικά συστήματα πρόωσης που ονομάζεται στροβιλωθητής, δημιουργώντας κάθετες στο σκάφος προσγειώσεις και απογειώσεις που ήταν ουσιαστικά ο πρόγονος των ελικοπτέρων!!!!!
Ωστόσο, ξεχωριστά η SS E-IV Μονάδα, έφερε την αποκλειστική ευθύνη για την ανάπτυξη στο όνειρο του Χίτλερ την ελεύθερη ενέργεια πρόωσης.
Με το 1941, η επιτυχημένη Vril-2 αιώρηση είχε προσληφθεί για τις υπερατλαντικές πτήσεις αναγνώρισης. Η RFZ-2 σκάφος χρησιμοποίησε την «Schumman-Levitator” κίνηση για κάθετη ανύψωση και όταν ήταν ενεργοποιημένο το σκάφος εμφάνιζε αποτελέσματα συνήθως που περιγράφονται σαν πολλές θεάσεις UFO!!!  Θόλωμα του ορατού περίγραμμα, και φωτεινά χρώματα ιονισμού σε σχέση με την επιτάχυνση του κινητήρα του σκάφους!!! Ποικίλλουν από χρώματα, από πορτοκαλί σε πράσινο, και από μπλε σε άσπρο.
Επίσης, το σκάφος έκανε ριζική απότομη στροφή 90 μοιρών χαρακτηριστικό των Α.Τ.Ι.Α..
Το τραγικό σε όλη την υπόθεση είναι ότι το Ράιχδεν είχε πρόθεση για ειρηνικήτεχνολογία όπως πίστευαν οι Αλντεμπαριανοί  αλλά και μετά την επιτυχία του RFZ-2, φτιάχτηκε ένα ενιαίο μοντέλο το οποίο προοριζόταν για πολεμική χρήση, αυτό δεν επιτευχθεί παρά μόνο το 1945 στα τελευταία σκάφη που φτιάχτηκαν με την λήξη του πολέμου ……..
Ο ιπτάμενος δίσκος Βριλ-1 θεωρείτο ικανός μαχητής ουρανού  ήταν ικανό το σκάφος να πιάσει την απίστευτη ταχύτητα των 12.000 χλμ  την ώρα, με πλήρη ταχύτητα μπορούσε και έκανε στροφές δεξιά και αριστερά  χωρίς τις δυσμενείς G-συνέπειες για τον πιλότο.
Δεδομένου ότι το σκάφος πέταγε σε ένα αυτόνομο δικό του βαρυτικό πεδίο, ο πιλότος δεν καταλάβαινε την αίσθηση της κίνησης ή της αδράνειας.
 Μεταγενέστερη έκδοση των ιπτάμενων δίσκων έγινε μεταξύ 1941 και 1944 φτιάχνοντας το Ηunebu ( Χανεμπού ) που θεωρήθηκε ως ένα από τα πιο τέλεια σκάφη μετά το Βρίλ-Όντιν!!!.
Ανάπτυξη των ισχυρών ιπτάμενων δίσκων οδήγησε την εταιρίαTachyon να φτιάξει μαγνήτη-βαρύτητας  γνωστό –  << Thule-Tachyonators  >> (που εικάζεται ότι ήταν μεγάλες σφαίρες κάθετες  περιστρεφόμενες με κόκκινο υδράργυρο) – επέτρεψαν το σχεδιασμό των 75 ιπτάμενων δίσκων θωρακισμένα με θωράκιση διάμετρο ενός ποδιού!!  Εξοπλισμένο με όπλα όπως το άρμα Panzer- στο πυργίσκο κανόνι που τοποθετείται στο κάτω μέρος του δίσκου.
Τα υπόλοιπα σκάφη ήταν εξοπλισμένα με πυροβόλα λέιζερ klystron.
Με τα Χριστούγεννα του 1943, η Μαρία Orsic της μυστικής εταιρίας Βρίλ κοινωνίας, ισχυρίστηκε ότι οι επόμενες διαβιβάσεις που είχε από το Αλντεμπαράν αποκάλυψε ότι υπήρχαν δύο κατοικήσιμοι πλανήτες σε τροχιά γύρω από αυτό το αστέρι και ότι ο αρχαίος πολιτισμός της Μεσοποταμίας συνδέθηκε με προηγούμενες αποικίες της Αλντεμπαράν.
Έτσι, τον Ιανουάριο του 1944, πιθανώς γνώριζαν ότι οι προσπάθειες του πολέμου της Γερμανίας ήταν αδύναμη, ο Χίτλερ και ο Χίμλερ έγκριναν ένα τολμηρό σχέδιο, να στείλουν ένα Vril-7 ιπτάμενο δίσκο μέσω τρίγωνο-διαγνωστικών << πυλών >>, ίσως για να εξασφαλίσει βοήθεια από το πολιτισμό των Αλντεμπαράν. Όταν ο ιπτάμενος δίσκος Vril-7 επέστρεψε η γάστρα του είχε περίεργα σημάδια ηλικίας σαν να πετούσε για εκατό χρόνια και πάνω η επιφάνειά του είχε καταστραφεί σε διάφορα σημεία!!!!
Εν τω μεταξύ, οι Σύμμαχοι είχαν πάρει μια δυσάρεστη γεύση των θανατηφόρων όπλων από τους λιγοστούς ιπτάμενους δίσκους των Γερμανικών δυνάμεων. Πως και δεν υπάρχουν αναφορές!;! Εγώ θα σας πω το έξεις διαβάστε την ιστορία πως ξεκίνησε ο Β παγκόσμιος πόλεμος αλλά και πως τελείωσε, δηλαδή την αρχή και το τέλος. Θα καταλάβετε πολλά άμα τα συγκρίνετε με αυτά εδώ που γράφω!! Αναφορές υπάρχουν και λίγο λίγο βγαίνουν στην επιφάνεια…….
Το 1944 μια μαζική επιδρομή βομβαρδισμού ξεκίνησε κατά το Schweinfurt. Μέσα σε λίγες ώρες μια μοίρα 10 με 15 δίσκους των Ναζί κατάφεραν να καταρρίψουν, περίπου εκατόν πενήντα βρετανικά και αμερικανικά βομβαρδιστικά – το ένα τέταρτο από ολόκληρο το βομβαρδιστικό σμήνος!!!. Η αναφορά αυτή είναι στο υπουργείο άμυνας μέχρι και σήμερα της Αγγλίας με αριθμό φακέλου 0023231, υπάρχουν και οι μαρτυρίες από τους διασωθέντες πιλότους………
Όταν η Γερμανία είχε συντριπτικές πιθανότητες να χάσει τον πόλεμο, η κατάρρευση του Ράιχ δεν διέθετε επαρκή μοίρες ιπτάμενων δίσκων ώστε να γυρίσει την τροπή του πολέμου προς όφελος τους.
Με τη στρατιωτική μοίρα του Ράιχ σε αμφιβολία, μια φιλοδοξία  αυξήθηκε εντός των SS εσωτερική ελίτ που σε επίπεδο εξουσίας συναγωνίστηκε ίσως ακόμα και τον ίδιο τον Φύρερ.
Hans Kammler , ήταν << προστατευόμενος του Heinrich Himmler  >>, είχε κερδίσει φήμη με τις ικανότητές του για την ταχεία ανάπτυξη και την εφαρμογή των υπόγειων εγκαταστάσεων παραγωγής, αλλά και την τεράστια κινητοποίηση των αποστολών εργασίας σκλάβων από στρατόπεδα συγκέντρωσης!!!
Από το 1945 Kammler είχε εξασφαλίσει τον έλεγχο όλων των άκρως απόρρητων έργων των SS που ήταν πυραύλων ή ιπτάμενων δίσκων που σχετίζονταν με όλα αυτά που γράφω μέχρι τώρα.
Σίγουρα τα έργα των Βρίλ θα ήταν μία από τις πρώτες προτεραιότητες του. Πονηριά και εξυπνάδα Kammler είχε τα προσόντα να κυριαρχήσει στην κατασκευή των εγκαταστάσεων με κωδική ονομασία  << ειδικά σχέδια >>, στο Νότιο Πόλο.
Όμως την 17ην Απριλίου 1945, ο Kammler εξαφανίστηκε από τη Γερμανία, προφανώς διέφευγε τη σύλληψη , με ένα από τους ιπτάμενους δίσκους που διέθετε και ένα από τα πιο έμπιστα μέλη του Αδόλφου Χίτλερ τα οποία κατευθύνθηκαν μάλλον με προορισμό τον Νότιο Πόλο.
Με τα Ρωσικά, Βρετανικά και Αμερικανικά στρατεύματα όλα αδυσώπητα στην προώθηση της Γερμανικής ενδοχώρας, οι επιστήμονες, οι επιστήμονες μεθοδικά και με πλήρη μυστικότητα εκκένωσαν τις πιο σημαντικές εφευρέσεις τους από την Ευρώπη με υποβρύχια τύπου U- τα οποία και βάλανε σε μυστικούς θύλακες στην Ανταρκτική- αποικία της Γερμανίας – Neuschwabenland!!!!
Μόλις ένα μήνα πριν από την ολοκλήρωση του Haunebu III ένα αινιγματικό μήνυμα στάλθηκε από  την Μαρία Orsic σε όλα τα μέλη της Εταιρείας Βρίλ, αναφέροντας απλώς << Κανένας δεν θα διαμείνει εδώ!! >>, ένα από αυτά τα σημειώματα τα έχει με αλλά έγγραφα το Αγγλικό υπουργείο αμύνης σε φακέλους που είχε ανοίξει για πολλά ζητήματα για την τεχνολογία αυτήν……….
Το μέντιουμ Μαρία δεν ακούστηκε ποτέ ξανά, αλλά παρ’ όλο που την έψαχναν οι μυστικές υπηρεσίες 18 χωρών ίσως να έχει διαφύγει – όπως ο Kammler – στη Νότια Αμερική, η Ανταρκτική, ή ενδεχομένως ακόμα και στο Αλντεμπαράν!!!!
 Με αναπόφευκτη την κατάσχεση του πυραύλου τις εγκαταστάσεις και το προσωπικό στο Peenemünde, την προώθηση της ηγεσίας του Στρατού Allied, είδαν το πόσο επικίνδυνα είχε προχωρήσει η προηγμένη γερμανική τεχνολογία.
Παρά την άνευ όρων παράδοση του Τρίτου Ράιχ το 1945, μια πιθανή ναζιστική απειλή στοιχειωμένη ακόμα……..  Η Γερμανική Ανώτατη Διοίκηση έθεσε στην Ευρωπαϊκή  λειτουργία  για την εγκατάσταση της θέσης ενός «δίχτυ ασφαλείας» από την Ανταρκτική, σε θέση να μην δεχτεί αντίποινα από τη Νότιο Πολικό οχυρό της; Λέτε για αυτό να έχει λυσάξει η Μέρκελ; Θυμάστε την αντίδραση της Ρωσίας για αυτό μέχρι και με πόλεμο είχε απειλήσει την Γερμανία, δεν πάει καιρός αυτό έγινε πριν 3 χρόνια. Φοβάται τα φαντάσματα των ναζί η σημερινή Γερμανία η μήπως το 2012 η απειλή έρθει από τον Νότιο Πόλο; Ξέρατε ότι μετά την Αμερική και Ρωσία η Γερμανία έχει τα μεγαλύτερα πυρηνικά καταφύγια στον κόσμο…….
To 1946 οι Αμερικανοί έπιασαν ένα υπερσύχρονο υποβρύχιο των Γερμανών, άλλοι λένε στα ύδατα της Αργεντινής από βλάβη και άλλοι λένε ότι οι Γερμανοί παραδόθηκαν ….αν και υπάρχει πολύ παραπληροφόρηση στο γεγονός αυτό υπάρχει μια και μοναδική φωτογραφία από το υποβρύχιο, υποβρύχιο που είναι ο προγονός όλων των πυρηνικών υποβρυχίων που υπάρχουν σήμερα!!!! Ένα ακόμη τεχνολογικό θαύμα που είχε το υποβρύχιο αυτό είναι ότι γινόταν τελείως αόρατο για την εποχή εκείνη!!!
H παρακάτω εφημερίδα της εποχής εκείνης δείχνει εξαρτήματα από το υπέρ τεχνολογικό επίτευγμα των ναζί, πρόκειται για το υπερσύνχρονη πυξίδα που ήταν μέσα σε ένα Χανεμπού που βρήκαν εν αχρηστία οι Αμερικάνοι στην Γερμανία. Δείχνει η εφημερίδα την τόσο περίπλοκη πυξίδα που διέθετε το Χανεμπού εκείνη την εποχή!!!! Κατεβάστε την φωτογραφία για να διαβάσετε τι ακριβώς λέει…….
 Εδώ θα σας καταθέσω κάτι που το ξέρει πολύ λίγος κόσμος, και για πολλούς φαντάζει φανταστικό σενάριο ……μόνο που δεν ήταν φαίνονται ότι έχω καταθέσει μέχρι στιγμής να βγαίνουν αληθινά ……….οχι ότι δεν είναι αλλά για αυτούς που θα πουν ότι είναι παρατραβηγμένα όλα αυτά η για αυτούς που λένε ότι όλοι οι ιπτάμενοι δίσκοι είναι εξωγήινης προέλευσης!!!
Τον Ιανουάριο του 1947, μια αμερικανική στρατιωτική ομάδα ειδικά εκπαιδευμένη και ενημερωμένη, με δεκατρία πλοία, συμπεριλαμβανομένων, ένα αεροπλανοφόρο, υδροπλάνα, ελικόπτερα και 4000 στρατεύματα αποστολής στην Ανταρκτική κάτω από την εντολή του ναυάρχου Richard EByrd, ξεκίνησαν για τους προδιαγεγραμμένους σκοπούς της  << χαρτογράφησης  >> της  ακτογραμμή στην Ανταρκτική!!!! Αυτή η ομάδα εργασίας με πρόβλεψη  οκτάμηνης  πολικής διαμονής, αλλά μετά από οκτώ εβδομάδες και ένα άγνωστο παράγοντα όπως ανάφερε ο ίδιος μετά τις τραγικές απώλειες αεροπλάνων και προσωπικό, ο  Byrd απέσυρε όπως, όπως τις δυνάμεις του.
Ο Byrd αντιμετώπισε μια συντριπτική εχθρική ενέργεια, την οποία περιέγραψε ως:
<< Μαχητικά που είναι σε θέση να πετάξουν από τον ένα πόλο στον άλλο με απίστευτη ταχύτητα!! Δεν είμαστε σε θέση ακόμα να αντιμετωπίσουμε κάτι τέτοιο!!! >>.
Έχει, επίσης, εννοηθεί ότι στην πραγματικότητα είχαν να κάνουν με ένα Γερμανικό ενδεχόμενο να επικουρείται από ένα  << προηγμένο πολιτισμό >> με τρομερές και απίστευτες  τεχνολογίες……!!!
Ότι συνέβη με την αποστολή του Byrd στο Νότιο Πόλο παραμένει μυστήριο δεδομένου ότι όλες οι εκθέσεις, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών καταχωρήσεις στο ημερολόγιο του Byrd, εξακολουθούν να μην δίνονται στο κοινό ούτε καν σαν να γίνει ιστορικό μάθημα για τα σχολεία!!! Είναι η μοναδική πολεμική εκστρατεία της Αμερικής με καταστροφικές συνέπειες που δεν διδάσκεται στα σχολεία τους!!!!! Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ο James Forrestal ήταν γραμματέας εκείνη την εποχή στο πολεμικό ναυτικό αλλά και ένας από τους λίγους που ήξεραν το τι ακριβώς είχε συμβεί στην Ανταρκτική από πρώτο χέρι. Αλλά αργότερα, το 1949, ο Forrestal στάλθηκε για ανάρρωση για ένα νευρικό κλονισμό που υπέστη στο Ναυτικό νοσοκομείο Bethesda. Ωστόσο, μετά τους ισχυρισμούς από το προσωπικό του νοσοκομείου για την Ανταρκτική, τα Α.Τ.Ι.Α. και τις υπόγειες πόλεις των ναζί, οForrestal λίγο αργότερα, πέθανε σε μια πτώση από το παράθυρο του δωματίου του στο νοσοκομείο…………
Ο θάνατός του χαρακτηρίστηκε ως << αυτοκτονία >>. Αλλά και πάλι, λαμβάνοντας υπόψη το ζήτημα που τίθεται  πολλοί μίλησαν για έλεγχο του νου οπού ήδη εκείνο το καιρό βρισκόταν σε εξέλιξη……. και όχι πιο μετά όπως θέλουν κάποιοι να πιστεύουν!!!
Φυσικά, όλοι είχαν συζητήσει για τους ιπτάμενους δίσκους που έληξε το 1945, θα ήταν απολύτως απλό κάποιος εκείνης της εποχής να απορρίψει όλο το μύθο ως παράλογη ανοησία. Ωστόσο, όπως γνωρίζουμε καλά, επίμονες αναφορές για Α.Τ.Ι.Α. αλλά και κυκλικά σκάφη που φέρουν να έχει παραμείνει ένα αίνιγμα οπού ήταν πανταχού παρόν σε όλο τον κόσμο για όλες τις δεκαετίες από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. ….. Και εφ ‘όσον αυτό το μυστήριο παραμένει αναπάντητο το αίνιγμα της ναζιστικών ιπτάμενων δίσκων θα παραμείνει μια από τις ερωτήσεις παρατηρώντας το από την πλευρά της κλασικής φυσικής, ό όλος  μύθος είναι εύκολο να απορριφθεί ως φανταστικές ανοησίες η τις έννοιες παραμυθιών με απόκρυφη διοχέτευση στο χώρο με αδελφούς από τοAldebaran, αλλά και Ναζί οπλισμένοι με ιπτάμενους δίσκους και όπλα που βγάζουν ακτίνες ακούγεται σαν το πιο εξωφρενικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας!!!!!! Είναι όμως!!!!!!;;;;;!!!!!!
Ωστόσο, αυτός ο ίδιος ο θρύλος αν επανεξεταστεί θα αλλάξει ριζικά από την άποψη της κβαντικής  φυσικής αν κάποιος ασχοληθεί θα δει ότι προσλαμβάνει δραματική αληθοφάνεια!!!!
  • Ήταν η Εταιρεία Βρίλ που έκανε απλά την πρακτική εφαρμογή της αρχής << Unified Field >>;
  • Είναι οι Βρίλ ή << ενότητα στο φυσικό ενεργητικό οργανισμών >>η ότι ο Edward Bulwer-Lytton δεν περιγράφει φανταστικά, αλλά μια εξαιρετικά ακριβή περιγραφή του σημείου μηδέν οπού η ενέργεια διαπερνά ολόκληρο το σύμπαν!!!!
  • Μήπως αρχαίους χαμένους πολιτισμούς με μερίδιο της Γης η με εξωγήινους πολιτισμούς ανάμεσα στα αστέρια ότι το σύμπαν. Είναι στην πραγματικότητα μια ενιαία συνείδηση και ταυτόχρονα ένας  ωκεανός  απεριόριστης  ενέργειας ;
  • Θα μπορούσε να είναι ότι μια χούφτα από τολμηρούς  Γερμανούς  οραματιστές που ανακάλυψε τα μυστικά του αλλά και την εκμετάλλευση αυτής της ενέργειας;
  • Και σε τελική ανάλυση, ποιοι ήταν οι πραγματικοί νικητές στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο; Και γιατί έδωσαν τόση βοήθεια στους Γερμανούς  ώστε να γίνει και πάλι υπέρ δύναμη;
  • Μήπως μια ενδεχόμενη αρχή από Γερμανούς  φυσικούς και μηχανικούς αλλά και το στρατιωτικό προσωπικό γνωρίζοντας  με επιτυχία την πτώση της Γερμανίας από τους συμμάχους  το 1945 να δημιουργήσουν μια νέα αποικία, απόλυτα αυτάρκεις και ανεξάρτητη από το παγκόσμιο καρτέλ πετρελαίου; Εσείς τι πιστεύετε ότι γίνεται η θα γίνει σήμερα με τα πετρέλαια στο Αιγαίο!!;;!! Πιστεύετε σε όλα αυτά που μας λένε ότι χρωστάμε τόσα λεφτά; Ξέρετε ότι από επίσημες πήγες πετρελαιοπαραγωγών το Αιγαίο έχει τα διπλάσια κοιτάσματα πετρελαίου από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο;; οπότε καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό!!!
Είναι οι βασικές αρχές της ελεύθερης ενέργειας στην παραγωγή, πλήρως γνωστές και σκοπιμότητα να παρακρατηθεί, με το κόστος την καταστροφής του περιβάλλοντός μας, απλώς για να εξυπηρετήσει την απληστία των πολυεθνικών εταιρειών και τραπεζικών συμφερόντων σε αυτήν την ημέρα!!!!
  • Και είναι αυτή η πρόωση «ελεύθερης ενέργειας», το απόλυτο μυστικό πίσω από την Α.Τ.Ι.Α. παγκόσμια  συγκάλυψη;

 Φυσικά, στα χρόνια αμέσως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το γερμανικό μυστήριο των ιπτάμενων δίσκων επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο. Τον Ιούνιο του 1947 ένα ιδιωτικός  πιλότος με το όνομα Κένεθ Άρλοντ ανέφερε ένα σχηματισμό από εννέα λαμπερά αντικείμενα τα οποία είχαν απίστευτη υπερβολική ταχύτητα στη πρωτοφανή ταχύτητα για την εποχή των 1600 μιλίων στην περιοχή του βουνού. Rainier, στην Ουάσιγκτον.
Να το τι ανάφερε ο Άρνολντ,: << τα σκάφη αυτά έμοιαζαν να πετάνε όπως ρίχνουμε ένα βότσαλο στο νερό μιας λίμνης και αναπηδάει αρκετές φορές στην επιφάνεια του νερού προτού βουλιάξει >>.
Ήταν η πρώτη επίσημη αναφορά για ιπτάμενους δίσκους, έτσι ξεκίνησε για το κοινό μια γοητεία με τα Α.Τ.Ι.Α.. Ωστόσο, ο Άρνολντ  περιγράφει στην πραγματικότητα το σκάφος, όπως το σχήμα της ημισελήνου, όπως  << κυρτά φτερά >> – η οποία συμπτωματικά τέτοια αεροπλάνα είχαν τελειοποιήσει η Γερμανική Brothers Horton , κατά τη διάρκεια του πολέμου!!!!! Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι τα Στέλθ των Αμερικανών είναι βασισμένα στην γερμανική Βρίλ τεχνολογία …δείτε κάποιες από αυτές στις παρακάτω φωτογραφίες …..
Υπήρχε μια υποψία ότι ήταν Γερμανικά αεροσκάφη που είχαν συλληφθεί και μεταφερθεί για να  μελετηθούν σε κοινή μυστική βάση των ΗΠΑ αλλά και της  Βρετανίας, εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο δυτικό Καναδά κοντά στην πολιτεία της Ουάσιγκτον!!!!!
Τέσσερις μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 1947, μόλις οκτώ μήνες μετά τη ματαίωση της αποστολής ναυάρχου Byrd στην Ανταρκτική, διαταχτεί Στρατηγική εντολή να προβούν οι Αμερικανοί από αέρος σε αναλυτική χαρτογράφηση και αναγνωριστική αποστολή από το Βόρειο Πόλο.
Ένα ειδικά διαμορφωμένο B-29 με υποστήριξη βάσης ιδρύθηκε στο Ft. Richardson,της  Αλάσκας . Αλλά εκτός από φωτογραφικές μηχανές, οι βομβιστές είχαν γεμάτες τις δεξαμενές των βομβών  με state-of-the-art,( ηλεκτρομαγνητικούς  αισθητήρες αλλά και μαγνητικούς  ανιχνευτές εκπομπών). Αυτό που ανακάλυψαν είναι ακριβώς όπως το περιέγραψε ο Byrd, << μαχητικά σκάφη που μπορούν να πετάξουν από τον ένα πόλο στον άλλο με απίστευτη ταχύτητα!! >>, για μια ακόμη φορά εμφανίστηκαν στην Αρκτική, καθώς χαρτογραφούσαν τον Πόλο!!. Ενημερώθηκαν τα ιπτάμενα πληρώματα να αποφεύγουν την επαφή με τους ιπτάμενους δίσκους, οι πιλότοι δήλωσαν πολύ αργότερα ότι οι δίσκοι πετούσαν  μέσα και έξω από το νερό καθώς το Β-29 χαρτογραφούσε της ακτογραμμές της Ανταρκτικής!!
Όλες οι ενδείξεις, ταινίες, μεταλλικά κουτιά φιλμ και την τεκμηρίωση αυτών των γεγονότων ταξινομήθηκαν αμέσως κάτω από άκρα μυστικότητα και σταλθήκαν πίσω στην Ουάσιγκτον!!!
Σύμφωνα με την καταγεγραμμένες εγγραφές που είχαν στα χέρια τους οι σύμμαχοι, οι Γερμανοί είχαν σχέδια για την κατασκευή ενός <<  τύπου Zeppelin’ τεραστίου μεγέθους  κυλινδρικού τύπου, το πλοίο ονομαζόταν Ανδρομέδα μηχανή.
Αυτό το μεγαθήριο 330 ποδιών ήταν ικανό να μεταφέρει έως και πέντε από τους μικρότερους ιπτάμενους δίσκους αλλά και ένα  Haunebu . Στις αρχές της δεκαετίας του 1950 ένας άνδρας στην Καλιφόρνια ο George Adamski φωτογράφησε ένα Α.Τ.Ι.Α. εντυπωσιακά παρόμοια με αυτό το σχέδιο.
Αργότερα, Adamski υποστήριξε ότι έχει επαφή με ένα << Σκανδιναβό >> εξωγήινο κοντά στην έρημο Center, της Καλιφόρνιας , ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν από τον πλανήτη Αφροδίτη.
 Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες του μικρού σκάφους που ο εξωγήινος πετούσε είναι σχεδόν ίδιο με το γερμανικό Haunebu II.
 Αν και ο Adamski αργότερα αποδείχτηκε απάτη, οι εκθέσεις των Α.Τ.Ι.Α. ταυτίζονται με το << με όλες τις αναφορές ανά το κόσμο με τα Α.Τ.Ι.Α. >> συνεχίζουν μέχρι και σήμερα χωρίς πολλές παραλλαγές!!
 Και καθώς η ιστορία συνεχίζεται, λέγεται ότι οι εξωγήινοι στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον Πάπα Πίου ΧΙΙ στο Βατικανό, καθώς και με την περίφημη Opus dey. Και φυσικά παραμένει κοινή η γνώση ότι στη διάρκεια του πολέμου η Γερμανία είχε εγκάρδιες σχέσεις με την Αργεντινή και άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής, και είναι αξιοπερίεργο το γεγονός ακόμα μέχρι και σήμερα  εμφανίζονται Α.Τ.Ι.Α. σε όλο το φάσμα της Νότιας Αμερικής, μαζί με τις ιστορίες των κρυφών γερμανικών βάσεων στην κορυφογραμμές του Περού και τη μεγάλη ζούγκλα της Βραζιλίας …

 Αυτό το δισκοειδές αντικείμενο φαίνεται να φωτογραφίστηκε κοντά στην Λίμα, του  Περού το 1973.

 Αλλά ίσως το πιο κραυγαλέο συμπέρασμα μιας Γερμανικής τακτοποίησα  με τα Α.Τ.Ι.Α. προέρχεται από την περίφημη Bili Mager στην Ελβετία.
Το 1975, τριάντα χρόνια μετά την εξαφάνιση των ηγετών της μυστικής εταιρίας Βρίλ, μια αγρότισσα από την Ελβετία  υποστήριξε ότι έχει επαφή με μια κοπέλα από τις << Πλειάδες >>, η οποία έφερε το ψευδώνυμο, Semjase  ( Σιμτζαση ) και είχε εντυπωσιακή ομοιότητα με την Οrsic << Vrilerinnen >> από το 1919. Αυτό το κορίτσι από το διάστημα είχε επίσης  μακριά ξανθά μαλλιά, μιλούσε σε άπταιστα Αυστριακά αλλά και Γερμανικά αλλά όπως είπε η αγρότισσα η επισκέπτρια από το διάστημα της είπε για τους ιπτάμενους δίσκους της Γερμανίας.
Ήταν «beamships» αυτό της  Semjase πραγματικά μια σύγχρονη έκδοση της παλιάς τεχνολογίας των Haunebu!!
 Και όμως, το αίνιγμα παραμένει ότι υπάρχουν σύγχρονα απομεινάρια του Τρίτου Ράιχ στην πραγματικότητα, όπως μια πολύ ανώτερη τεχνολογία.
Ας υποθέσουμε ότι οι επιζώντες του Ράιχ έμαθαν από τους Aλντεμπαριανούς μέντορες τους τα μυστικά των αρχαίων Σουμέριων που κατείχαν – ότι, σε ένα τακτικό κύκλο 36000 χρονών, η επιφάνεια του πλανήτη Γη καταστρέφεται από το πέρασμα ενός αστέρι-νάνου που είναι περιπλανώμενος στο ηλιακό μας σύστημα.
Και ότι αυτός ο σκοτεινός αστέρας υπολογίστηκε και πάλι να κάνει την κίνησή του μέσα από τους εσωτερικούς πλανήτες κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων του 21ου αιώνα.
  • Έτσι θα μπορούσε οι επιζώντες του Ράιχ να είχαν έρθει σε επαφή με τους εξωγήινους και να ετοίμασαν τις υπόγειες αυτές πολιτείες για να μπορέσουν να αντέξουν μια τέτοια καταστροφή;
  • Να τολμάμε να υποθέσουμε ότι η σύγχρονη γενιά των υπόγειων Reichskinder κρυφά συνεχίζει να προωθεί τα απεριόριστα  επιστημονικά θαύματα τους………
  • Θα μπορούσε να είναι όλα αυτά τα απίστευτα  δωρεάν-ενεργειακών τεχνολογιών που οραματίστηκαν από την εταιρία Θούλη και Βρίλ με προσοχή σε εφεδρεία για την << Νέα Εποχή >> που τους υποσχέθηκαν. Μια μελλοντική εποχή που η Γη έχει ανακάμψει από τις αγωνίες με την συνάντηση με το Σκοτεινό Αστέρι …;
Μπορεί να ανακαλύψετε τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά νωρίτερα από ό, τι αντιλαμβανόμαστε!!!!  Εν τω μεταξύ, η αναζήτηση για να λύσουν τα μυστήρια της ναζιστικών ιπτάμενων δίσκων από το Aλντεμπαράν, σίγουρα έχει αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία για τον κόσμο μας σήμερα εδώ, στην πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα. Εδώ φαίνεται μια ειρωνεία ότι, όπως και πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο η Γερμανία, βρίσκετε με Δυτικούς  Πολιτισμούς στενά επικίνδυνα και να εξαρτάται από ξένες πηγές πετρελαίου που κυριαρχούνται από μουσουλμανικά έθνη.
Είναι μια απάντηση  η free-energy/anti-gravity σε αυτό το δίλημμα !!!;:!!!
 Και τέλος, υπάρχει και το μυστήριο του TR-3B. Υποτίθεται ότι ένα από τα τελευταία υψηλής τεχνολογίας, αεροσκάφη stealth USAF φημολογείται ότι θα είναι λειτουργικό ώστε να μπορεί να κάνει και ταξίδια στο διάστημα!!!
 Αυτό το σκάφος είναι σε σχήμα δέλτα και ικανό να κάνει ότι μανούβρα θέλει κάποιος , καθώς και όλες τις άλλες ριζοσπαστικές κινήσεις που συνδέονται συνήθως με τα Α.Τ.Ι.Α.. Αυτό το σκάφος  έρχεται σε δύο μεγέθη, μία 300 ποδιών μακρύ και μία 600 ποδιών μακρύ. Το προωστικό του περιγράφεται ως μαγνητικό πεδίο διαταραχής  [αντιβαρύτητας], που δημιουργήθηκε από το γύρισμα του υδραργύρου στο πλάσμα σε 50.000 στροφές, υπό πίεση έως 250.000 psi!!!!!!!
Αυτό μειώνει την βαρυτική μάζα του σκάφους, και κατά 89%, η Multi-λειτουργία ρουκέτες ώθησης που έχει σε κάθε γωνία του δέλτα, διαμορφώνει την προσφορά στο υπόλοιπο 11% της  πρόωσης. Θα μπορούσε αυτό το αεροπλάνο που  είναι τόσο άσχημο να είναι θετό τέκνο του Haunebu III;;
Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι στην αρχαία Ινδία, το όνομα “Astra” αναφέρθηκε σε μένα «τρομερό» αερομεταφερόμενων όπλων …………
Αν η τεχνολογία των αεροσκαφών φαίνεται πολύ τραβηγμένη, μπορεί να θεωρηθεί αυτή η δήλωση από τον πρώην διευθυντής της Lockheed του  << Skung-Warks >>στην περιοχή-51 Μμεν Ριτσ…
“Έχουμε ήδη τα μέσα για να ταξιδέψουμε ανάμεσα στα αστέρια, αλλά αυτές οι τεχνολογίες είναι κλειδωμένες και μόνο ο θεός ξέρει ποτέ θα ανοιχτούν προς όφελος της ανθρωπότητας.”
Ενδιαφέρον έχει την ώρα  που είπε….
“Μπορείτε να φανταστείτε ότι γνωρίζουμε ήδη πώς να το κάνουμε.”
Η κατώτατη γραμμή έχει δύο επιλογές!!  Είτε η όλη ιστορία είναι καθαρή φαντασία, ή τα ναζιστικά μυστικά της αντί-βαρύτητας ήταν αφομοιώσιμες κατά το τέλος του πολέμου από την Allied Πληροφοριών και είχαν λάβει διαβάθμιση ασφαλείας των Πάνω-TopSecret , με όλα τα στοιχεία που επιμελώς είναι κρυμμένα ή να έχουν καταστραφεί.
Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το  αντί-βαρυτικό συστήματα προώθησης, όπως τον μύθο των Βρίλ δείχνουν, όλα τα αεροδιαστημικής αλλά και της αεροπλοΐας τεχνολογίες παρωχημένες μια μέσα στην άλλη – και αυτά είναι τεράστια ποσά πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Βιομηχανίες  άμεσα συνδεδεμένες  με το διεθνές καρτέλ πετρελαίου. Σίγουρα αυτές είναι συνδυασμένες με στρατιωτικά και βιομηχανικά συμφέροντα που διαθέτει τα μέσα και το κίνητρο για να εξαλείψουν οποιαδήποτε οριστική ιστορία της Γερμανικής αντιβαρύτητας έρευνα!!!!
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Ροκφέλερ Foundation πλήρωσε $ 139,000.00  δολάρια το 1946 να αναθέσει στην έκδοση του την << επίσημη >> ιστορία του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, δηλαδή να διαγράφονταν οι αναφορές οποιονδήποτε έχουν να κάνουν με τα μυστικά και απόκρυφα συμφέροντα του Τρίτου Ράιχ!!!
Ένας από τους σημαντικότερους χρηματοδότες του Ιδρύματος Ροκφέλερ ήταν … Standard Oil!!!! Θα επακολουθήσουν φωτογραφικά άρθρα …….  Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα