Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Σημάδια Επικοινωνίας



Οι αγαπημένοι μας που βρίσκονται στην Άλλη Πλευρά, αμέσως μετά το πέρασμά τους είναι πολύ ανήσυχοι επειδή μας βλέπουν να πενθούμε για την απώλειά τους και προσπαθούν να μας στείλουν σημάδια ότι είναι καλά και ότι γνωρίζουν πολύ καλά αυτό που συνέβη. Αν δεν μπορούμε να τους νιώσουμε δίπλα μας, θα προσπαθήσουν να μας δώσουν ενδείξεις τις οποίες δεν πρέπει να αγνοήσουμε. Το πρόσωπο που παίρνει τέτοιου είδους σημάδια, γνωρίζει ότι τα λαμβάνει αλλά τις περισσότερες φορές ο νους του προσπαθεί να τα αναλύσει με τη λογική και αυτό δεν μπορεί να γίνει…Και μετά απογοητεύεται…
                 
Τα πιο συνηθισμένα σημάδια

1. Έρχονται μέσα από τα ζώα. Τα πνεύματα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την ενέργειά τους και να μπαίνουν μέσα στα ζωάκια. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιήσουν πεταλούδες, πουλιά, σκαθάρια όπως χρυσόμυγες με λαμπερά χρώματα, λιβελούλες – για μικρό χρονικό διάστημα. Το ζωάκι θα κάνει, στην προκειμένη περίπτωση, κάτι που συνήθως δεν κάνει, όπως να έρθει στην αγκαλιά σας, να χτυπήσει το τζάμι ενός παράθυρου, να βγάλει κραυγές προς εσάς, κλπ.

2. Μια άλλη τακτική τους είναι να τοποθετούν κάποια μικρά αντικείμενα όπως φτερά, νομίσματα ή πετρούλες στο δρόμο σας. Συνήθως χρησιμοποιούν αντικείμενα που ήταν προσφιλή τους και εσείς το γνωρίζετε. Πολλοί άνθρωποι έχουν αναφέρει φτερά και νομίσματα μέσα σε βάζα ή σε ασυνήθιστα μέρη.                  

3. Επίσης χρησιμοποιούν πολύ τα αρώματα. Να είστε σίγουρος ότι κάποιος αγαπημένος της Άλλης Πλευράς είναι δίπλα σας, αν νιώσετε μυρωδιά από το άρωμά του, από λουλούδια, καπνό τσιγάρου ή πούρου ή άλλες μυρωδιές που ήταν οικείες σ’ αυτόν. Συνήθως δεν υπάρχει λογική εξήγηση για την ύπαρξη της μυρωδιάς εκείνης.

4. Χρησιμοποιούν τα τραγούδια την κατάλληλη στιγμή - τότε που θα θελήσουν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Ξέρετε ότι είναι γύρω σας, αν ακούσετε το αγαπημένο τους τραγούδι ή ένα τραγούδι που τα λόγια του ταιριάζουν απόλυτα στην ανάγκη σας εκείνη τη στιγμή... τότε που χρειαζόσαστε να ακούσετε λόγια παρηγοριάς για να πάρετε κουράγιο. Ίσως μάλιστα να ακούσετε το ίδιο τραγούδι να παίζεται σε διαφορετικά μέρη.

5. Έρχονται μέσα στα όνειρά σας. Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να μας πλησιάσουν, είναι μέσα από ένα όνειρο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ζητήσετε και αν μπορούν, αν δεν έχουν κάποια άλλη αποστολή, θα έρθουν αμέσως. Καλό είναι να τους έχετε ζητήσει να ξυπνήσετε αμέσως μετά το όνειρο, διαφορετικά μπορεί και να το ξεχάσετε. Το όνειρο που είναι πραγματική επίσκεψη και όχι επιθυμία δική σας, θα είναι πολύ ειρηνικό και θα το θυμάστε με όλες τις λεπτομέρειες για χρόνια μετά. Από την άλλη, αν το όνειρο προέρχεται από το δικό σας υποσυνείδητο, μπορεί να σας τρομάξει ή να σας κάνει να νιώσετε άσχημα. Αυτό το όνειρο δεν είναι από τον αγαπημένο σας.


6. Θα χρησιμοποιήσουν τους ίδιους αριθμούς ξανά και ξανά. Ή θα σας δίνουν αριθμούς που έχουν μια ξεχωριστή σημασία για σας ή για εκείνους, όπως ημερομηνίες γενεθλίων, επετείων, κλπ. Ή θα σας δείχνουν επαναλαμβανόμενους αριθμούς όπως 11:11, 22:22, 33,33 ως τιμή προϊόντος κλπ. Θα τους βλέπετε σε ρολόγια, πίνακες αναγγελιών, αποδείξεις λογαριασμών και λοιπούς χώρους.

7. Θα σας κάνουν να νιώθετε ηρεμία χωρίς προφανή λόγο. Όταν βρίσκεται στο δωμάτιο κάποιος αγαπημένος σας, θα σας κάνει να νιώθετε συναισθήματα αγάπης και ειρήνης. Αυτό θα συμβαίνει τις πιο απίθανες στιγμές κι έτσι δεν θα μπορείτε να δώσετε λογικές εξηγήσεις για την ξαφνική αίσθηση ευλογίας που νιώθετε.

8. Βάζουν σκέψεις στο κεφάλι σαςΕπειδή βρίσκονται σε άλλη διάσταση, δεν διαθέτουν φωνή την οποία εσείς μπορείτε να ακούσετε. Γι’ αυτό στέλνουν τηλεπαθητικά μηνύματα. Δώστε προσοχή στις σκέψεις που ξαφνικά πετάγονται στο νου σας. Μπορείτε να ξεχωρίσετε τις δικές σας από τις προερχόμενες από εκείνους σκέψεις, αν πάτε πίσω και δείτε τι σκεφτόσασταν εκείνη τη στιγμή. Αν ανακαλύψετε κάποια σκέψη σας που προκάλεσε τη σκέψη που «πετάχτηκε», τότε προφανώς είναι δική σας σκέψη. Αν δείτε ότι οι σκέψεις σας ήταν ολότελα διαφορετικές, τότε η σκέψη που «πετάχτηκε» προέρχεται από τον αγαπημένο σας που μιλάει κατευθείαν στο μυαλό σας!

9. Τους αρέσει πολύ να «παίζουν» με τον ηλεκτρισμό. Ανοίγουν και κλείνουν συσκευές. Κάνουν τα φώτα να τρεμοπαίζουν, ανοίγουν και κλείνουν την τηλεόραση και το ραδιόφωνο και κάνουν κάποιες συσκευές να ηχούν (μπιπ) χωρίς προφανή λόγο.

10. Κάνουν τα αυτιά σας να βουίζουν. Επειδή μιλάνε σε μιαν άλλη συχνότητα, πολύ ανώτερη, μπορεί να ακούτε ήχους στα αυτιά σας, όταν προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σας. Είναι σημάδι για να προσέξετε αυτά που θέλουν να σας επικοινωνήσουν.

Κάποιοι άνθρωποι ίσως αναφέρουν και άλλα σημάδια, η λίστα μπορεί να συνεχιστεί επί μακρόν, αλλά τα παραπάνω σημάδια είναι τα πιο συνηθισμένα. Αν μέχρι τώρα δεν έχετε λάβει σημάδια, ζητήστε τους να σας στείλουν… πολύ πιθανόν να μην έχετε δώσει προσοχή μέχρι σήμερα. Θέλουν πολύ να επικοινωνούν μαζί σας και να νιώθουν ότι είστε καλά με τον θάνατό τους. Όσο περισσότερο έχετε επίγνωση ότι μπορούν να επικοινωνούν μαζί σας με σημάδια, τόσο περισσότερο θα τα χρησιμοποιούν. 

Να έχετε υπομονή, να μην θλίβεστε υπερβολικά και δημιουργείτε εμπόδια με την αρνητικότητα της θλίψης και θα δείτε ότι θα αρχίσετε να έχετε μια «κανονική» επικοινωνία με τους αγαπημένους σας στην Άλλη Πλευρά.

Κάθε ευλογία!

Karen Noé, "Steps to Healing"

Μετάφραση: Αγγελική Σ. Νατσούλη


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

1 σχόλιο:

  1. πολυ ωραιο αρθρο..!οντως ολα αυτα συμβαινουν ειδικα με τα ονειρα το πιο συνηθισμενο τους..βαλτε κι αλλα τετοια αρθρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα