Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Εγκεφαλικές συχνότητες και δυνατότητες(ΜΕΡΟΣ 3)

Πρέπει η εξέλιξη μας να γίνει προσωπικός στόχος, πρέπει να μπορούμε να μετατρέπουμε τα προβλήματα μας σε σχέδια και να τα πραγματοποιούμε όπως θέλουμε.


 8)             ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΥΠΝΟΣ-ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ


Θα μάθεις να συγκεντρώνεσαι να βλέπεις κάποια όνειρα τα οποία θα είναι οι απαντήσεις σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που θα θες.
Όταν ερμηνεύουμε ένα όνειρο που έχουμε προγραμματίσει από πριν μαθαίνουμε κάτι περισσότερο για την ψυχοπαθολογία(εμάς) μας και βρίσκουμε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα μας.


Πολλοί άνθρωποι είδαν πως να σωθούν από θανατηφόρο ατύχημα η κάποιο νούμερο τυχερό για κάποιο λόττο,δεν είναι κάποιο θαύμα, είναι η δύναμη που έχουμε όλοι μέσα μας να επικοινωνήσουμε με μια ανώτερη ευφυΐα(μην το μπερδεύετε με τον Θεό) απλά δεν ξέρουμε τον τρόπο οι περισσότεροι.






1 ΒΗΜΑ     Θα διαλογίζεσαι πριν κοιμηθείς και θα λες με έντονη επιθυμία και να κοιμάσαι με αυτή την προσμονή. Θέλω να θυμάμαι ένα όνειρο. Θα θυμάμαι ένα όνειρο. Θα κοιμηθείς και θα έχεις δίπλα σου ένα μπλοκ και ένα στυλό,και όταν ξυπνήσεις  μην κουνηθείς η ανοίξεις τα μάτια σου γιατί πολλά πράγματα θα τα ξεχάσεις, απλά για 5 λεπτά στύψε το μυαλό σου και προσπάθησε να θυμηθείς όσα πιο πολλά μπορείς μετά επιτόπου γράφε τα σε ένα τετράδιο γράψε ότι θυμάσαι από το όνειρο,με τον καιρό θα θυμάσαι όλο και πιο πολλά,και θα είναι πιο σαφή. Μην πας στο 2 βήμα αν δεν είσαι πλήρως ικανοποιημένος,κανε το πρώτο βήμα για τουλάχιστον 2-3 μήνες ασταμάτητα. Αν κάποια βραδιά δεν θυμάσαι πραγματικά τίποτα δεν πειράζει συνέχισε.


2 ΒΗΜΑ    Μετά από 3 μήνες συστηματικής άσκησης. Πριν κοιμηθείς αναλογίσου κάποιο πρόβλημα που σε απασχολεί και θα μπορούσε να λυθεί με το να πάρεις κάποια συμβουλή η πληροφορία που θα σου έλυνε το πρόβλημα. ΠΡΕΠΕΙ πραγματικά να σε ενδιαφέρει και να ΘΕΛΕΙΣ να βρεις απαντήσεις.Οι κουτές ερωτήσεις προκαλούν κουτές απαντήσεις. Μόλις βρεις το πρόβλημα σου που θα ήθελες απαντήσεις. Πες από μέσα σου με δύναμη και επιθυμία πολύ σαν να προστάζεις. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ,ΘΑ ΔΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. Όταν ξυπνήσεις μελέτα και αναλογίσου και αναζήτα το νόημα. Κάνε το αυτό όταν είναι να πας σε ένα νέο μέρος και ανησυχείς γιατί φοβάσαι,η ανησυχείς για κάποιο σοβαρό θέμα για εσένα η αν θες πάρα πολύ κάποια λύση η απάντηση. σε ένα ζήτημα




     Π,χ, κάποιος θα πήγαινε ταξίδι με την μηχανή του και ήθελε να δει έτσι κάποιο όνειρο συμβουλευτικό-προφητικό. Είδε στον ύπνο του ότι οι φίλοι του έτρωγαν τούρτα και αυτός ωμά φασολάκια. Στον δρόμο του προς το ταξίδι σταμάτησε για επίσκεψη σε κάτι φίλους και έφαγαν όλοι τούρτα,την επόμενη μέρα ο δρόμος ήταν μεγάλος και άδειος με καλό καιρό και άρχισε να τρέχει με 180Km και ξαφνικά σταμάτησε απότομα να τρέχει τόσο και πήγαινε με 40 γιατί είδε ένα μεγάλο φορτηγό με ωμά φασολάκια εκείνη την στιγμή είχε μια απότομη στροφή και πιο μπροστά και ένα άλλο φορτηγό που είχε ωμά φασολάκια το οποίο αναποδογύρισε και ο δρόμος είχε γεμίσει με καφάσια και τόνους από φασόλια,αν έτρεχε πιο γρήγορα θα είχε σκοτωθεί! 


Ένας άλλος είχε δει πρωτόγονους να χτυπάνε στο έδαφος ακόντια με μεταλλική μύτη η οποία είχε μια τρύπα, έτσι κάποιος εφηύρε την ραπτομηχανή. Μπορείς να ερμηνεύσεις μόνο τα όνειρα που εσύ αποφασίζεις να δεις. Με τους μήνες και τα χρόνια που θα το κάνεις θα καταλαβαίνεις και θα εμπιστεύεσαι τα όνειρα σου και θα έχεις και σωστά προαισθήματα και όνειρα τα οποία θα είναι όλο και πιο ζωντανά. Αυτό βέβαια δεν είναι μόνο για τους κίνδυνους αλλά και για πολλά άλλα... ακόμα όπως πως να βρεις χρήματα ακόμα και κάποιον ιδανικό σύντροφο!

        ΟΛΟ ΑΥΤΟ= ΤΟ 1 ΒΗΜΑ ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ 2 ΒΗΜΑ.ΚΑΝΕ ΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ(σαν εξασκηση,όσο εξασκήσε τόσο πιο πολύ δυναμώνεις).





9)                    ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ


Οι κακές συνήθειες κόβονται με την φαντασία. Γελιέσαι αν νομίζεις ότι θα κόψεις μια κακιά συνήθεια έτσι επειδή απλά το θέλεις. Πρέπει πάνω από όλα να θέλεις το όφελος που θα έχεις όταν θα κόψεις την κακιά συνήθεια. Όσο πιο πολύ σκέφτεσαι να κόψεις μια κακιά συνήθεια τόσο πιο πολύ δένεσαι μαζί της.


Μια γυναίκα που θέλει να κόψει τα γλυκά  όσο το θέλει άλλο τόσο δένεται με αυτά,γιατί δεν χαίρεται δεν λαχταρά πως θα νιώθει και θα είναι χωρίς γλυκά. 

ΓΕΝΙΚΑ για να αποκτάς αυτό που θες πρέπει να μάθεις να εξασκηθείς στον οραματισμό των στόχων σου πρέπει να μάθεις να τους βλέπεις,να τους αισθάνεσαι,να τους ακούς, γεύεσαι και αγγίζεις. 

Αν θες να σταματήσεις κάποια κακή συνήθεια μπαίνε σε επίπεδο Α πάλι μετρώντας ανάποδα από το 100 ως το 0 ανά 2 αριθμούς αργά κάθε 2 δεύτερα και άρχισε να το ζεις με τις 5 σου αισθήσεις λες και το έχεις ειδή,κανε το 2 φορές την μέρα. 

Αν πάλι δεν είσαι σε κάποιο ήσυχο και σκοτεινό μέρος να διαλογιστείς και να μπεις στο επίπεδο Α και συμβαίνει κάτι και σου χαλάει τα σχέδια π,χ, κάποια κακή συνήθεια ένωνε τον αντίχειρα με το μικρό και τον παράμεσο και υπενθύμιζε στον εαυτό σου πιο είναι το σωστό. 

Αν θες να αδυνατίσεις μπαίνε σε επίπεδο Α και λεγε ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΤΑΛΗΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, Η αν πάλι δεν μπορείς ένωνε τα 3 δάχτυλα σου και υπενθύμιζε στον εαυτό σου το σωστό η τι πρέπει να κάνεις.

Γενικα δεν πρεπει στο επιπεδο Α να σε κυριευει η απογνωση και η αμφιβολια.
                ΟΛΟ ΑΥΤΟ 15-20 ΛΕΠΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.





 10)                                    ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ


Μια γυναίκα έκανε μια απότομη βουτιά και έσπασε το τύμπανο της και έβγαζε πολύ αίμα και ήταν πάρα πολύ μακρυά από το νοσοκομείο,έτσι μπήκε σε επίπεδο Α και έλεγε ΕΦΥΓΕ ΕΦΥΓΕ Η ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΕΦΥΓΕ, μετά από 10 λεπτά σχεδόν εξαφανήσθηκε η αιμοραγία όταν πήγε στο νοσοκομείο οι γιατροί δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσο γρήγορα θεραπεύτικε. 


ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΤΡΟΠΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ  εκτός από αυτό που έκανε η γυναίκα πιο πάνω:


1)Μπες σε επίπεδο Α δες την ασθένεια στην οθόνη σου και νιώσε τι σου κάνει η ασθένεια και μετά οραματίσου την θεραπεία της και νιώσε στο τέλος την ευτυχία,ευεξία χαρά του το να είσαι καλά και υγειής και ζήσε το.


2)Μια ασθένεια η και ένας πόνος συνήθως μπορεί να προέρχεται από αρνητικά συναισθήματα. Πήγαινε στο επίπεδο Α και μείνε εκεί σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει δεν μπορείς να έχεις αρνητικά συναισθήματα η επιθυμίες αν έχεις φεύγεις,μπες στο επίπεδο Α και μείνε εκεί σταθερός,το σώμα σου θα αρχίζει να αυτοεπισκευάζεται.

3)Μπες στο επίπεδο Α και προσευχήσου και οραματίσου τον Χριστό τον Βούδα η κάποιον άγιο, άγγελο ότι θες εσύ, και οτι έρχεται και σε θεραπεύει με ένα λευκό φως,ορματίσου ότι σκηνικό θες, επίσης μπορείς να προσευχηθείς στο Άγιο πνεύμα να δώσει φώτειση σε κάποιους ανθρώπους οραματιζόμενος ότι λούζεται από τον ουρανό  με ενα φως και αλλάζει, για αυτούς που πιστεύουν το Άγιο πνεύμα μετατρέπει μυαλά. Γενικά αυτή η άσκηση είναι μια μίξη προσευχής και επιπέδου Α και είναι πολύ δυνατές.


        Γενικά δεν πρέπει στο επίπεδο Α να σε κυριεύει η απόγνωση και η αμφιβολία.




11)                                                    ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ


Tέλος δεν μπορείς μόνο να βελτιώνεις την υγεία σου αλλά και την εμφάνιση σου, τις αθλητικές σου επιδόσεις, τις πνευματικές σου δυνάμεις. Kάνοντας την άσκηση 6 στην ανάρτηση Εγκεφαλικές συχνότητες και δυνατότητες(ΜΕΡΟΣ 2) μαγνητοφωνήστε κάθε μέρα που περνάει γίνομαι όλο και πιο δυνατός μυικά η στην υγεία, κάθε μέρα που περνάει γίνομαι όλο και πιο θαρραλέος, κάθε μέρα που περνάει μου αυξάνεται η μνημονικότητα μου κτλ Σε μερικά πράγματα θα δείτε διαφορά σε 1 βδομάδα σε άλλα θα δείτε διαφορά μικρή και μάλιστα μετά από ένα μήνα. Αναλόγος πόσο απέχει από την πραγματικότητα αυτό που θέλετε.




                                                      EΠΙΛΟΓΟΣ


 Δεν πρέπει να χάσεις τον ενθουσιασμό σου γιατί αλλιώς θα χαθεί το ενδιαφέρον σου για όλα αυτά. Αγάπα την διαδικασία όχι μόνο το αποτέλεσμα αλλιώς θα σπάσεις και θα τα παρατήσεις. Μην αναζητήσεις νέες τεχνικές και μην μπεις σε αυτό το τριπάκι γιατί θα χάνεις πολύτιμο χρόνο που θα μπορούσες να επενδύσεις για να αναπτύξεις και να ενδυναμωθείς σε αυτές τις τεχνικές που είναι απλές και οι πιο δυνατές.Μια τεχνική όσο περισσότερο την χρησιμοποιείς καλυτερεύεις. Μην αγνοείς καμία τεχνική! Π,χ, ο έλεγχος τον ονείρων ενισχύει την ικανότητα σου στην νοερή οθόνη και οι ασκήσεις με την νοερή οθόνη θα σου δίνουν πιο ζωντανά όνειρα.


     Όταν με τον καιρό συνειδητοποιήσεις τι πραγματικά μπορείς να κάνεις! η αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση σου θα πάει στα ύψη,οι περισσότεροι έχουμε αντιλήψεις που περιορίζουν τα πιστεύω μας γύρω από το τι μπορούμε να καταφέρουμε,με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να λύνουμε τα προβλήματα μας. Όσο μένει κάποιος απελπισμένος τόσο διαιωνίζει τα προβλήματα του.
    Ανεξαρτήτος τον βαθμό IQ θα βελτιωθεί πολύ όπως και ο τρόπος σκέψης.Με τον καιρό θα ενισχυθεί ο συναισθηματικός μας πλούτος όπως και η μνήμη έτσι θα μπορούμε να βοηθούμε τους άλλους πιο εύκολα,επίσης θα αυξηθεί η φαντασία και η συγκέντρωση όπως και το ότι θα θεραπευόμαστε πιο γρήγορα.

          Μείωνε πράγματα και έννοιες που σε απασχολούν και απομυζούν, επίσης π,χ, αν έχεις 3 αμάξια έχε  1, έχε όσο πιο πολύ ελεύθερο το μυαλό σου, αν βλέπεις 5 σαπουνόπερες κάνε της 1 η και καμία ,αν  βγάζεις πολλά χρήματα ας μην είναι σκοπός σου να βγάζεις ακόμα περισσότερα ο αριθμός των χρημάτων δεν θα σε εξελίξει ως άνθρωπο, εστιάσου στην αναζήτηση και της πνευματικές ασκήσεις.
  Οι πραγματικοί τεχνοκράτες που δεν θα δείς ποτέ σου, έχουν κάνει έτσι τις κοινωνίες ώστε το μυαλό πάντα να είναι απασχολημένο η αποπροσανατολισμένο.

                           ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ....


psaras9

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα