Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΙΑ ΣΤΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ


Όση αξία έχει μία κατσαρίδα και μία συναγρίδα που κυκλοφορούσαν στη γη πριν πεντέμισυ χιλιάδες χρόνια άλλο τόσο γράφει στο πάνθεον της συμπαντικής αιωνιότητας η εξοχότητα του πλανητάρχη του Λευκού Οίκου. Το συνέλαβες αυτό με το πνεύμα σου; Ε, τότε είσαι Θεός. Υποψήφιος αθάνατος.
Μιλάμε για το χρόνο με την ευκαιρία της Πρωτοχρονιάς. Και λέμε μία Αλήθεια. Δεν είναι πολλές οι Αλήθειες για να κάνεις σεφτέ. Με τρεις, το πολύ τέσσερις ήρθες σε επαφή με το πνεύμα σου. Αυτός είναι ο στόχος. Όπως στο λέω. Να γεννήσεις το πνεύμα σου. Να γεννηθείς ο ίδιος, δηλαδή.
Ξεκινάς απ’ αυτή την Αλήθεια. Δεν υπάρχει χρόνος. Δεν υπήρξε ποτέ. Ούτε και θα υπάρξει. Ανέβηκες σε μαγικό χαλί και μόνο αν συνειδητοποιήσεις τούτη την Νο1 Αλήθεια.

Τον Πάπα της Ρώμης με την πάπια στο ζωολογικό κήπο τους έχει γραμμένους και τους δύο το σύμπαν. Καμμία αξία οι καδραρισμένες νεκρολογίες και χρονολογίες τους και οι τάφοι τους στο νεκροταφείο ψυχών και πτωμάτων κάποιων σοφών, θεών, ηρώων, μάγων, προφητών, πατριαρχών, ακαδημαϊκών, στρατηλατών, εξουσιαστών. Δεν πιάνουν τα λεφτά τους.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα