Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Κάνε κόλπα με την πίσω πόρτα

Μαριλένα Χωριτάκη





Μιας κι είχα καιρό να γράψω περί σεξουαλικών, είπα απόψε να σπάσω τα τετριμμένα και να θίξω ένα θέμα πιο εναλλακτικό. Ο λόγος για το πρωκτικό σεξ που συνεχίζει να αποτελεί ταμπού και σπάνια συζητείται.


Άλλοι το βλέπουν ως φοβερό δεινό, ως διεστραμμένη, ανώμαλη πράξη, ενώ άλλοι τ᾽ απολαμβάνουν στο έπακρο και ίσως το προτιμούν απ᾽ την κανονική συνουσία. Πολλές φορές, συνδέεται στενά με τον πόνο κι αυτό οδηγεί στην άρνηση των γυναικών να το δοκιμάσουν.

Αντίθετα, οι άντρες αρέσκονται ιδιαίτερα να το κάνουν και φαντασιώσεις σχετικά μ᾽ αυτό παρελαύνουν πολύ συχνά στο μυαλό τους.

Γιατί, όμως, έχει τόση απήχηση στον ανδρικό πληθυσμό; Η απάντηση είναι απλή, αν συγκρίνουμε τη διάμετρο κόλπου και πρωκτού. Αν κι ο πρωκτός δεν είναι κατασκευασμένος βιολογικά κι ανατομικά για να υποδέχεται το πέος σε στύση, ο άντρας έχει την ίδια ερωτική αίσθηση όπως και στην κολπική επαφή. Ο πρωκτός είναι πολύ πιο στενός από τον κόλπο μ᾽ αποτέλεσμα να ερεθίζει περισσότερο το πέος. Η χαρά κάθε άντρα, λοιπόν.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι οι γυναίκες δεν το απολαμβάνουν. Αλίμονο αν το έκαναν μόνο για εσάς. Άλλωστε, στην περιοχή του πρωκτού υπάρχουν νευρικές απολήξεις, επομένως μπορεί να υπάρξει σεξουαλικός ερεθισμός, ενώ είναι εφικτό -αν και σπάνιο- να έρθουν σε οργασμό.

Ωστόσο, πολλά είπαμε επί της θεωρίας, καιρός να προχωρήσουμε στην πράξη με μερικές οδηγίες προς ναυτιλλομένους.

Είστε στο κρεβάτι, λοιπόν, και χαϊδολογιέστε. Καθώς φτάνετε στο επιθυμητό επίπεδο ερεθισμού, συνειδητοποιείτε ότι έχετε βαρεθεί να κάνετε τα ίδια και τα ίδια στο σεξ. Και φθάνει εκείνη η πολυπόθητη στιγμή που ξεφουρνίζετε ο ένας στον άλλον την πρωκτική σας φαντασίωση. Ανοίγετε κρασάκι για να χαλαρώσετε ανταλλάσσοντας καυτές ματιές.

Αφού πιείτε δυο, τρία ποτηράκια, σειρά έχει η κατάλληλη προετοιμασία για το μεγάλο βήμα. Αρχίζετε να χαμουρεύεστε ξανά. Με το ένα χέρι χουφτώνεστε και με τ᾽ άλλο ψαχουλεύετε στο συρτάρι για να βρείτε το λιπαντικό (αν δε σας βρίσκετε λιπαντικό, δοκιμάστε με σάλιο, άλλωστε υπάρχει και η γνωστή ρήση «με σάλιο και υπομονή» ). 

Bingo! Αφού το βρήκαμε, πρέπει να τοποθετηθούμε και στην κατάλληλη στάση. Πρόκειται για τη λεγόμενη στάση «θέα από πίσω» που ικανοποιεί την ανδρική φαντασίωση και αποτρέπει τους κινδύνους του πρωκτικού έρωτα. Στη στάση αυτή ο άνδρας κάθεται με τα πόδια του ανοιχτά και τεντωμένα. Η γυναίκα γυρίζει την πλάτη της, λυγίζει τα γόνατα ελαφρά και περνά τα πόδια της δεξιά κι αριστερά απ᾽ τη μέση του άνδρα. Ξαπλώνει μπροστά, μπρούμυτα, και τυλίγει τα χέρια της στους αστράγαλούς της.

Έχοντας πάρει την παραπάνω στάση, βάζουμε γενναία ποσότητα λιπαντικού στο δάχτυλό μας κι αρχίζουμε να τρίβουμε το άνοιγμα του πρωκτού της συντρόφου μας.

Στη συνέχεια, βάζουμε το ένα δάχτυλό σιγά-σιγά κι αφήνουμε λίγο χρόνο στην αγαπημένη μας να προσαρμοστεί στην ιδέα. Μετά βγάζουμε το δάχτυλο έξω και ξανά μέσα. Έπειτα επιχειρούμε να βάλουμε δύο δάχτυλα μαζί και να τ᾽ αφαιρέσουμε ξανά.

Επαναλαμβάνουμε αρκετές φορές. Όταν χαλαρώσει αρκετά είμαστε έτοιμοι για έφοδο.Πρόσεξε, όμως, μην το δεις καβαλάρης στην άγρια δύση και του δώσεις να καταλάβει απ᾽ την πρώτη φορά. Χρειάζεται απαλές κινήσεις, στοργή και προδέρμ, ώστε να αποφύγουμε τραυματισμούς.

Καλά όλα αυτά, ρε παιδιά, και με τις ευχές μου, αλλά πριν σας αφήσω να «παίξετε» πρέπει να σας ενημερώσω για τους κανόνες του παιχνιδιού.

Σημαντικότερος κανόνας, η χρήση προφυλακτικού. Απαραίτητη, καθώς εμποδίζει αποτελεσματικά τη μεταφορά μικροβίων τόσο στον κόλπο της γυναίκας, όσο και στο γεννητικό σύστημα του άνδρα.

Επειδή, όμως, στην πρωκτική επαφή λείπουν οι εκκρίσεις της γυναίκας, χρειάζεται προφυλακτικό που να είναι περισσότερο ανθεκτικό και να επικαλύπτεται με λιπαντική ουσία. Αν θέλετε μετά το πρωκτικό να το γυρίσετε στην κολπική επαφή, αλλάζετε προφυλακτικό και προχωράτε κανονικά.

Κανόνας δεύτερος κι εξίσου σημαντικός, δαχτυλάκι ή πέος που έχει έρθει σ᾽ επαφή με τον πρωκτό ή τη γύρω περιοχή, δεν πρέπει επ᾽ ουδενί να μπει στον κόλπο χωρίς να έχει καθαριστεί προηγουμένως.

Επίσης, όσο ερεθιστικό κι αν είναι και όσο διακαώς κι αν το επιθυμούμε, δεν εκσπερματώνουμε ποτέ στον πρωκτό της αγαπημένης μας. Αν η εκσπερμάτιση γίνει μέσα στο έντερο της γυναίκας, μπορεί να της μεταδώσει μικρόβια που υπάρχουν στο σπέρμα του άνδρα. Άλλωστε και μικρές ρωγμές στο τοίχωμα του δακτυλίου μπορούν να αποτελέσουν είσοδο μικροβίων στην κυκλοφορία του αίματος.

Είναι γνωστό ότι με αυτόν τον τρόπο γίνεται και η μετάδοση του ιού του Aids.

Τέλος, υποχρεωτικά πριν από το «παιχνίδι» θα πρέπει να έχουμε πάει τουαλέτα. Δεν είμαστε για ατυχήματα, θα χαλάσει το concept.


Κάπου εδώ σας αποχαιρετώ και σας εύχομαι καλή επιτυχία, καλή διασκέδαση και καλό βόλι.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα