Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015

Φρενίτιδα για το τέλος του κόσμου: Το «ματωμένο φεγγάρι» και ο πάστορας που αναφέρει ότι ξεκινά η Αποκάλυψη


Φρενίτιδα έχει πιάσει κάθε λογής συνομωσιολόγο αναφορικά με το υποτιθέμενο τέλος της γης το οποίο υποτίθεται ότι θα έρθει στις 28 Σεπτέμβρη.
Όλα ξεκίνησαν με αφορμή ένα σπάνιο αστρολογικό γεγονός το οποίο πρόκειται να συμβεί στις 28 Σεπτέμβρη και λέγεται «ματωμένο φεγγάρι». Πρόκειται για την τέταρτη σεληνιακή έκλειψη η οποία λαμβάνει χώρα τα τελευταία δύο χρόνια κατά την οποία το φεγγάρι θα πάρει ένα χρώμα κόκκινο,εξ ου και τα περί «ματωμένου φεγγαριού».
blood moon
Το γεγονός αυτό έχει εξάψει την φαντασία των συνομωσιολόγων, καθώς αρκετοί πιστεύουν ότι θα είναι η απαρχή σημαντικών και τρομακτικών γεγονότων που συνδέονται με την «Αποκάλυψη». Μάλιστα αρκετοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για έναν μεγάλο κομήτη ο οποίος και θα χτυπήσει τη Γη και θα σημανει το τέλος του κόσμου.

Υπάρχουν κάποιες ομάδες Χριστιανών που πιστεύουν στη προφητεία του "Ματωμένου Φεγγαριού" το οποίο είναι συνδεδεμένο με την επιστροφή του Ιησού από τον ουρανό μετά από έναν Αρμαγεδδών. Πρόσφατα μάλιστα ένας χριστιανός πάστορας, ο Τζον Χάτζι ο οποίος γράψει το βιβλίο «Τέσσερα φεγγάρια αίματος: Κάτι πρόκειται να αλλάξει», δήλωσε στην Εxpress μετά το πρώτο ματωμένο φεγγάρι ότι σηματοδοτεί ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός για τον κόσμο.
blood moon
«Αυτό είναι κάτι που κανέναν θρησκευτικό think tank δεν έχει ασχοληθεί», δήλωσε ο ίδιος.
H NASA διαψεύδει τα περί τέλους του κόσμου θέλοντας να βάλει ένα τέλος στο μύθο του ματωμένου φεγγαριού.
Ο διευθυντής του γραφείο της NASA που ασχολείται με τη μελέτη τέτοιου είδους αστεροειδών οι οποίοι βρίσκονται κοντά στη Γη, Paul Chodas, δήλωσε πριν μερικές μέρες ότι «εάν υπήρχε οποιοδήποτε αντικείμενο τόσο μεγάλο για να πραγματοποιήσει τέτοιου είδους καταστροφή μέσα στο Σεπτέμβρη, θα είχαμε παρατηρήσει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα".
Ο Paul Chodas είναι κατηγορηματικός και εκτιμά ότι η Γη δεν διατρέχει κανέναν τέτοιο κίνδυνο για τα επόμενα 100 χρόνια.

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα