Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015

Διατροφικά Ερεθίσματα για να Εξαλείψετε Μπλοκαρίσματα από το ΠαρελθόνΊσως να έχετε ένα μπλοκάρισμα που να αφορά την αφθονία και το οποίο έχετε εντοπίσει στον προγραμματισμό της παιδικής ηλικίας. 

Ίσως όταν ήσασταν παιδί η μητέρα σας πάντα κατηγορούσε τους ανθρώπους που είχαν χρήματα.

 Έλεγε πράγματα όπως, «Οι Παπαδόπουλοι μπορεί να είναι πλούσιοι, αλλά τα χρήματα δεν αγοράζουν την ευτυχία.

 Είμαστε φτωχοί, αλλά τουλάχιστον είμαστε ευτυχισμένοι».

 Αυτό το είδος του προγραμματισμού μπορεί να πάει βαθιά στο υποσυνείδητο ενός παιδιού έτσι ώστε σαν ενήλικας, κάθε φορά που προσπαθείτε να πάτε μπροστά, υποσυνείδητα σαμποτάρετε τον εαυτό σας, ή ανακαλύπτετε ότι είστε πολύ δυστυχισμένος…. 

Γιατί στα έγκατα του μυαλού σας, πιστεύετε ότι αν έχετε οικονομική άνεση, δεν θα είστε ευχαριστημένος.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εξαλείψετε αυτό το είδος μπλοκαρίσματος, αλλά ένας απλός τρόπος είναι μέσω της τροφής. 


Δεδομένου ότι η όσφρηση και η γεύση είναι τα πιο δυνατά ερεθίσματα της μνήμης, αν συνηθίζατε να τρώτε σάντουιτς με σαλάμι και τυρί σαν παιδί, τότε φτιάξτε ακριβώς το ίδιο γεύμα, και καθώς το τρώτε, εισπνεύστε την μυρωδιά του, και ανατρέξτε στην μνήμη σας σε μια χρονική στιγμή που η μητέρα σας σας μιλούσε για το πόσο δυστυχισμένοι είναι οι πλούσιοι.

Μετά φανταστείτε ότι μιλάτε σε εκείνο το νεότερο εαυτό σας και πείτε ότι ακόμα και αν η μητέρα σας έχει αυτήν την γνώμη, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι έχουν χρήματα και οι οποίοι είναι πολύ ευτυχισμένοι. 


Με άλλα λόγια, το φαγητό είναι ένα ερέθισμα για να έλθει η ανάμνηση στην επιφάνεια, και μετά, καθώς τρώτε το φαγητό των παιδικών σας χρόνων, φυτεύετε μια καινούργια πεποίθηση στο υποσυνείδητο σας.

 Θα μπορούσατε ακόμα και να δηλώσετε σε εκείνο το νεότερο εαυτό σας ότι, «Όσο περισσότερα χρήματα έχω, τόσο περισσότερα μπορώ να δώσω, και τόσο περισσότερο ευτυχισμένος μπορώ να είμαι». Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την δυνατή μέθοδο για οποιοδήποτε μπλοκάρισμα ή περιορισμό στην ζωή σας προέρχεται από το παρελθόν.


Kate Minogianni"Ξυπνώντας τον Ονειρευτή. Αλλάζοντας το Όνειρο"

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα