Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ο τρόπος που αυνανίζεται ο σύντροφος σου μπορεί να επηρεάσει την σεξουαλική σας ζωή


Αφού διαβάσεις αυτό το άρθρο θα έχεις πολλές πληροφορίες που θα χρειαστεί να επεξεργαστείς. Ο τρόπος που αυνανίζεται ο σύντροφος σου μπορεί να επηρεάσει την σεξουαλική σας ζωή, και ναι υπάρχει πάνω από ένας τρόπος! Αυτό τουλάχιστον είναι ο συμπέρασμα πρόσφατης μελέτης που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine.
Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άντρες που έχουν περίεργες προτιμήσεις στον αυνανισμό –οι οποίες ορίζονται ανάλογα τον βαθμό δυσκολίας αναπαραγωγής της αίσθησης από την σύντροφο με όλα τα μέσα- μπορεί να έχουν διάφορα προβλήματα στη σεξουαλική τους ζωή.
Οι συμμετέχοντες στη μελέτη είχαν διάφορους τρόπους που έφταναν στην κορύφωση όταν ήταν μόνοι, είτε με παράνομο και υπερβολικά σκληρό πορνογραφικό υλικό, είτε την αίσθηση της ηλεκτρικής σκούπες, είτε την αίσθηση από το Jacuzzi είτε απολάμβαναν τον αυνανισμό σε χαλαρό πέος. Όλοι αυτοί οι άνδρες αντιμετώπιζαν μεγάλη απογοήτευση κατά τις σεξουαλικές επαφές με τις συντρόφους τους. Στην πραγματικότητα, οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες τους περιελάμβαναν τα πάντα από την απώλεια των αισθήσεων και χαμηλή σεξουαλική ορμή έως στυτική δυσλειτουργία και δυσκολία στην επίτευξη οργασμού.

Οι γιατροί και οι θεραπευτές σεξουαλικών προβλημάτων οι οποίοι συμμετείχαν σ αυτή την μελέτη, ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να απέχουν από τον αυνανισμό για κάποιο χρονικό διάστημα. Στην πορεία τους ζήτησαν να περάσουν στο αυνανιστικής επανεκπαίδευσης –στο οποίο προσπαθούσαν να αυνανιστούν με πρακτικές που προσομοιώνουν τη σεξουαλική επαφή-  και ταυτόχρονα να προσπαθούν να απολαύσουν την αίσθηση των σεξουαλικών περιπτύξεων με τις συντρόφους τους.
Και μπορεί οι παραπάνω περιπτώσεις να σου φαίνονται ακραίες αλλά η μελέτη υποστηρίζει πως οι περίεργες προτιμήσεις των ανδρών αλλά και ο υπερβολικός ζήλος της χειρωνακτικής εργασίας, μπορεί να μειώσει την σεξουαλική του διέγερση για τη σύντροφό του.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα