Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Πώς να θεραπεύσετε την ακμή σε 4 ημέρες, με τη βοήθεια μπανανόφλουδας!



Τσέλσι-Crockett-μπανάνα-φλούδα-ακμή-θεραπεία-670x432
Αυτό που κάνει τις μπανάνες ανεκτίμητες για την καταπολέμηση της ακμής είναι το κάλιο και τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται μέσα στην φλούδα τους. Έχουν την ικανότητα να μειώνουν δραστικά τον ερεθισμό του δέρματος, το πρήξιμο και την ερυθρότητα, και μειώνουν την ορατότητα των ουλών.

Έτσι, τώρα είστε μόλις 5 βήματα μακριά από ένα πρόσωπο ελεύθερο από ακμή:

    1. Φάτε μια ώριμη μπανάνα (ξέρετε πόσο ευεργετική είναι για τη γενική υγεία σας, έτσι δεν είναι;)
  1. Κόψτε ένα μικρό κομμάτι από τη φλούδα (περίπου 1,5 ίντσες).
  2. Τρίψτε το εσωτερικό της φλούδας απαλά πάνω από την ερεθισμένη περιοχή. Τρίψτε για περίπου 5 λεπτά ή μέχρις ότου το εσωτερικό της φλούδας ροδίσει. Αντικαταστήστε και πετάξτε τη φλούδα της μπανάνας όταν γίνει εντελώς καφέ.
  3. Καθαρίστε το δέρμα με χλιαρό νερό, αλλά αφήστε τη μπανάνα να στεγνώσει  στην πληγείσα περιοχή για να κάνει τα μαγικά της.
  4. Επαναλάβετε τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα.
Απλώνετε καθημερινά για να μειώσετε εμφανώς την ακμή σας. Θα εκπλαγείτε από τα άμεσα και σπουδαία αποτελέσματα και το λαμπερό δέρμα που θα αποκτήσετε σε μόλις λίγες ημέρες. Στην πραγματικότητα, θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα μέσα σε μια νύχτα.

Από την στιγμή που ανακαλύψαμε τις φλούδες μπανάνας στο σπίτι μας αποχαιρέτησαμε  όλες τις εμπορικές θεραπείες αντι-ακμής .
Αυτό που κάνει αυτή τη μέθοδο προσφιλή για μένα όσον αφορά την καταπολέμηση της ακμής είναι το γεγονός ότι τα φυσικά συστατικά στις φλούδες μπανάνας όχι μόνο θεραπεύουν την ακμή πολύ γρήγορα, αλλά επίσης δεν αφήνουν απολύτως κανένα σημάδι στο δέρμα.
Για να κάνω το θέμα μου σαφές, έκανα κάποιες δοκιμές, ώστε να μπορείτε να δείτε και μόνοι σας σε περίπτωση που εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες σχετικά με αυτή τη φυσική μέθοδο θεραπείας της ακμής και της θεραπείας κηλίδων του δέρματος.
Με άλλα λόγια, δείτε πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τυχόν εμφανή σημάδια από σπυράκια σε μόλις 4 ημέρες!

μπανάνα φλούδες-ακμή-θεραπεία

Πηγές:



Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα