Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΜΙΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ (Μέρος Β)


ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ. 

Οι προσευχές, οι πίνακες ζωγραφικής, οι κρύσταλλοι, τα αγάλματα, τα πνευματικά κείμενα, τα βιβλία, τα περιοδικά, τα χρώματα στους τοίχους, ακόμα και η διάταξη των επίπλων, όλα δημιουργούν ενέργεια στην οποία ζείτε για τουλάχιστον το μισό της ζωής σας. 
Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται ανόητο ή παράλογο, σας προτρέπω να ξεπεράσετε τον συνηθισμένο τρόπο σκέψης σας και να έχετε ένα μυαλό ανοικτό σε όλα. 
Η αρχαία Κινέζικη τέχνη του feng shui έχει υπάρξει μαζί μας για χιλιάδες χρόνια και είναι δώρο από τους προγόνους μας. 
Περιγράφει τρόπους για να αυξήσουμε το ενεργειακό πεδίο του σπιτιού μας και του χώρου εργασίας μας. 
Αποκτήστε επίγνωση πως μένοντας σε περιβάλλον υψηλής ενέργειας μας επηρεάζει με τρόπους που δυναμώνουν τη ζωή μας και αφαιρούν τα εμπόδια στην σύνδεση μας με την συμπαντική δύναμη.


ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. 

Τα παιδιά στην Αμερική βλέπουν 12,000 προσομοιωμένες δολοφονίες στο σαλόνι τους πριν κλείσουν τα 14! 
Τα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης δίνουν μεγάλη έμφαση στο να φέρνουν το κακό και το άσχημο μέσα στο σπίτι σας, και σε μεγάλο βαθμό, αφήνουν έξω το καλό. 
Είναι μια σταθερή ροή της αρνητικότητας, που καταπατά το χώρο σας και προσελκύει περισσότερο από τα ίδια στη ζωή σας. 
Η βία είναι το κύριο συστατικό της τηλεοπτικής ψυχαγωγίας, που διανθίζεται με διαφημιστικά διαλείμματα χρηματοδοτούμενα από τα τεράστια καρτέλ των ναρκωτικών και που μας λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται στα χάπια τους! 
Το τηλεοπτικό κοινό ακούει ότι χρειάζεται όλα τα είδη των χαμηλής ενέργειας φαρμάκων για να αντιμετωπίσει κάθε ψυχική και σωματική ασθένεια γνωστή στην ανθρωπότητα.
Το συμπέρασμα μου είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος των τηλεοπτικών shows τον περισσότερο χρόνο παρέχει μια σταθερή ροή χαμηλής ενέργειας. 
Αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχω επιλέξει να αφιερώσω ένα σημαντικό μέρος του χρόνου και των προσπαθειών μου στο να στηρίξω την χωρίς διαφημίσεις δημόσια τηλεόραση και να βοηθήσω να αντικατασταθούν τα μηνύματα της αρνητικότητας, της απελπισίας, της βίας, της βλασφήμιας, και της έλλειψης σεβασμού με υψηλότερες αρχές που ταιριάζουν με την αρχή του σύμπαντος.

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΑΣ ΠΕΔΙΟ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. 

Ίσως σας είναι δύσκολο να πιστέψετε ότι οι φωτογραφίες είναι ένα είδος αναπαραγωγής ενέργειας και ότι η κάθε φωτογραφία περιέχει ενέργεια. 
Διαπιστώστε το οι ίδιοι, στρατηγικά τοποθετώντας φωτογραφίες που τραβήξατε σε στιγμές ευτυχίας, αγάπης, και δεκτικότητας στην πνευματική βοήθεια γύρω από τους χώρους διαμονής σας, στο χώρο εργασίας σας, στο αυτοκίνητο σας, ακόμα και στα ρούχα σας ή σε μια τσέπη ή το πορτοφόλι. 
Στολίστε με φωτογραφίες της φύσης, των ζώων, καθώς και εκφράσεις χαράς και αγάπης στο περιβάλλον σας, και αφήστε τις να εκπέμψουν ενέργεια μέσα στην καρδιά σας και να σας προσφέρουν την υψηλότερη συχνότητα τους.

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. 

Μπορείτε να ανεβάσετε τα επίπεδα της ενέργειας σας με το να βρίσκεστε μέσα στο ενεργειακό πεδίο άλλων οι οποίοι συντονίζονται στενά με την πνευματική συνειδητότητα. 
Επιλέξτε να είστε κοντά σε ανθρώπους που σας δίνουν δύναμη, που τονώνουν την αίσθηση της σύνδεσης σας με το σύμπαν, που βλέπουν το μεγαλείο σε σας, που αισθάνονται συνδεδεμένοι με τον Θεό, και οι οποίοι ζουν μια ζωή που δίνει αποδεικτικά στοιχεία ότι το Πνεύμα γιορτάζει μέσω αυτών. 
Θυμηθείτε ότι η υψηλότερη ενέργεια ακυρώνει και μετατρέπει την χαμηλότερη, έτσι να είστε συνειδητοί ότι βρίσκεστε και επικοινωνείτε με άτομα με υψηλή ενέργεια, οι οποίοι συνδέονται με το Πνεύμα και ζουν την ζωή για την οποία ήταν προορισμένοι να ζήσουν.
 Μείνετε στο ενεργειακό επίπεδο ανθρώπων με υψηλή ενέργεια και ο θυμός σας, το μίσος, ο φόβος και η κατάθλιψη θα λιώσουν – μαγικά θα μετατραπούν στις υψηλότερες εκφράσεις της συμπαντικής δύναμης.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ. 

Αποφεύγετε πεδία χαμηλής ενέργειας όπου υπάρχει πολύ αλκοόλ, χρήση ναρκωτικών, ή βίαιη συμπεριφορά, και συγκεντρώσεις όπου ο θρησκευτικός ή εθνικός αποκλεισμός και η καυστική προκατάληψη ή κριτική είναι το επίκεντρο. 
Όλα αυτά τα είδη των χώρων σας αποθαρρύνουν από την αύξηση της ενέργειας σας και σας ενθαρρύνουν να ταιριάξετε με χαμηλότερες, εξουθενωτικές ενέργειες. 
Βυθιστείτε στη φύση, εκτιμώντας την ομορφιά της, ξοδεύοντας χρόνο για κατασκήνωση, πεζοπορία, κολύμπι, περιπάτους στη φύση, και διασκέδαση στο φυσικό κόσμο. 
Παρακολουθείτε διαλέξεις σχετικά με την πνευματικότητα, πάρετε μαθήματα γιόγκα, κάντε ή να σας κάνουν μασάζ, επισκεφθείτε μοναστήρια ή κέντρα διαλογισμού, και δεσμευθείτε στην βοήθεια των άλλων που έχουν ανάγκη με επισκέψεις σε ηλικιωμένους σε γηροκομεία ή άρρωστων παιδιών στα νοσοκομεία. 
Κάθε δραστηριότητα έχει ένα ενεργειακό πεδίο. 
Επιλέξτε να βρίσκεστε σε μέρη όπου τα ενεργειακά πεδία αντικατοπτρίζουν την συμπαντική ενέργεια.
(Απόσπασμα από το βιβλίο του Dr Wayne W. Dyer, “The Power of Intention: Learning to Co-create Your World Your Way”)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα