Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

7 λόγοι που η ζωή είναι καλύτερη όταν είσαι όμορφος

Σύμφωνα με διάφορες μελέτες, αυτά είναι επίσης ενδείξεις για υγεία, καλά γονίδια, ευφυΐα και επιτυχία. Περισσότερο από ποτέ ο κόσμος επιβραβεύει την ομορφιά.
prettywomanΤα ψηλά ζυγωματικά, τα γεμάτα χείλη, τα μεγάλα μάτια και ένα λεπτό πηγούνι συνδέεται με την σεξουαλικότητα των γυναικών, ενώ ένα μεγάλο σαγόνι και το «θεληματικό» πηγούνι προτιμώνται στους άνδρες. Απαλό δέρμα, λαμπερά μαλλιά και η συμμετρία του προσώπου είναι επίσης βασικές πτυχές της ομορφιάς
Δείτε γιατί βοηθάει η καλή εξωτερική εμφάνιση
#1 Οι όμορφοι άνθρωποι φαίνονται πιο υγιείς.
Η συμμετρία του προσώπου, θεωρείται ο φάρος της ομορφιάς και μπορεί να εκληφθεί ως σημάδι υγείας, ακόμη και αν δεν σχετίζεται με την πραγματική κατάσταση της υγείας.
#2 Οι όμορφοι άνθρωποι είναι στην πραγματικότητα πιο υγιείς.
Παρά το γεγονός ότι η σχέση μεταξύ της συμμετρίας του προσώπου και της πραγματικής υγείας είναι αδύναμη, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι τα άτομα που θεωρούνται λιγότερο ελκυστικά, είναι πιο ευαίσθητα στις ασθένειες.
Μια θεωρία είναι ότι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του προσώπου συνδέονται με χρωμοσωμικές ανωμαλίες.

maria-korinthiou#3 Είναι ευκολότερο για τους όμορφους ανθρώπους να βρουν ταίρι.
Οι άνδρες αναζητούν ελκυστικές γυναίκες ως συντρόφους, επειδή η καλή εμφάνιση ισοδυναμεί με νιάτα, υγεία και καλή αναπαραγωγική κατάσταση.
#4 Οι όμορφοι άνθρωποι είναι πιο ευφυείς.
Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού, διαπίστωσαν ότι η γενική νοημοσύνη συνδέεται θετικά με τη συμμετρία του σώματος.
#5 Οι όμορφοι άνθρωποι είναι πιο πειστικοί.
Η καλή εμφάνιση μπορεί να βοηθήσει σε μια συνέντευξη. Οι ελκυστικοί άνθρωποι είναι πιο πειστικοί, εν μέρει, επειδή, διαθέτουν ή αναπτύσσουν βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας – όπως ευφυΐα και ισχυρές κοινωνικές δεξιότητες – που καθιστούν πιο αποτελεσματική την επικοινωνία τους. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι σε σύγκριση με τους μη ελκυστικούς ομιλητές, οι ελκυστικοί, ήταν πολύ πιο άνετοι ομιλητές.
liz-taylor#6 Εταιρείες με στελέχη με καλή εμφάνιση έχουν υψηλότερες πωλήσεις.
Σε μια μελέτη που έγινε σε σχεδόν 300 ολλανδικά διαφημιστικά γραφεία, οι οικονομολόγοι βρήκαν ότι οι επιχειρήσεις με όμορφα στελέχη, είχαν υψηλότερα εισοδήματα. Η συνολική παραγωγικότητα και οι πωλήσεις ήταν μεγαλύτερες σε εταιρείες με πιο ελκυστικούς διευθυντές, εν μέρει επειδή οι επιχειρήσεις με πιο ελκυστικούς εργαζομένους έχουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όταν εμπλέκεται αλληλεπίδραση με πελάτες.
#7 Οι όμορφοι άνθρωποι θεωρούνται πιο συμπαθείς και αξιόπιστοι.
Οι όμορφοι άνθρωποι συνήθως αντιμετωπίζονται καλύτερα από άλλους. Σε μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το μακιγιάζ, ενισχύει την ελκυστικότητα μιας γυναίκας και προκαλεί συναισθήματα συμπάθειας και αξιοπιστίας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα