Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ …(1ο μέρος)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΠΕΙΡΑ
Έλιξς=111
ΑΔΕΛΦΙΑ…ως ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ του ΦΩΤΟΣ είμαστε πολυδιάστατες ενσαρκώσεις της ίδιας ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, της οποίας είμαστε κι ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΟΣ της. Όλα στο Σύνπαν είναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Ότι τελικά δεν το καταλαβαίνουμε και δεν το αντιλαμβανόμαστε….«σ’αυτόν εδώ τον κόσμο»…. απλά και δεν πρέπει να το φοβόμαστε. Ο φόβος στην ουσία μας εγκλωβίζει. Οι ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ «παίζουν» με τους δικούς μας ΦΟΒΟΥΣ. Προσέξτε…αυτά που συναντάμε στη ζωή μας και μας «τρομάζουν» δεν είναι οι ΑΛΛΟΙ, αλλά ΕΜΕΙΣ οι ΙΔΙΟΙ. Δώστε την ΕΥΚΑΙΡΙΑ στον ΕΑΥΤΟ σας να ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ τον ΕΑΥΤΟ σας από κοντά. Εκείνο που χρειάζεται να ξεδιαλύνετε ΑΜΕΣΩΣ, είναι η ΑΛΛΗ ΟΨΗ του ΕΑΥΤΟΥ σας.
Επειδή εδώ στη ΓΗ ζούμε τον «ΚΟΣΜΟ» της ΔΥΑΔΙΚΟΤΗΤΟΣ, οι μεν ΑΡΡΕΝΕΣ που έχουν τη ΛΟΓΙΚΗ, οφείλουν να ισορροπήσουν και να αναπτύξουν τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ τους. Οι δε ΘΗΛΕΙΣ που έχουν το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, οφείλουν να ισορροπήσουν και να αναπτύξουν τη ΛΟΓΙΚΗ τους. Αντίστοιχα ΑΡΡΕΝΕΣ και ΘΗΛΕΙΣ «παντρέψτε» και ισορροπήστε ανάμεσα στα δύο…ΛΟΓΙΚΗ και ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ και κάντε τα ΕΝΑ.
Όταν «κατεβήκατε» και «μπήκατε» στην ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ του ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, δουλέψατε… με τη ΔΙΠΛΗ ΣΠΕΙΡΑ….. που σχεδόν δεν λειτουργεί-υπολειτουργεί…. κι έτσι έχετε ξεχάσει (λόγω λήθης)… πολλά «πράγματα». Η ΑΛΗΘΕΙΑ (ΘΕΙΑ ΑΛΗ) είναι να μπορέσουμε να έρθουμε στην αρχική μας κατάσταση, δηλαδή στο….Α(ΑΛΦΑ) της Αλήθειας, στην αρχική Μονάδα ΕΝ (1).
Η λέξη ΣΠΕΙΡΑ αποτελείται από 6 γράμματα… όπου ΣΠΕΙΡΑ=396=>3+9+6=18=>1+8=9. Επίσης είναι αξιοσημείωτο το ότι η ΣΠΕΙΡΑ έχει άθροισμα τον αριθμό 396….που περιλαμβάνει το 3(ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ), το 9 (Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ/ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ) και το 6 (Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ)… ο αριθμός της Ψυχής για του θνητούς.
Βλέπου ότι αριθμός 6 είναι μία ΣΠΕΙΡΑ. Επίσης και αριθμός 9 λοιπόν είναι μία ΣΠΕΙΡΑ.
Όταν γίνει ΕΝ-ΩΣΙΣ των αριθμών αυτών… παρουσιάζεται ο διπλός ΕΛΙΚΑΣ. Αυτό από μόνο του όμως δεν αρκεί για να αλλάξουμε την ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ μας. Χρειάζεται και μια τρίτη σπείρα, ώστε το σύμβολο να λάβει τον τριπλό ΕΛΙΚΑ…ώστε να πάρει σάρκα και οστά. Τότε ακριβώς αρχίζει και η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ μας. Είναι η διαδικασία κατά την οποία η ΥΛΗ εισχωρεί στην υπηρεσία του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
Όπου ΠΝΕΥΜΑ=576=5+7+6=18=>1+8=9.
Η Αρμονική Δημιουργία (ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ=945=>9+4+5=18=>1+8=9) και η ΠΟΛΛΑΠΛΟΤΗΣ (ΠΟΛΛΑΠΛΟΤΗΣ=899=8+9+9=26=> 2+6=8) συσπειρώνουν εκείνες τις δυνάμεις της ΑΡΜΟΝΙΑΣ, τις αναλογίες εκείνες που συνθέτουν το ΚΥΜΑ της υψηλής συχνότητας, που όταν έρθει σε ΕΠΑΦΗ με εκείνο των χαμηλών συχνοτήτων…. το ΟΔΗΓΕΙ στην ΠΑΥΣΗ και την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ και περιορίζει την καταστροφή.
Το αρχέγονο σχηματικό σύμβολο του αριθμού 6 (ς) στίγμα, το έχω αποκωδικοποιήσει μία 21 του μηνός και προσθέσει στη λέξη:
ΕΛΙΞς=5+30+10+60+6=111.
Η κάθε ΛΕΞΙΣ γίνεται ΕΛΞΙΣ γραμμάτων και περιτυλίγει τον ΕΛΙΚΑ της ΕΠΙΦΥΣΗΣ που επηρεάζει την «έκτη αίσθηση»…όπου επηρεάζει τη Ψυχή… είναι ο (ΕΛΙΞς) του ΝΟΥ και το καθιστά εξαιρετικά ΕΥΣΤΡΟΦΟΝ, προκειμένου να ανελιχθεί εις το όρος ΕΛΙΚΩΝ…των ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΩΝ…με μουσαγέτην τον ετεροθαλή αδελφόν των, τον ΑΠΟΛΛΩΝA.
Η αποκωδικοποίησις της λέξεως ΕΛΙΞς έχει σπουδαία σημασία, διότι έχει ισοδύναμο με το λεξαριθμικό αποτέλεσμα με τη λέξη ΠΑΙΔΕΙΑ, οπότε:
ΕΛΙΞς=111=ΠΑΙΔΕΙΑ, δηλαδή… είναι η γνώσις εκείνη, η οποία μας ωθεί, ώστε να ανέλθουμε σε ανώτερα και υψηλότερα ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΝΩΣΗΣ.
Το ίδιο το σύμβολο έξι (6) υποδηλώνει μία εξωστρεφή κίνηση που εξασφαλίζει την υπέρβαση και τη νέα δημιουργία και υλοποίηση καθενός επιστητού με την τριπλή συνθετική εξωστρεφή κίνηση που απαιτείται με τον αριθμό 666.
Στην ελληνικήν αλφάβητον καθέτως ορίζονται τα γράμματα: ( F(ς)- Ξ – Χ ) και αριθμητικώς αντίστοιχα έχουμε ( 6-60-600), οπότε η εμφάνισις του αριθμού-γράμματος 6 (ς) στο τέλος της λέξεως ΕΛΙΞς = 111 μας νοηματοδοτεί την έναρξη και ενεργοποίηση του δεξιόστροφου έλικα 666. Δεν είναι τυχαίον λοιπόν που ο αριθμός αυτός εσκεμμένα έχει δαιμονοποιηθεί…. ως «σατανικός» από τη Χριστιανική Εκκλησία για να τον αποφεύγουμε… μιας και ο αριθμός ΕΞ=6 είναι ο πρώτος ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ… και αριθμός της Ψυχής μας.
Αντίθετα τώρα με τον αριθμό 666, προκύπτει επαγωγικά ο σχηματισμός του αριθμού 999, δηλαδή η τριπλή εσώστρεφη-αριστερόστροφη κίνηση ο (ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ=999). Η πόλις που λαμβάνει το χρίσμα είναι η Τρίπολις της Πελοποννήσου κατά την πρώτη εποίκησι των Ελλήννων στη Γαία.
Ακόμη στην ελληνικήν αλφάβητον καθέτως ορίζονται τα γράμματα ( θ – Q – ΣΑΝ ΠΙ ) και αριθμητικώς αντίστοιχα έχουμε τους αριθμούς : (9-90-900), οπότε έως σήμερα είχαμε μόνον ΘΕΑΣΗ του αριθμού 9 (ΕΝ-ΝΕ-Α) που είναι και ο ΚΩΔΙΚΑΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ μας. Ο αριθμός ΕΝΝΕΑ ολογράφως έχει αποτέλεσμα: ΕΝΝΕΑ=5+50+50+5+1=111….!!!
Επίσης ο αριθμός ΕΝΝΕΑ χωρίζεται σε τρία μέρη: ΕΝ-ΝΕ-Α που αντίστοιχα το ΕΝ=1, το ΝΕ αντίστροφα ΕΝ=1 και Α=1….μας κάνουν πάλι 111.
Έτσι έχουμε : ΕΛΙΞς=ΕΝΝΕΑ=ΠΑΙΔΕΙΑ=111.
Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε Παιδεία…. μέσω της Ελληνικής Αλφαβήτου για να έχουμε θέαση στο Εννέα… για να μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε τον Έλικα. Το ότι γράμμα Θ(ήτα) έχει λεξάριθμο το νούμερο Εννέα μόνον τυχαίο δεν είναι….!
Τα αντίστοιχα γράμματα Q και ΣΑΝ ΠΙ δεν έχουν ακόμη αποκωδικοποιηθεί και δεν έχουν ακόμη αποκτήσει λεξάριθμο, σε λέξεις, ώστε να μπορούμε να τα προσθέσουμε.
Στην ουσία υπάρχει μία δύναμη, οντότητα, η ιδέα του Ζηνός – Διός, η οποία ως ΖΕΥΣ ζευ-γαρώνει (666), υπό την έννοια της δημιουργίας και μόνον και ως ΔΙΑΣ διαχωρίζει (999), ως απόλυτος παρατηρητής της μορφής και της τάξης των υπαρχόντων συμπάντων και δημιουργιών και εξ αυτών επιτρεπόμενων να προκύψουν νέων συμπάντων, δημιουργιών και μορφών…
Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε ότι το ΦΩΣ προηγείται του ΠΥΡΟΣ. Το ΦΩΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ που λαμβάνουμε είναι το ΑΠΟΛΥΤΟΝ, ενώ το ΠΥΡ είναι έμφασις φωτός στα δημιουργήματα του κόσμου. Αυτή την μορφή μπορούμε να την ονομάσουμε «ζέση» ….δηλαδή…ΖΩΗ ….εξ ου και ΖΕΥΣ.
Η ΖΕΣΙΣ είναι το ΠΥΡ αναλόγως εμφαινόμενο και αναλόγως ως κόσμος δρων και πάσχων ΕΝ ΕΑΥΤΩ.
Δρών εν εαυτώ ο κόσμος είναι ΖΕΥΣ, δηλαδή ζέει. «Πάσχων εν εαυτώ» γίνεται τελικά ΔΙΑΣ, διότι απλά η ΖΕΣΙΣ αυτή πραγματώνει της Θείας Δυάδος τις εκδηλώσεις και πραγματώσεις. «Πάσχων ΕΝ ΕΑΥΤΩ» σημαίνει… ότι τελικώς το ζέει είναι του (άκτιστου) ΘΕΟΥ χορηγία στους πάντες και σε όλους ανεξαιρέτως. Απλά…. οι ΑΡΕΤΕΣ του ΥΨΙΣΤΟΥ ΔΙΟΣ εκδηλώνονται σε μας…. «ηφαιστιακώς» μέσω του ΗΦΑΙΣΤΟΥ (Πύρ). Η παρεμβολή του θεού ΦΟΙΒΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ έρχεται από τα χείλη της Πυθίας, η οποία δίνοντας το τελευταίο χρησμό στο μαντείο των ΔΕΛΦΩΝ λέγει τα εξής:
« Έσεται Ήμαρ, ότε Φοίβος ελεύσετε και ες αεί έσεται.»… δηλαδή δηλώνει… ότι μέσα από την διττή σημασία του, όποια κι αν είναι η έκβαση της πάλης μεταξύ των δυνάμεων της δημιουργίας (666) και «καταστροφής» (999), η έλευση του ΦΟΙΒΟΥ ποτέ δεν έπαψε να «έσεται», δείχνοντας έτσι, ότι οι δυνάμεις της δημιουργίας είναι πάντοτε και εξ ορισμού τους οι ισχυρότερες και οι μόνες οι οποίες πραγματικά υπάρχουν….
ΑΔΕΛΦΙΑ… το ΕΡΓΟ που έχετε μπροστά σας είναι να δώσετε ΕΝΤΟΛΕΣ και να εκφράσετε την ΠΡΟΘΕΣΗ σας και τη ΒΟΥΛΗΣΗ σας να ΕΞΕΛΙΞΕΤΕ το ΔΝΑ(DNA) σας . Η τριπλή ΣΠΕΙΡΑ σας φέρνει στο ΑΙΣΘΑΝΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. Η τριπλή ΣΠΕΙΡΑ του ΕΛΙΚΟΣ σας είναι το «εισιτήριο» για τον ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ σας ΕΑΥΤΟ. Μεγάλο μέρος των ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ βρίσκεται ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ μέσα σας. Εμπιστευτείτε τον ΕΑΥΤΟ σας. Βιογεννητικά έχετε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ και τρομερές ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. Υπάρχουν ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ μέσα σας – ΦΩΤΕΙΝΕΣ/ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΙΝΕΣ – που ήταν έως τώρα διασκορπισμένες και ήρθε η ΩΡΑ-(ΑΡΩ)… να άρετε και να τις ΞΑΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΤΕ. Οι ίνες μέσα στα σώματα σας αρχίζουν να αναδιατάσσονται και θα ανακαλύψετε μέσα σας μιαν ΑΛΛΑΓΗ. Για να ανεβείτε διαστάσεις ή συχνότητες και για την εξέλιξη των ΕΛΙΚΩΝ σας μέσα στο ανθρώπινο σώμα, αρκεί να επιτευχθεί μία ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΟΥ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ, όπου ακόμη κι εκείνοι που πιθανά να βρίσκονται στους χαμηλότερους «σταθμούς» να μπορούν να την πλησιάσουν. Βασικός σας στόχος είναι να φτάσετε ως τις (12) ΔΩΔΕΚΑ ΣΠΕΙΡΕΣ. Όπως γνωρίζουμε τα ΕΠΤΑ ενεργειακά μας κέντρα βρίσκονται στο σώμα μας και τα υπόλοιπα ΠΕΝΤΕ έξω από αυτό. Υπάρχουν στο ΣύνΠαν οντότητες που ξεπερνούν τις δώδεκα σπείρες. Το ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ των ΑΝΘΡΩΠΩΝ, δεν μπορεί ακόμη να επιτύχει τέτοια μεγάλη επιτάχυνση. Το μεγάλο ΑΛΜΑ για τους ανθρώπους είναι να περάσουν από το σύστημα των ΔΙΠΛΩΝ ΕΛΙΚΩΝ στο σύστημα των ΔΩΔΕΚΑ ΣΠΕΙΡΩΝ. Κάποια άτομα έχουν ήδη ξεκινήσει αυτήν την διαδικασία και κάποιοι άλλοι ετοιμάζονται γι’ αυτήν την ΑΛΛΑΓΗ. Μην ανησυχείτε αν νομίζετε ότι έχετε καθυστερήσει… διότι κάποιοι έχετε «κωδικοποιηθεί», ώστε η συχνότητα σας να ενσωματωθεί, όταν θα είσαστε πλέον ΕΤΟΙΜΟΙ…! Οι ΣΠΕΙΡΕΣ θα εξελιχθούν σε ΟΜΑΔΕΣ των ΤΡΙΩΝ, ώσπου να υπάρξουν ΔΩΔΕΚΑ ΣΠΕΙΡΕΣ και θα αρχίσουν να δονούνται μέσα στο σώμα σας. Κάθε σπείρα αντιστοιχεί και σ’ ένα ενεργειακό κέντρο. Αυτή τη στιγμή η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ μπορεί να χρησιμοποιήσει ΔΩΔΕΚΑ ΣΠΕΙΡΕΣ χωρίς να καταστραφεί. Οι ΣΠΕΙΡΕΣ είναι στρόβιλοι ενέργειας, που βρίσκονται κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης. Αντιστοιχούν σε περιοχές του ενδοκρινικού συστήματος, του νευρικού πλέγματος και του φυσικού σώματος μέσα στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματος. Τα ΕΠΤΑ πρώτα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ που βρίσκονται στο σώμα σας, είναι ΔΕΚΤΕΣ και ΠΟΜΠΟΙ ταυτόχρονα… δηλαδή ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, που μετατρέπουν και διαφοροποιούν την ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ που δέχονται από στο ΑΣΤΡΙΚΟ σώμα.
Κατά την περίοδο και έναρξη της κύησης (πριν καν γεννηθούμε) λειτουργεί μόνον το 7ο ΠΛΕΓΜΑ-ΣΠΕΙΡΑ, γιατί απλά ακόμη είμαστε συνδεδεμένοι με το ανώτερο ΘΕΙΚΟΝ ΟΝ. Στη συνέχεια και σταδιακά μέχρι την γέννηση αναπτύσσονται και τα υπόλοιπα ΚΕΝΤΡΑ με ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕΙΡΑ μέτρησης και μέχρι την ώρα της γέννησης το 1ο κέντρο (ΙΕΡΟΥΝ ΟΣΤΟΥΝ-ΚΟΚΚΥΓΑΣ) που είναι τελευταίο της διαδικασίας της γέννησης, μας προετοιμάζει να βγούμε στον ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. Για αυτό και παρατηρείται στα μωρά όταν γεννηθούν στο πάνω μέρος της κεφαλής τους (7ο) να είναι ΑΝΟΙΚΤΟ, γιατί απλά ακόμη δεν έχουν κόψει την ΕΠΑΦΗ τους με το ΘΕΙΚΟΝ ΟΝ, αλλά στη συνέχεια μεγαλώνοντας προσαρμόζονται και συντονίζονται με τον ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. Δεν είναι τυχαίο… ότι από την κύηση –γέννηση έως τον θάνατο μας…ο αριθμός 7 είναι κυρίαρχος στη ζωή μας, μιας και επαναλαμβάνεται συνεχώς….! Επίσης οφείλετε να γνωρίζετε ότι τα 7 κέντρα-σπείρες συνδέονται άμεσα και μετά τα 7 φωνήεντα της ελληνικής αλφαβήτου(Α-Ε-Η-Ι-Ο-Υ-Ω). Δεν είναι τυχαίο όταν γεννιόμαστε, η πρώτη κραυγή αγωνίας που βγάζουμε είναι το φωνήεν Αααα….(ΑΛΦΑ) και δεν προσφωνούμε Ε ή Υ ή Ω κλπ, που έχει ακριβώς σχέση με το 1ο ενεργειακό πλέγμα και έχει να κάνει φυσικά με την ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ….και την επάνοδο μας στη ζωή.
Ο άνθρωπος λοιπόν «δημιουργήθηκε» από ΦΩΣ και ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Ο Δημιουργός… αποφάσισε να δημιουργήσει μέσα στο σύμπαν διάφορες «ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ» για να λάβει εμπειρίες. Κατέβασε μέρος των ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ του στην 3η Διάσταση-Πυκνότητα, όπου η σύσταση αυτής της ενέργειας έπρεπε να συμπυκνωθεί για να μπορέσει να γίνει βιώσιμη για τον πλανήτη Γη. Το ΔΝΑ (DNA) του πρώτου φυσικού ανθρώπου ήταν σε πλήρη ανάπτυξη και περιείχε τόσο συμπυκνωμένη ενέργεια (ύλη), όσο και λεπτοφυή ενέργεια (φως). Ο άνθρωπος ήταν «φωτισμένος» και η ατομική του συνείδηση ήταν συνδεδεμένη με την «συμπαντική», που ταυτόχρονα του πρόσδιδε ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ του Δημιουργού του. Το φως που λειτουργούσε μέσω του φωτεινού του ΔΝΑ /των επτά ενεργειακών του κέντρων, έρρεε από τα κύτταρα του σώματός του και του έδινε το ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΩΜΑ, με το οποίο απλά μπορούσε να έχει πρόσβαση στις ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ και να επικοινωνεί με τον Δημιουργό του. Όσο ο άνθρωπος βρισκόταν «ΕΝΑ» με τη «ΦΥΣΗ» λειτουργούσε παράλληλα και στη θέση του έπαιρναν φωτεινά «πεδία» συναισθημάτων και σκέψεων που ένωναν τον φυσικό άνθρωπο με την αρχική του Ενέργεια (ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ) και έτσι είχε επαφή….με το ΘΕΙΟΝ, αλλά όμως το ΔΝΑ του αδυνάτισε και ενώ είχε αρχικά τη σύσταση του Φωτός….τελικά άρχισε σιγά-σιγά να συρρικνώνεται Με την πάροδο των ετών το ΔΝΑ άρχισε να προσαρμόζεται στην ύλη (υλική ενέργεια) και το υπόλοιπο του φωτός -λόγω των δικών του σκέψεων- συρρικνώθηκε, ώστε δεν μπορούσε πια να ανταποκριθεί στην πρωταρχική του μορφή και έτσι δεσμεύθηκε στην «ύλη», στην 3η ΔΙΑΣΤΑΣΗ. Τα φωτεινά του πεδία με τα οποία είχε σύνδεση με την συμπαντική του ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ άρχισαν κι αυτά να δέχονται περισσότερη υλική ενέργεια, πιο συμπυκνωμένη και έτσι απομακρύνθηκε από τον Δημιουργό του και την Συμπαντική του Συνείδηση. Σήμερα το «Σχέδιο» της Συμπαντικής Συνείδησης είναι να μπορέσουν οι άνθρωποι με την ΑΤΟΜΙΚΗ τους ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ να ξεδιπλώσουν και να ξανά ευθυγραμμίσουν το ΔΝΑ τους. Ο κάθε άνθρωπος στον πλανήτη γη οφείλει να συνδεθεί με την Συμπαντική Συνείδηση για να μπορέσει να ελκύσει το ΦΩΣ, που θα διευρύνει την δυνατότητα επιστροφής του στην «Πατρίδα» του. Στην 3η Διάσταση που βρισκόμαστε έχουμε «βοηθούς» -Φωτεινές Συνειδήσεις- που μας βοηθούν, ώστε να ελκύσουμε το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΦΩΣ, για να μπορέσουμε να «αραιώσουμε» την υλική συμπυκνωμένη ενέργεια με την λεπτοφυή ενέργεια του Φωτός, ώστε να επιστρέψει και να ενωθεί με την συμπαντική ενέργεια, φέροντας την «ΓΝΩΣΗ» μέσα από την ευθυγράμμιση της ΔΥΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ, που βιώνουμε στην 3η Διάσταση.
(Ε.Ι.)…..συνεχίζεται
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα