Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ «ΠΗΔΑΝΕ» ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ!


Μεγάλωσες κι έμαθες αυτά που είδες. Τόσα ήθελε η μανούλα σου, η γιαγούλα σου, από τον πατέρα σου, από τον παππού σου. Αυτά, όχι κάτι... περισσότερο θα δώσεις κι εσύ αύριο στην γυναίκα σου. Στη μητέρα των παιδιών σου.
Είσαι μαλάκας! Η γιαγιά σου δεν άκουγε την ίδια μουσική που ξετρελαίνει την εγγονή της. Ούτε η μάνα σου ντυνόταν όπως σήμερα η αδελφή σου. Άσε το λεξιλόγιο, από το στόμα της νεώτερης γενηάς ακούς τέρατα.
Για λύπηση σήμερα είναι ο άνδρας. Θα μπει στο λούκι του γάμου και η κυρία θα τον πηδάει. Με τα μούτρα της. Με τις γκρίνιες της. Επειδή είναι μια άλλη γυναίκα, η γυναικα του καιρού της.
Φοβερά πράγματα. Πηγαίναμε στρατό και κάθε μέρα μετράγαμε μια μέρα λιγώτερο. Πότε θα απολυθούμε. Αυτό δεν το κάνει ο παντρεμένος άνδρας. Κάνει το άλλο. Ποιο; Δεν ξέρει τι να... κάνει. Πώς έμπλεξε χωρίς να το καταλάβει. Χωρίς να ήταν προετοιμασμένος.

Ανεξήγητη η συμπεριφορά της γυναίκας για τον μαλάκα τον άνδρα. Εκείνον που είναι εντελώς αδιάβαστος για την σημερινή γυναίκα, που τον θέλει, τον έχει ανάγκη, αλλά και του επιτίθεται, τον μειώνει, τον απαξιώνει. Αποζητά την ανοικτή αναμέτρηση μαζύ του, σε κάθε ευκαιρία.
Διεκδικεί από τον άνδρα τη σεξουαλική ικανοποίηση η γυναίκα. Τον οργασμό της. Να καλύψει ακόμα τη συναισθηματική της αμφισβήτηση. Να της ισορροπήσει τη διαφορετικότητά της, ότι αυτή δεν είναι κατώτερη σα γυναίκα.
Θέλει και το χρόνο της η γυναίκα. Να ασχολείται μαζύ της ο άνδρας. Για να επιβεβαιωθεί ότι δεν την αντιμετωπίζει σαν λινάτσα ο άνδρας. Ο φουκαριάρης άνδρας. Επειδή δεν βρίσκει λογική στις απαιτήσεις της γυναίκας. Επειδή δεν αισθάνεται να καταπιέζεται, από την απειλή της μουρμούρας, να συμπεριφερθεί όπως δεν του βγαίνει, δηλαδή έτσι όπως τον υποχρεώνει το αδύνατο φύλο.
Πολλά είναι αυτά που τον περιμένουν τον μαλάκα τον άνδρα στο νταραβέρι του με την γυναίκα. Και είναι μαλάκας ο άνδρας, καπετάν μαλάκας, επειδή θαρρούσε ότι είναι αρκετό το πιστόλι του, το καυλί του, ο ανδρισμός του, για να τα φέρει βόλτα με το άγριο ζώο που λέγεται γυναίκα. Της κυρίας που δεν της φθάνει μονάχα το... ανδρικό όπλο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα