Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Όταν ο Ντι Στέφανο τα... έχωνε στον διάδοχο του ισπανικού θρόνου!

Όταν ο Ντι Στέφανο τα... έχωνε στον διάδοχο του ισπανικού θρόνου!

Στις 8 Σεπτεμβρίου του 1955, η Ρεάλ Μαδρίτης έδινε τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα στην ιστορία της. Αντιμετώπιζε την Σερβέτ Ελβετίας και αυτό από μόνο του αποτελεί έναν καλό λόγο για να παραμείνει αυτός ο αγώνας στη μνήμη των φιλάθλων.
Όταν ο Ντι Στέφανο τα... έχωνε στον διάδοχο του ισπανικού θρόνου!
Εκείνη τη μέρα όμως, υπήρξε και ένα... χαριτωμένο περιστατικό που επίσης θυμούνται οι φίλοι της ισπανικής ομάδας με πρωταγωνιστές τους Αλφρέδο Ντι Στέφανο και τον τότε διάδοχο του ισπανικού θρόνου, Χουάν Κάρλο, μετέπειτα Βασιλιά της Ισπανίας. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

1441724712 extras noticia foton 7 0
Η Ρεάλ Μαδρίτης λοιπόν, βρισκόταν στη Γενεύη για να αντιμετωπίσει τη Σερβέτ. Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας βρισκόταν στην Ελβετία για διακοπές. Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Σαντιάγο Μπερναμπέου προσκάλεσε φυσικά την βασιλική οικογένεια να παρακολουθήσει αυτό το παιχνίδι. Ο γιος της βασίλισσας Βικτώριας Ευγενίας, Χουάν και ο εγγονός της Χουάν Κάρλος βρέθηκαν στο γήπεδο. Ο δεύτερος αποφάσισε να πάει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Το παιχνίδι ήταν στο 0-0 και όπως ήταν φυσικό ο εκνευρισμός περίσσευε. Ο Χουάν Κάρλος έπεσε πάνω στον Αλφρέδο Ντι Στέφανο, το μεγάλο αστέρι της ομάδας. "Γεια σας" του είπε ο Χουάν Κάρλος.
ReyJuanCarlos
"Τι στο διάολο θέλεις εδώ; Άντε στρίβε από δω" του απάντησε ο Ντι Στέφανο που δεν είχε ιδέα ποιος ήταν ο... κύριος! Χρόνια αργότερα και όταν η ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας ο Αργεντινός άσος είχε δηλώσει γελώντας: "Αν ήξερα ότι θα γινόταν κάποτε βασιλιάς της Ισπανίας, θα του φιλούσα το χέρι".
DiStefanofdsa
Για την ιστορία, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με 2-0 και λίγο αργότερα θα κατακτούσε το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα