Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Καρμικές αλλαγές

karmic-debt
Από την χθεσινή ημέρα, ο Ερμής στον Ζυγό στράφηκε σε ανάδρομη φορά. Θα αναφερθούμε εκτενέστερα σε ξεχωριστό άρθρο για τις σκέψεις, αποφάσεις, επιλογές που πρέπει να πάρουμε το επόμενο διάστημα των τριών εβδομάδων.
Σήμερα, 18 Σεπτεμβρίου, ο Κρόνος επέστρεψε οριστικά στο ζώδιο του Τοξότη, μετά από ένα καλοκαιρινό διάλειμμα, όπου βρέθηκε στο τέλος του Σκορπιού.
Στην 0η μοίρα του Τοξότη για τρίτη φορά λοιπόν, ο Κρόνος, δάσκαλος και κριτής του έργου μας, θα δοκιμάσει τις αντοχές μας σε ό,τι αφορά την φιλοσοφική μας σκέψη, την ιδεολογία μας, την ανάγκη για επέκταση της γνώσης, την επιλογή των ευκαιριών στη ζωή.
Με τον Κρόνο πλέον στο ευέλικτο ζώδιο του Τοξότη για δύο χρόνια θα έχουμε το βάρος της επιλογής, αφού ξεκαθαρίσαμε ίσως τις τελευταίες φοβίες και αγωνίες, αναστολές ή προσκολλήσεις μέσα στο καλοκαίρι, προκειμένου να αποκτήσουμε ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης, περισσότερο ευέλικτο και διευρυμένο.
Ωστόσο, θα θέσει όρια σε κάθε υπερβολή, καθώς είναι πλέον απαραίτητο να έχουμε συνέπεια, σύνεση, αυτοέλεγχο και αυτοκριτική στον λόγο, στην σκέψη, στον στόχο, στις αποφάσεις.

Το κάρμα, το πεπρωμένο μας, δεν είναι μόνο μία μοιραία κατάσταση στην οποία αισθανόμαστε αδύναμοι να παρέμβουμε. Τις περισσότερες φορές, είναι απόρροια δικών μας αποφάσεων και επιλογών ψυχής.
Η υπερβολή, η χαλαρότητα, η άνεση, η αναβλητικότητα, η πληθωρικότητα του Τοξότη κρίνεται και εμείς θα κριθούμε στον τομέα που αγγίζει στο ατομικό μας ωροσκόπιο, για μία διετία, η ποιότητα κι όχι η ποσότητα…
Αυτό το διήμερο, αναλαμβάνουμε την ευθύνη καρμικών αλλαγών και θα πρέπει να τις επεξεργαστούμε για τρεις εβδομάδες αρχικά και για μία διετία ευρύτερα…
Πολλά είναι στο χέρι μας να αλλάξουν, και ξεκινά η ανατροπή από την αλλαγή νοοτροπίας και σκέψης!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα