Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Καταπληκτικό ρόφημα που λιώνει το λίπος σε 4 ημέρες!

Με τη βοήθεια ενός απλού ροφήματος που θα σας αναζωογονήσει, μπορείτε να μειώσετε τις συσσωρευμένες  εναποθέσεις λίπους στα βασικά σημεία του σώματος.
Συστατικά:
  • 8 ποτήρια νερό
  • 1 κουταλιά της σούπας τριμμένη ρίζα τζίντζερ
  • 1 μεσαίου μεγέθους φρέσκο ​​αγγουράκι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε λεπτά κομμάτια
  • 1 μεσαίου μεγέθους λεμόνι, κομμένο σε κομμάτια
  • 12 φύλλα μέντας
ποτό που λιώνει το λίπος σε μόλις 4 ημέρες
Αναμείξτε τα συστατικά που αναφέρονται με νερό. Αφήστε το μείγμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, έτσι ώστε τα συστατικά να μπορέσουν να ελευθερώσουν τα αρώματά τους.
Το καταναλώνετε κατά τη διάρκεια της επόμενης ημέρας. Κάθε φορά που είστε διψασμένοι, πίνετε αυτό το ρόφημα. Τουλάχιστον για 4 ημέρες, προετοιμάζετε φρέσκο ​​νερό κάθε μέρα και δεν θα χάσετε το αποτέλεσμα.
Αυτό το ρόφημα δεν θα κάνει θαύματα, όμως με μέτρια διατροφή χωρισμένη σε 5 μικρότερα γεύματα, καθώς και με τακτική σωματική δραστηριότητα, η μέση σας θα γίνει πιο λεπτή και η κοιλιά σας θα γίνει επίπεδη, χωρίς να πεινάσετε ούτε μια μέρα. 
Οκτώ ποτήρια νερό θεωρούνται ως η βάση κάθε υγιεινής διατροφή. Ανεξάρτητα από το αν θέλουμε να χάσουμε τα περιττά κιλά ή να διατηρήσουμε το υπάρχον βάρος, το νερό βοηθά στην εκτέλεση όλων των λειτουργιών του σώματος χωρίς σημαντικές δυσκολίες.
Για την υγιή πέψη και την αποβολή των συσσωρευμένων υγρών στο σώμα, τα οφέλη του "νερού" είναι πιο σημαντικά για αυτούς που θέλουν να χάσουν βάρος. Ανάλογα με τις ανάγκες και την έκταση της φυσικής δραστηριότητας, η συνιστώμενη ποσότητα μπορεί να ποικίλει. Δεδομένου ότι το νερό ανήκει στη λίστα των υγιέστερων ροφημάτων, προκειμένου να το καταστήσει ακόμη πιο ωφέλιμο και αποτελεσματικό κατά τη διάρκεια της απώλειας λίπους, η Cynthia Sass, διατροφολόγος, δημιούργησε ένα απλό ρόφημα που μειώνει το φούσκωμα και βελτιώνει την πέψη. Δεν είναι μόνο ότι θα σας ξυπνήσει, θα ανανεώσει το σώμα σας και θα σας παράσχει ένα πλήρες εσωτερικό ντους.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα